Магазини Sinsay - тема 9

• 51 363
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Специално ходих до магазина за гъби Blush

Ето капачето отвътре:

Обаче нямаше разните солнички, пипернички, съдове за сметана и т.н. Имаше касичка, както и една чинийка, която я няма на сайта (гъба пак), но не ми трябват.
И са позаредили от някои намалени неща - примерно слънчевите очила бяха много повече видове от предната седмица. Допълнителното намаление още е валидно.

# 287
Страхотни са! В кой магазин ги намерихте? Дали ще ги пуснат онлайн изобщо и може ли да се видят някъде наличности?

# 288
  • 🌊
Има ли по тях някакъв код или нещо, с което могат да се проследят.
Пробвах се да видя в "ОЧАКВАЙТЕ" в сайта, само за да разбера, че изобщо са го премахнали като страница

# 289
Не са премахнали Очаквайте скоро секциите.

# 290
От магазина в Плевен, на втория етаж при чашите. Те не са намалени, защото са нов продукт. От кафявите имаше една-две, но от червените имаше доста.
На сайта като артикул е само кафявата, червената е снимана при лъжичките, но не се предлага за сега: https://www.sinsay.com/bg/bg/chasha-834bx-88x
В момента е изчерпана, но те непрекъснато зареждат - напоследък ми направи впечатление.

Видях големият несесер пепел от роза - не е от същата материя като моя розов, въпреки че са с еднакав състав. Моят е абсолютно гладък, докато този има текстура - сигурно идеята е да имитира кожа.

# 291
Някой да е поръчвал такъв стелаж? На живо изглежда ли така хубав като на снимката? Рафтчетата прочетох, че са пластмасови въпреки че не ми изглеждат такива. Но то за тези пари е ясно, че няма как целия да е метал.
Коментарите не са от най-добрите. Пишат за ръжда. Дано уцеля някой читав. Blush

# 292
В отзивите пише, че боята се бели, аз също го заглеждах.
Не вярвам, че рафтовете са пластмасови. Прилича на метал. Двата плота на моята маса за кафе са метални тави, сигурно и тези са нещо подобно.
При нас в магазина има такива стелажи, черни, но са в кутии. Сигурно може да се отвори и да се види материала, поне отстрани.

# 293
Пише си, че е 70% полипропилен. Т.е. пластмаса.

# 294
Здравейте,  някой да е поръчвал тези панталонки?
Не пише дали са с пух вътре.
Търся без 😀

# 295
Как са като качество кабелите им за телефон (тип С)?🙂

# 296
Пак са ми изпратили нещо с липсващи части - отвертката с накрайници - няколко ги няма и опаковката е скъсана.
Омръзна ми, този път ще пусна жалба. И не само за този случай - ще опиша и предния с масата.

# 297
Как са като качество кабелите им за телефон (тип С)?🙂

В момента има кабели намалени по 0.90 ст. Не очаквай кой знае какво за тези пари.

# 298
Не съм купувала кабели, но имам юесби разклонители - за сега работят.

Жалбата е пусната. Писах, че искам замяна, а не да връщам и да ми превеждат пари.

Впрочем, успях да поръчам от онази пижама със съзвездията - по едно време бяха заредили всички размери. Става ми, изглежда ок, но трикото не е хубаво - по-тънко е от това на тениските и ми се струва, че ще се размъкне бързо.

# 299
Споделям и моята поръчка от "безплатната доставка". Бързо я пратиха, но успях да я взема чак вчера.
Детските дрехи са ясни, тънки с големи картинки, които най-вероятно ще се напукат, но не се белят, което донякъде е ок, децата не забелязват другото. Допълвам гардероба за градината, надявам се да се носят с желание. И на двете деца съм вземала с по два номера отгоре, смятам че съвсем леко ще им стоят големи. Цяло лято им вземах рокли с един номер отгоре и винаги им стояха над коляното (според мен е късо) затова сега плюс два номера.
Диадемите са тънки, лъскави и със зъбци, което ми беше важно, трудно намирам такива.
Черния панталон S ми пасва, имам син и бежов, но не можах да се уредя с черен тогава и много търсех да уцеля същия модел.
Сакото реших да взема стандартен размер, защото такива са коментарите, но са грешни, S ми е голямо, никакъв шанс да го нося. Връщам го, не знам дали ще поръчам XS, не съм сигурна че и модела ми хареса. Кройката е много права, искаше ми се да има малко чупка в талията, като наметало на батман ми е 😂
Имам едно сако синьо от преди това, същия филм беше, S голям, XS ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт