Магазини Sinsay - тема 9

• 51 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Писах им, и ми отговориха, че имам наредени банкови преводи от по-рано днес, утре да чакам превод Simple Smile

# 226
Доживях да си получа пратка, за които не съм плащала Sad
Т.е. в статуса на поръчката пишеше, че плащането е отменено, а аз си получих пратката. Сега в мейл ме подканят да си я платя:)
Проверих си банкирането, верно не е платено.

Та и такива случаи има.
Платих.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 15:01 от ravi

# 227
Поръчвали ли сте завеси? Мога ли да се ориентирам според отзивите в сайта, изцяло положителни са за конкретните?

# 228
Отзивите са реални със сигурност, а конкретно завеси не съм поръчвала, защото окачването им не става за вкъщи, не ми се занимава да ги нося на шивач и шивачите ще вземат по-скъпо от цената на завесите.

# 229
Аз точно за окачването се чудех, защото на тези не е посочено с какво са и не се разбира особено. С тръбен сме, уж повечето са такива, но сега се замислих.

https://www.sinsay.com/bg/bg/zavesa-713bk-00x?algolia_query_id=4 … be4aa100ca3aa5ace

https://www.sinsay.com/bg/bg/zavesa-7588z-00x?algolia_query_id=2 … d42c7cddc8c53295f

# 230
Тези двете не са за тръбен корниз, имат лента за къдрене.

# 231
Точно така, тези са за кукички.
Имам завеси, много ми харесват, но са доста дълги и робота ми ги засмукваше. Тази година ще ги скъся преди да ги сложа.

# 232
Аз имам и кукички, просто с тях допълнително ще се удължат, а до земята ми е тооочно 261 см. Щеше да е супер, може би ще ги пробвам, ако не - ще ги върна. На мен лично вече започна да ми писва от обикаляне, нищо до 50 лв. по линия на прозрачна завеса не ми допадна, като ще е твърд материал - то поне да не давам толкова пари за него.

# 233
  • Сливен
не е по темата ,но другата седмица в Лидл ще има някакви завеси 2бр за 29.90лв,виж им брошурата.

# 234
Има някаква лепяща лента за скъсяване на пердета и завеси, без да ги режеш/носиш на шивач. Предполагам, че е подобна на лепкавите ленти за маншети, дето ги минаваш с ютията, но не съм напълно сигурна.

# 235
Някой има ли код за отстъпка?

# 236
Изчезнали са ми всички неща от Любими в профила - имах над сто, освен това не мога да слагам нови неща в Любими, опитах...

Днес ходих до магазина - намалените неща вече са с 30% отстъпка при покупка на 2 или повече. Но за съжаление изборът е малък и всичко намалено, което исках от магазина, го взех още миналата седмица. А на сайта имаше още останали интересни неща от намалението, но ми е трудно да ги издиря - след като вече нямам списък, а и нямам намерение да плащам доставка.

Колкото до отзивите - понякога са тъпи. Примерно за сивите дънки някой е дал една звезда, защото са от много тънък плат. А от какъв плат да са летни дънку - куку??
И за една лятна пижама пишеше, че била от прекалено тънка материя - имам  я и материята е абсолютно същата, като на останалите ми пижами, които са купувани от различни места.
На едни шорти (къси, от трико - като летен анцуг, с връзка отпред - мисля, че вече са изчерпани) пише, че са от тънка почти прозирна материя, което е абсолютна лъжа.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 15:06 от pppqqq

# 237
Аз честно казано обиколих сто магазина с готови завеси тип Айко, Юск, Икеа. Тъмни и плътни харесах, но прозрачни не, а тези на точките ми допаднаха много, така че ще им дам шанс. Дано не са прекалено твърди само.

# 238
Изчезнали са ми всички неща от Любими в профила - имах над сто, освен това не мога да слагам нови неща в Любими, опитах...
Изчакай, ще се появят пак до 1-2 дни.

# 239
Дано да се появят!
актуален код - 10Silviasinsay

Допълвам - от днес има безплатна доставка на всичко. Събрах всички неща от намалението, които са останали и които ми харесваха и ги пуснах в една поръчка. Вчера също пуснах едни чаршафи (ненамалени), както и едни есенни неща - две поръчки за два дни, с доста артикули. Дано да няма проблеми и да не се ядосвам като с масичката!

Впрочем, от есенните неща има доста интересни, но не съм убедена, че ми трябват. Примерно това -  https://www.sinsay.com/bg/bg/desk-organizer-921bz-00x?algolia_qu … 6a38a10df80ca471b

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 10:25 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт