Магазини Sinsay - тема 9

• 51 282
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Няма преглед по принцип. Щеше да е хубаво, ако има (тогава нямаше да приема пратки с липсващи неща).

# 421
  • София
Отдавна не съм влизала, сега гледам, секцията с намалените продукти я няма, има трийсетина неща в раздел флаш разпродажба.

# 422
Няма, те и продуктите от разпродажбата свършиха. Има останали съвсем малко неща, които са си на намалената цена.

# 423
Някой поръча ли си чантата, вече е налична, да даде отзиви, или въобще някоя чанта, само такова нещо не съм поръчвала от тях.

Похвалихме ги колко бързо са пуснали пратките, но никой не сподели доволен ли е от покупките или не 😅
Приложението мисли страаашно много, не успявам нищо да разгледам.

# 424
Последната поръчка която си взех от магазина и дойде преди срока ми свети в приложението, че не е взета и продължават да ми пращат имейли да си я взема.
Къде мога да им пиша, че е взета?

# 425
  • България
Скрит текст:
Някой поръча ли си чантата, вече е налична, да даде отзиви, или въобще някоя чанта, само такова нещо не съм поръчвала от тях.

Похвалихме ги колко бързо са пуснали пратките, но никой не сподели доволен ли е от покупките или не 😅
Приложението мисли страаашно много, не успявам нищо да разгледам.

Аз имам две чанти от Синсай. Една черна кожена раница, която излезе по-издръжлива. И една бяла малка чанта, която скоро сигурно ще се разпадне.

Но пък излезнаха много евтини.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 18:04 от Lady_Kalinka

# 426
Двете дънкови ми свършиха много добра работа това лято, обаче голямага я прах многократно в пералня, а малката има някакви вложки (може би картон) и не смея.
Харесвам тази, но не разбирам като не трябва да се пере и не може да се чисти с химическо чистене, как се поддържа? Прилича на брезент.
https://www.sinsay.com/bg/bg/chanta-6106k-90x
Освен това 30 см е сравнително малка чанта, а моделката я е метнала на рамо, все едно е чанта за пазаруване. Или снимката е фалшива, или жената е много дребна.

# 427
Когато се връща дадено нещо в магазин, а е било от онлайн поръчка, как става връщането на парите? Чаках мейл, с който ме приканват да си въведа банковите детайли, но получих само такъв за потвърждение на връщането. Писах днес в контактната форма, но нямам отговор. Не намирам телефон за връзка. Рядко връщам и не помня преди как ставаше...

# 428
  • Пазарджик
Когато се връща дадено нещо в магазин, а е било от онлайн поръчка, как става връщането на парите? Чаках мейл, с който ме приканват да си въведа банковите детайли, но получих само такъв за потвърждение на връщането. Писах днес в контактната форма, но нямам отговор. Не намирам телефон за връзка. Рядко връщам и не помня преди как ставаше...
До 3 дни ще  Ви възстановят парите по банковата сметка .

# 429
Никъде не са ми я искали. Това питам, кога ще ми я поискат и къде да я въведа. Платила съм с наложен платеж.

# 430
  • Пазарджик
Никъде не са ми я искали. Това питам, кога ще ми я поискат и къде да я въведа. Платила съм с наложен платеж.
Когато върнахте в магазин  не Ви ли дадоха да си снимате къде трябва да си изпратите данните за банковата сметка?

# 431
Не. Сега ме подсещате, че преди са ми давали така да снимам при връщане. Много благодаря! Ще потърся, дали пазя снимката.

П.С. Не я намирам. Моля, някой да качи данни за мейл, на който да си изпратя банковата сметка.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 23:35 от Venel82

# 432
# 433
Благодаря! 🍀

# 434
Днес пусна ли ви код?

Общи условия

Активация на акаунт