Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 051
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 305
Ех къде ме върнахте, приготвила бях "интересни" неща. Подредени за избиране. Чакаме гостите и предметите бяха подредени и завити с една покривка. Допълзял младежа и си беше "харесал" термометъра. Съответно го смених и избра флашка и калкулатор. Та това към което се е насочил и сега е в тази посока.

# 1 306
А моето си хвана четка за зъби за стоматолог, каквото си е избрал, това ще работи Grinning

# 1 307
  • С-я
Мартеа, привет. Хвана ме нво треската, макар да се бях зарекла да не чета, камо ли да пиша. Да става понеделник, 16.00 ч, да обявяват резултатите,че да се свършва тази мъка.
Инак ние заминаваме за морето, че там по-лесно се преживява това напрежение.
Не съм правила прощапулник нито на единия, нито на другия. Дали е късно, че като гледам, не е ориентиран Simple Smile

# 1 308
  • Бургас
Мартеа, привет. Хвана ме нво треската, макар да се бях зарекла да не чета, камо ли да пиша. Да става понеделник, 16.00 ч, да обявяват резултатите,че да се свършва тази мъка.
Не съм правила прощапулник нито на единия, нито на другия. Дали е късно, че като гледам, не е ориентиран Simple Smile
Идвайте, времето е разкошно! Морето ви чака, стига с тревогите😃 Само ние морските какво да правим и морето не помага, а за планина е рано? Не ми хрумна навреме да направим  една екскурзия до Турция примерно, да нямаме нет и обхват, късно е! Мен ме хвана треската сега, след като малката каза, че много иска определена гимназия. Дано и се получи, че за пръв път реши нещо сама, без някоя приятелка да я съветва!

# 1 309
Абе как ще е късно, то трябва наистина прощапулника в седми клас да се прави Grinning

# 1 310
Абе как ще е късно, то трябва наистина прощапулника в седми клас да се прави Grinning

За тези, които не са сигурни или не знаят какво искат - написваме имената на училищата на листчета, сгъваме, слагаме в шапка и поднасяме на енергоспестяващите (много ми хареса това определение). Каквото изтегли първо, става първо желание и така надолу Joy

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 09:25 от Tisisat

# 1 311
Искам да ви попитам: понеже ми се струва , че ще е по-удобно при подреждането на желанията да имам паралелките на хартиен носител, може ли да ми кажете откъде се купуват справочниците с училищата и паралелките в тях?

# 1 312
  • София по рождение
Искам да ви попитам: понеже ми се струва , че ще е по-удобно при подреждането на желанията да имам паралелките на хартиен носител, може ли да ми кажете откъде се купуват справочниците с училищата и паралелките в тях?

От книжарниците.

# 1 313
Просто влязох в голяма книжарница и ми предложиха 2 варианта. Аз взех на Педагог.

# 1 314
Защо просто не си принтирате таблицата с план приема?

# 1 315
Мислех, че на някакво специализирано място трябва да го търся.
Много ви благодаря!
Да, ако не намеря готов, защото твърде късно съм се сетила, ще принтирам.

Аз нямам познати проверяващи. Ако някой проверяващ по БЕЛ даде знак, че и те вече приключили, пишете. Така ми се иска да приключи вече сагата... Моето дете се спука от учене тази година. Дано тези огромни усилия доведат до желания резултат.

По математика предвиждам висок резултат, но като ви чета как всички масово ще са с 98 точки, не знам...

По БЕЛ не знам кое ще е решаващото при оценяването. На теста има 1 грешка, но как ще оценят тезата и преразказа, тъмна Индия...

# 1 316
Няма да са масово с 98 точки. Ще има и много тройки, четворки и други около тях. Да се каже, че е "лесно" - могат да го кажат супер подготвени и справили се деца. Сред останалите има и такива, които са излезли през първите 15 минути, без дори да пробват, сторило им се е трудно. Те също са деца, които може да са се готвили, но да са се притеснили.
Аз пък като чуя, че било супер мега ужасно лесно и много добре ми е ясно, че е било така само за някакъв процент деца Simple Smile За останалите - не.

# 1 317
Как масово ще са с по 98т, не е сериозно това. Има огромен % деца, които даже няма да вземат точка от 2-ри модул.
Да, тук във форума по всяка вероятност средният резултат ще е по-висок от средния за страната предвид, че пишат доста майки от София, както и като цяло ангажирани родители + съвестни деца, но масово 98...не, абсурд.

# 1 318
  • Пловдив
Добро утро, съоткачалки! 😀  Денят при нас започва с дъжд, на добро е.
Следобед ще празнуват на заведение, вълнения големи, мъчно им е, че се разделят.
И аз залагам на спокоен уикенд и ударно начало на седмицата - понеделник, около 13, 14 часа.  И вторник да е, все ще го приема, стига само да има повече щастливи деца!  🍀

# 1 319
Добро да е, vany6a!
Хладно, мокро, петък е! Идва уикенд, Петровден(ние си имаме двама именяка), та ми е празнично вече, не искам резултати!
Високи  резултати едва ли. Около нас няма деца с планувани над 90т. Само  тук, на съоткачалките ще са!

Общи условия

Активация на акаунт