Магазини Sinsay - тема 9

• 51 190
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Мислех, че е и за двете.

# 526
Като гледам, не е. Имах две поръчки края на септември , в двете дойде картонче с код, абсолютно еднакви са картончетата и кодовете заедно с твоето.
Нямам път скоро към някой мол да пробвам на практика, но за онлайн поръчка със сигурност не става.

# 527
  • София
И на мен ми пратиха код за -7лв и специално го четох става ли за он лайн поръчки и май не става, само в магазин при покупки над 45лв.

# 528
Ще опитам. И без това сигурно ще трябва да купувам още завеси. Но в магазина сигурно ще има различни неща.
Как става - взимат талончето при пазаруване и следващият път ползвам друго?

# 529
Впечатления от тези пуловери?

# 530
  • Варна
Този в ляво, с черешките, го загледах в магазина. На живо е като развлечен, плетен на две куки пуловер. Материята не е стегната като на снимката.

# 531
  • Пловдив
Здравейте,
При връщане в магазин дават ли някакъв документ, че са върнати артикулите или отбелязват ли по някакъв начин?

# 532
Ако връщаш нещо от онлайн поръчка, получаваш мейл за продуктите.

# 533
Този в ляво, с черешките, го загледах в магазина. На живо е като развлечен, плетен на две куки пуловер. Материята не е стегната като на снимката.

Ах, жалко. Изглежда толкова сладко

# 534
  • Пловдив
Ако връщаш нещо от онлайн поръчка, получаваш мейл за продуктите.

Да. От онлайн поръчка.
Веднага като ги върна или след известно време?

# 535
Веднага е. Като връщам, на касата искат номер на поръчка и маркират върнатите продукти. Получавам имейл за връщането още преди да съм стигнала изхода на магазина.
Видя ли да не е отишъл мейлът в спам? Или не са маркирали нещата?

# 536
  • Пловдив
Благодаря много!
Ясно.
Днес или утре ще ги връщам.
Досега съм връщала по куриер, но този път нямам възможност да чакам куриер вкъщи и затова в магазин.
Исках да знам предварително как е относно документите, за да няма изненади.
Имах доста неприятна ситуация с Еконт и АЮ и само една случайно запазена бележка от Еконт ми разреши ситуацията. А не беше малка сума.

# 537
Има ли някой от това яке?

https://www.sinsay.com/bg/bg/yake-5486c-99x

Интересува ме дали е по-широчко или не?

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:47 от ravi

# 538
Не откривам как да оставя отзив за продукт. Поръчах две дамски долнища, които се заваляха на първото обличане!

# 539
Не откривам как да оставя отзив за продукт. Поръчах две дамски долнища, които се заваляха на първото обличане!

Аз получавам имейл след определено време.
Като цъкнеш на линка от имейла, се отваря форма за попълване на отзив.

Общи условия

Активация на акаунт