Магазини Sinsay - тема 9

• 51 389
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Забелязах и доста намалени очила, колани при нас. Определено ще ги посетя.😁

# 256
А, да - очила има - поне женски. От мъжките са останали два вида, които не изглеждат добре.

# 257
Момичета издирвам тези обувки , в размер 39 ,няма ги в сайта ,но то и като информация не им вярвам ,

# 258
Да кажа за завесеите от първия линк. На една от снимките е показан и перделика им. Според мен съвсем спокойно тръбния корниз ще се мушне и ще може да се ползва. За мен това е по- красивия варинат, а не такъв с големи метални дупки, през които да минава завесата. И още нещо- преди да закарате пердето на шивач за скъсяване, трябва да се изпере, за да се изпробва дали няма да се отрази на дължината му.

# 259
Някой знае ли до кога е БД?

# 260
В приложението пише: остават 62:24:42  - това 62 часа ли са? Предполагам, че е така.

Тази пижама уж е нова, а размер Л вече е изчерпан. Дали има нещо друго от този плат на съзвездия - примерно тениски? Харесва ми. https://www.sinsay.com/bg/bg/damska-pizhama-457am-59x

# 261
От 24.07 имам пусната поръчка, която от 05.08 е в статус изпратена! Поръчах си две поли и две рокли, които се надявах до 12-ти да дойдат, че заминавам на почивка, но уви. Сега ще им я върна! Може ли някой, ако скоро е ходил в магазина им в Делта мол Варна да каже дали е добре зареден, че този в Гранд мол не беше при последното ми ходене? Сега в последната минута ще ходя за дрехи.... Страшно се излагат вече! Добре, че навреме поръчах дрехите на детето за яслата, че сигурно по Коледа щяха да дойдат....

# 262
  • София
Да се оплача от една зелена вискозна нощница с тънки презрамки.🙁 С такъв мерак си я купих и съм на море с нея - едно, че ужасно се мачка и второ - платът се разцепи на гърба (не ми е тясна). Просто стои като остаряла изгнила материя. Пробвах да я зашия - грозна работа, а не съм си взела друга за почивката.🙁
https://www.sinsay.com/bg/bg//8860f-81x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 263
Имам съобщение, че утре ще получа една поръчка, този път е относително бързо - отне 4 дни (плюс утре). Дано да е ок!
Сега чакам още две (късно се сетих да питам майка ми дали не иска нещо от намалението - оказа се, че иска; затова поръчките са две).

Всички тези неща с форма на гъба, които са напускали в категория дом, много ми харесват... Не знам дали ми трябват, но сигурно ще взема някои от тях. Особено солниците и пиперниците - има гъби, жълъди, таралежчета - всичко е сладурско, трудно ми е да избера. Няма да е лошо, ако ги понамалят.

# 264
  • 🌊
https://www.sinsay.com/bg/bg/sateneno-spalno-belyo-200x220-930bv-67x
Някой има ли отзиви за този комплект?

# 265
Пратка до магазин как мога да разбера къде се намира?
Да звъня на тел или да им пиша имейл.
  Аз пък и така и не се научих да не поръчвам до магазин, защото отнема цяла вечност, а и много често служителите забравят да цъкнат пратката с хендито като готова за получаване.

# 266
Най-накрая си свалих приложението им. Винаги ли е било толкова тъпкано с реклами или само на моя телефон е така? Отвратително е, през минута-две макс и пуска по две реклами. И то от най-досадните. Е, успяха да ме откажат от поръчка!🙂

# 267
Никога не са ми пускали реклами в приложението им.

# 268
  • Плевен
Няма реклами.

# 269
Пратка до магазин как мога да разбера къде се намира?
Да звъня на тел или да им пиша имейл.
  Аз пък и така и не се научих да не поръчвам до магазин, защото отнема цяла вечност, а и много често служителите забравят да цъкнат пратката с хендито като готова за получаване.
Няма как да получиш по-подробно инфо от това, което е в аппа/сайта. Ако стои като изпратена и се съмняваш, че вече е в магазина, може да им пишеш по мейла/Вайбър да проверят.

Най-накрая си свалих приложението им. Винаги ли е било толкова тъпкано с реклами или само на моя телефон е така? Отвратително е, през минута-две макс и пуска по две реклами. И то от най-досадните. Е, успяха да ме откажат от поръчка!🙂
Това е приложението. Няма реклами от онзи тип, който има в другите приложения.

Общи условия

Активация на акаунт