Магазини Sinsay - тема 9

• 51 380
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Да си побутна питането 😀
Здравейте,  някой да е поръчвал тези панталонки?
Не пише дали са с пух вътре.
Търся без 😀

# 301
  • София
Пак са пуснали 30 процента за ненамалени 5 продукта. Какво ли не пробвах, не ми дава автоматично намалението. Някой знае ли какъв е проблема?

# 302
Май не беше така - трябва да се вземат 5 ненамалени продукта и тогава дава 30% допълнително на вече намалените артикули. Доста завъртяно.

# 303
Добавяш 5 ненамалени артикули. Отключва се 30% отстъпка.
Добавяш нещо намалено в кошницата и това намаленото, се намаля с още 30%.
Ненамалените, които първо си добавила, си седят на редовна цена.
Промоцията е подвеждаща така както е написана.

# 304
Как са като качество кабелите им за телефон (тип С)?🙂
Аз съм много доволна от класическите бели по 2 метра, поне 4 съм купила - за вкъщи, за офиса, за село, за ММ.
Някой с отзиви за имитацията на Стенли къп? https://www.sinsay.com/bg/bg//188cy-99x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Има ли отвор за пиене, освен сламката?

# 305
  • Сливен
Виж чашата в зелено,има повече снимки,според мен има отвор за пиене.

# 306
Поръчката ми от 31 юли - пристигна.
Много много бавно. Ще започна да намалявам поръчките от сайта.
За едни чехли да чакам 3 седмици - да бях отишла във физически магазин да си ги купя…
 Пратката идва от Румъния, явно там е проблема, защото на българска територия се е придвижила за 2 дни до адреса..

# 307
А моите идват за около седмица, понякога и за 4 дена, откакто се карах със съпорта и им писах, че хората чакат само тях по един месец. Обаче това с кражбите ме подразни много. Да беше един път, щях да забравя.

# 308
До магазин или до офис идват по-бързо поръчките?

# 309
До магазин или до офис идват по-бързо поръчките?

До офис

# 310
Някой да има код за училищни пособия? Обърках метода за доставка и ми замина талона Disappointed Relieved

# 311
Някой да има код за училищни пособия? Обърках метода за доставка и ми замина талона Disappointed Relieved
MOB31WRDVUQNW52
Ако не съм объркала нещо, би трябвало да е това. Дано не е късно.

# 312
  • Пазарджик
Пробвайте с 10ivana дава 10% отстъпка на всичко.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 17:23 от maria1986

# 313
Мона, не става, пише, че мейлът, на който е изпратен този код не съвпада с моя. Не знаех, че вече не може да се споделят кодовете.. Благодаря все пак ❤️
П. п. Мария и този код Ivana10 ми пише, че е невалиден. Благодаря и на теб все пак ❤️
Изпуснах си 20% отстъпката..
MOB31WRDVUQNW52
Ако не съм объркала нещо, би трябвало да е това. Дано не е късно.

# 314
Поръчката ми от 31 юли - пристигна.
Много много бавно. Ще започна да намалявам поръчките от сайта.
За едни чехли да чакам 3 седмици - да бях отишла във физически магазин да си ги купя…
 Пратката идва от Румъния, явно там е проблема, защото на българска територия се е придвижила за 2 дни до адреса..

Емаг са същата работа

Точно тия бавни доставки, ме карат да се чудя с дни преди да поръчам нещо. Това чакане ми е притеснително и свързано с едно вътрешно напрежение. Един магазин, ако не кара хората да чакат с дни и седмици, ще има двойно повече поръчки.
Когато поръчаш нещо, на другия ден най-късно трябва да е при теб. Така трябва да го направят, с изключение на далечните дестинации. Остане ли за догодина, почваш да съжаляваш че си решил да пазаруваш онлайн, и да дадеш пари на някви бавно действащи. То е унизително дори. Като подигравка от безхаберието на наядени търговци

Общи условия

Активация на акаунт