Магазини Sinsay - тема 9

• 51 394
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Дами, имам спомен, че четох при проблем че може да им се сигнализира на номер във вайбър, но не намирам номера (може би е добре да го има закован в първия пост). Поръчах сутринта, платих, но поръчката стои в статус, в който изискват плащане...

# 241
0896320026
support.bg@sinsay.com
Това съм записала аз. Не съм пробвала по телефон/Вайбър, но на мейла като цяло отговарят бързо.

# 242
От днес безплатна доставка, но.... Обърнахте ли внимание. Снощи отворих сайта и някакви смешни цени по 2.90 тениски, 0.90ст детски тениски, сложих няколко неща в кошницата и си викам хайде утре ще разгледам на спокойствие. Ми те цените 60/70 % отгоре. Яд ме е, че не направих скрийншот, но едни боти, тренчкот.. Много ме е яд, че не пуснах поръчка. Някакъв бъг ли бе, не знам..
Скрит текст:

# 243
Еее точно и аз видях безплатната доставка и се зарадвах...те сто пъти ще избият парите за доставка така....мн хитро...
Днес бях в новия Синсей в Бургас Трапезица...с каката🥴...взехме Скай възглавница,чаша и шише за градината Умува доста, връща,пак вземахме🥴 чудо беше....а уж влязох за дрехи за децата ....😃така е с дете в магазин,за бебето едва намерих един модел само-цял гащеризон...в сайта е пълно,в магазините нищо.

# 244
  • Пеликания
Днес като видях безплатната доставка се ядосах, че вчера тъкмо поръчах до магазин (там идват по бавно, а ще пътувам) но като видях сега цените на нещата май ще намеря някой да вземе поръчката ако ме няма Grinning Само едната тениска си стои на 4.90лв всичко друго е със стандартни цени.

# 245
Това с промяната на цените се е случило днес и то в рамките на деня. Аз поръчах към обед и имам две тениски по 2,90:

Цената в момента:

# 246
Много сте смели с тези тениски. Аз от месеци съм се отказала от какъвто и да е памучен трикотаж, шевовете отиват наникъде още на първото пране. Последно взех от магазина в Парадайс овърсайз тениска с апликация с въже - беше от скъпите им тениски и шевовете останаха ок, за сметка на това въжето се сви Grinning

# 247
От последната поръчка имам няколко неща за връщане. Много са ми безформени дамските тениски, нито описват талия нито нищо, стоят като някаква палатка, която пада свободно надолу. И аз не знам на какво се надявам вече, отдавна купувам мъжки тениски, ако деколтето ми допада.

# 248
Аз обикновено запълвам поръчките с някакви евтини тениски. Май нямам изкривена, но пък укъсяват ми се струва. Ако не стават за навън, за вкъщи са добре дошли. Като им знам евтините, не се престрашавам за скъпи е работата. Една флорална последно взех и нещо ме удушава деколтето, овърсайз пък къса ... и доста плътна. 

# 249
Широки тениски. Ако не за друго, стават за вкъщи.
Всъщност тези с корала са доста симпатични, видях ги в магазина (където бяха по 7 лв), но апликацията може и да не издържи при пране.

Аз имам доста панталони и дънки от Синсей и са ок, не са се свили или скъсили. Някои стават на топчета (сещам се за два, едното е анцуг), но повечето не.
Имам и синята риза с дупки (английска дантела ли се наричаше този дизайн?) и я харесвам.
Впрочем, във вчерашната покупка пуснах и от новите лъскави пуловерчета. Видях ги в магазина и ги харесах, но нямах време да пробвам. Няма проблем ако са широки, но ако се окажат прекалено големи (примерно ръкавите са прекалено дълги или нещо такова), ще ги върна. Те са ужасно тънки, но както казах - на външен вид ми харесаха.

# 250
С колежка едновременно пуснахме поръчка - тя до офис, аз до магазин. Нейната поръчка е с доста артикули, моята поръчка е само един артикул.
Тя си взе пратката от офис вече, а моята до магазин пише чак 18.08 дата за доставка..

# 251
Някъде мисля, че прочетох, че в магазините има 30% намаление, ако се купят два или повече намалени артикула. Това така ли е все още?
Безплатната доставка от онлайн магазина над някаква сума ли е?

# 252
Да, до вчера беше така - важи за намалените неща. Обаче са останали малко.

При нас, например има още много бройки от козметичното огледало с форма на пеперуда, което отдавна е изчерпано на сайта, но няма почти нищо друго от намалената козметика, четки. От дрехите има някои, но размерите са изчерпани - обикновено остават малките. От домашните потреби има тук-там по нещо - например, има много от тези дългите възглавници на райе - синьо и бяло и жълто и бяло (тези също са изчерпани отдавна на сайта), но са прекалено меки. Ако бяха твърди, щях да взема от тях. Има доста намалени чаши, както и разни свещници.

# 253
Т.е. от днес вече не важи?
В сряда бях в магазина до нас, наистина нямаше много голям избор, но все пак имаше какво да си избера.🙂 Днес или утре ще намина пак, ако не се извие някоя буря.🤔

# 254
Не знам, днес не съм ходила. Предполагам, че още важи, защото не са разпродали всичко.
Освен това зареждат много есенни неща, сигурно искат да изчистят старите.

Общи условия

Активация на акаунт