Магазини Sinsay - тема 9

• 51 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Поръчка, пусната на 03.09 днес ме чака в магазина... Да не повярва човек.

# 406
Същотп,но в Спиди айде все така да се хвалим 🥳

# 407
Ако не сте си взели от гъбените чаши, има в Пепко, но са по-големи - изглеждат ми поне 700 мл. За мен това си е купа, а не чаша. 8лв.

Също това стъклено нещо (шише, ваза?) - мислех да го поръчам, но свърши. Днес си взех от Пепко за 5,50лв:

# 408
За първи път взимам ароматна свещ с широк фитил като дървена летвичка. Запалих я, пламъкът стигна до восъка и почти  загасна. Сега пак се разгоря за секунди и пак почти загасна. Това така ли трябва да се случва?
Отделно, че окадява, все едно съм на черква - това нормално ли е?

# 409
Аз затова не обичам да паля свещи вкъщи - чувствам се, все едно ме тровят.

# 410
Обожавам свещи!
Тази май влезе в релси - пламъкът се стабилизира и наистина се усеща миризмата, няма и никакъв дим вече.
За тази свещ става дума.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 19:58 от Нарцùса

# 411
Красива е!
Аз ги харесвам, но не обичам да ги паля. Последно си бях взела двете раковини - седят си на една лавица. Тези също ми харесват (показва, че са изчерпани, но в магазините сигурно има):
https://www.sinsay.com/bg/bg/svesht-642bo-mlc

Знам, че по-тъмното е тиква, но на мен ми прилича на домат.

# 412
Някой друг има ли проблем със сайта и приложението в момента? Не успявам да добавя нищо в количката, а това, което бях добавила по-рано изчезна

# 413
Не работи приложението и при мен.
Нямам точки. Отваря се само тази страница.
Дрехите не зареждат.

# 414
Тъкмо ги похвалихме, че започнаха да работят бързо Simple Smile

# 415
Сутринта два часа рових я приложението и напълних количка, но сега не зарежда. И купон нямам днес.

# 416
Пише, че има актуализация на данните поради нов добавен пазар - Гърция. Нещо се е бъгнало явно.

# 417
Не работи изобщо.
Това сигурно е заради безплатната доставка.
На мен друго ми е неприятно - исках вчера да поръчам нещо, но не ми се правеше сметка от 55лв, днес доставката е безплатна, но този артикул е изчерпан.

# 418
  • София
Аз пуснах преди малко. Работи.

# 419
Аз скоро не бях поръчвала и сега ми направи впечатление че всяко нещо е отделно опаковано, нищо ново предполагам 😃
Всичко ми е точно изпратено,нямаше опция да се отвори в офиса,един път ми бяха объркали номер с по-горен за детето,не помня дали отказах отваряне и дали изобщо е имало

Общи условия

Активация на акаунт