Магазини Sinsay - тема 9

• 51 164
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • България
Да похваля тази пола, взех един размер по-малък, отколкото нося. Доволна съм, моят размер щеше да е по-ефирен. Малки плисенца, десен на точки, има я в още един цвят.
https://www.sinsay.com/bg/bg/midi-pola-480be-mlc

А как е платът? Прозира ли?

# 571
Не прозира. Мек плат, удобна. Плисенцата и точките са на гъсто, нищо не се вижда
Бях взела лятото една бяла рокля на едри точки, тя прозираше.

# 572
Поръчка от 7.10 до автомат днес е приета в офис на Спиди. Радвам се за бързата обработка, но ако исках да чакам на опашки, щях да я пусна до магазин.

# 573
Има безплатна доставка, този път банера малко не се вижда.

# 574
Заявих връщане чрез куриер днес. Цъкнах първата свободна дата, но сега виждам мейл, че аз трябва да им изпратя нещата

Това практика ли им е?

# 575
Може би ще им стане практика - имат проблем със заявките към куриери, поне аз колко пъти съм викала, такъв не идва. Затова явно са почнали да пращат такива имейли

Заявих връщане чрез куриер днес. Цъкнах първата свободна дата, но сега виждам мейл, че аз трябва да им изпратя нещата

Това практика ли им е?

# 576
Изтървах две рокли и една блуза за каката ...докато се чудя кое да поръчам,сложа в количката и не завърша поръчката и после изчезват🥴 свършили били,големи поръчки
Успях де смених роклите.

# 577
Днес купих от физически магазин няколко блузи ,но не ги пробвах и са ми големи всички освен една , Дали мога да ги върна за по-малък размер или ако няма такъв връщат ли пари?

# 578
Естествено ,че може - до 14 дни с касовата бележка си връщаш всичко ( освен бельо май) и си взимаш по-малки неща ,ако ги има налични.
Аз вчера взех една пратка

Ботите се оказаха малки - нося 38 , поръчах 38 ,но ми опираше пръстчето. Дънките , бяха тънки и ми бяха големи ...Якето е супер сладурско( С ,че е овърсайз) ,а  блузката  е ок , но М размер ,че е тесничко иначе.
Забравих да си сканирам картата ,обаче ..че се бях засилила да ползвам кода за 7лв , но новите дънки ,които харесах (30лв) , се оказаха 20лв и не ми достигнаха ...вместо 50 , сметката дойде 40 Wink Wink
Тази чантичка си взех - много е сладурска :
Скрит текст:

# 579
Еее, моята поръчка е в офис, но точно пердето, заради което поръчах, не е в нея. Видях, че парите са по-малко и погледнах в профила - нямало наличност. Но изобщо не са ми изпратили имейл, да ме предупредят.

# 580
Здравей, може ли реални снимки на чантата и якето?
и аз днес чакам пратка, да видим.

Естествено ,че може - до 14 дни с касовата бележка си връщаш всичко ( освен бельо май) и си взимаш по-малки неща ,ако ги има налични.
Аз вчера взех една пратка

Ботите се оказаха малки - нося 38 , поръчах 38 ,но ми опираше пръстчето. Дънките , бяха тънки и ми бяха големи ...Якето е супер сладурско( С ,че е овърсайз) ,а  блузката  е ок , но М размер ,че е тесничко иначе.
Забравих да си сканирам картата ,обаче ..че се бях засилила да ползвам кода за 7лв , но новите дънки ,които харесах (30лв) , се оказаха 20лв и не ми достигнаха ...вместо 50 , сметката дойде 40 Wink Wink
Тази чантичка си взех - много е сладурска :
Скрит текст:

# 581
Момичета, как се намалява с 20% или 40%, както пише? При мене нищо не се получава, сложих в количката сума ти неща без намаление и нищо...

ЕКСТРА -20% за разпродажба в средата на сезона до -40% при покупка на мин. 3 продукта без намаление

Също така ми излезна и код за 30% на блузи и дънки в приложението, той също не се приема...

# 582
Здравейте! По какъв начин мога да се свържа със Синсей? Пиша имейли, никой не отговаря, звъня на номера- няма връзка. Бях пуснала две заявки за връщане, 3 дни чаках куриер да дойде- такъв не дойде, днес реших да помъкна кашоните в Спиди, и съответно казвам адреса, и ми казват, че връщането вече се заплаща и ще ми струва за двата кашона около 20лв? Тея добре ли са, какво се случва? Служителите ми искат товарителница, трябвало да има изпратена щом съм си подавала заявка за връщане, уви такава няма….

# 583
И аз получих код 30% отст. за блузи и дънки, но е невалиден. Да не би защото сега има безплатна доставка, но ако е така защо пращат?   
 Някой с отзиви за това яке, дали си отговаря на р-ра,   да не е впито?
 https://www.sinsay.com/bg/bg/yake-s-kachulka-581ba-94x
Едни пишат по-голямо, други по-малко, не можах да се ориентирам от отзивите там.

# 584
Момичета, как се намалява с 20% или 40%, както пише? При мене нищо не се получава, сложих в количката сума ти неща без намаление и нищо...

ЕКСТРА -20% за разпродажба в средата на сезона до -40% при покупка на мин. 3 продукта без намаление

Също така ми излезна и код за 30% на блузи и дънки в приложението, той също не се приема...

Слагаш в кошницата 3 НЕнамалени продукта. След това си избираш намалени продукти от списъка с до 40% сезонно намеление /преди трябваше да са 4бр, сега не знам/. Точно те ще ти бъдат намалени с още 20% накрая.

Общи условия

Активация на акаунт