Магазини Sinsay - тема 9

• 51 371
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Някои знае ли до кога е -30% намалението на вече намалените артикули?

# 271
  • София/Севлиево
Не знам,но днес във физическия магазин ми направиха намаление и на вече намалени неща(от всичко само на две детски блузи не видях да има в касовия бон). Обаче бързах и нямах много време,та утре ще мина пак,че си харесах няколко рокли,да видя дали ще имат размер и дали ще ми допаднат материите.

# 272
Най-накрая си свалих приложението им. Винаги ли е било толкова тъпкано с реклами или само на моя телефон е така? Отвратително е, през минута-две макс и пуска по две реклами. И то от най-досадните. Е, успяха да ме откажат от поръчка!🙂
Може да си спрете нотификациите от това приложение и няма да ви пуска реклами

# 273
Благодаря, ще пробвам!🙂

# 274
И аз нямам реклами в приложението.
Днес си взех едната пратка, която беше с ненамалени артикули. Всичко е наред. Имам чаршафи, които в момента се перат. Взех и два тънки пуловера с метална нишка. В отзивите им пише, че са много широки, но не е вярно. Стоят свободно, както на снимките.
Само ме притеснява, как ще ги пера, защото имах подобно от Лидл и след пране в пералня (в мрежа) му се образуваха едни гадни черни петна, а на места лъскавата нишка, която беше синя, стана сребърна.
И това нещо го взех за допълване - трябваха ми малко над 55 лв за БД (поръчах един ден преди акцията). А и изглежда интересно.

Гланцовете са с лек лилав блясък, почти не личат и не забелязвам особена разлика. Единият е малко по-тъмен, но всъщност и двата са светли. Поради някаква причина миришат на брецели. Поне на мен на това ми прилича.

Допълвам - чаршафите се изпраха и сега като са леко влажни, забелязвам много странни неща.
Скрит текст:
Първо - имам няколко комплекта спално бельо от Синсей, но нито един не е като тези. На предишните пишеше сто процента памук и имаше оплаквания, че са малко груби. Това е вярно, но за цената си не са лоши, освен това са в интересни цветове и са издръжливи.
На този комплект, който взех сега - голям плик и две големи калъфки, пише 60% памук и 40% полиестер. Трите артикула са от различен плат - т.е. колкото и да е странно, двете калъфки не си приличат, а пликът е от трета материя.
Едната калъфка е почти прозирна като влажна (не бях забелязала, докато беше суха), докато другата е по-плътна и тежка. Предполагам, че тънката е от 100% полиестер.
Пликът е по-тежък, почти като брезент и в момента е леко хлъзгав. Не мога да разбера дали не се е изпрал добре (беше на дълга програма) или е от това, че е мокър (впрочем, натежал е на пералнята и не се е центрофугирал правилно - нямаше други неща, това се случва само ако нещо е много тежко, не е обичайно).
Няма да ги връщам, естествено - след като са разопаковани и изпрани, но са странни и не бих взела пак такъв комплект.
А калъфките са опаковани по такъв начин, че не могат да се видят изобщо, докато не се развие пликът.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:26 от pppqqq

# 275
Сигурно всички ще получат такъв Email, които се възползваха от безплатната доставка.

# 276
Аз поръчах преди нея и също хванах. Освен това ден преди поръчката поръчах продуктите, после исках да я допълня и съответно поръчах нова със същите плюс още няколко - тя вече е изпратена, а първата с по-малко артикули все още седи някъде за обработка. Не разбирам на какъв принцип се случва всичко.

# 277
Аз получих моята поръчка с намалени неща - всичко е наред. Няма дефекти, няма да връщам.
Все пак, четките Пантон са малко разочароващи - на снимката изглеждат по-добре, отколкото наживо. Има лепило по дръжките и не са идеално подстригани.

А ето това нещо изглежда добре и е добър размер, но материята му е като найлон или гума. Знам, че си пише, че е от изкуствена материя, но има много изкуствени материи - в повечето случаи приличат на плат. Това на пипане е като ненадут балон.
Ако започне да се разпада след месец-два, ще е много неприятно.
https://www.sinsay.com/bg/bg/kozmetichen-neseser-zp694-43x

Интересно дали и този е бил такъв, като е със същия състав? https://www.sinsay.com/bg/bg/neseser-023az-34x?algolia_query_id= … a40394c3f73864c48

# 278
Pppqqq, мисля, че тези от последния линк ги видях в нашия магазин. Нещо като промазано (не съвсем, по-меко, но най-близо до това го оприличавам) ми се стори на пипане, не като гумен балон. Съвсем набързо го погледнах обаче. Но така ми се стори.

# 279
Може и да е същото. Във всеки случай, някакъв найлон е. Стига да не се скъса бързо и да не започне спонтанно да се разпада, не е проблем.

Искам тази гъба - чашата с капак, не лъжичките. Дано да я пуснат, че напоследък харесах няколко неща в Очаквайте скоро, които така и не се появиха и направо им изписа, че са разпродадени.

Всъщност, тази чаша май даже не съществува като артикул. Има една подобна, но кафява (т.е. печурка, а не мухоморка Wink )в Очаквайте скоро, тя също ми харесва.

# 280
Ще се появяват, но след доста време. Диско сакото така го имаше в очаквайте скоро, после изчезна въобще като продукт и сигурно почти година по-късно внезапно не просто се появи, ами стана направо налично. Веднага поръчах, но се оказа кофти продукт. Предполагам затова са го били свалили изначално за толкова време. Още ме е яд за това сако.

# 281
Аз бях запазила една черна риза, която е същата, като синята и розовата (с английската дантела - от тази пролет) -  щях да я поръчам, защото съм доволна от синята, а харесвам черно, но тя изобщо не беше пусната за продажба. Същото стана и с един портфейл и едни аксесоари... Дано наистина да се появят все някога.

# 282
Капакът на тази чаша може и да не стои много стабилно отгоре. Много е симпатична иначе.🙂

# 283
Завесите дойдоха, много, много са красиви! Аз все още осмислям 😂 Имат опция за корниз, имат и за кукички. Не мога да повярвам, че обиколих сто магазина, а тези са ми били пред очите за 12 лева с намаление 😂

# 284
  • София
Завесите дойдоха, много, много са красиви! Аз все още осмислям 😂
Имат опция за корниз, имат и за кукички. Не мога да повярвам, че обиколих сто магазина, а тези са ми били пред очите за 12 лева с намаление 😂
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт