Магазини Sinsay - тема 9

• 51 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Няма 30%.
Днес е минус 5 лв при покупка на минимум 6 ненамалени артикула. Скреч картите са еднакви за всички.

# 391
Така е, но на скреч картата пишеше черно на бяло 30% на всичко, а после се оказа, че е минус 5 лв от сметката.

Взех си нещата, този път всичко е изрядно, а на кашона ми беше залепена лепенка "чупливо". Но аз всъщност не съм имала счупени неща преди - имах откраднати неща.
И вътре слагат един код за отстъпка от 7 лв при покупка за минимум 45 лв, който май може да се ползва и във физическите магазини. Ще важи от октомври - има доста време.

# 392
И при мен сутринта пишеше -30% за 6 ненамалени.

# 393
  • София
И аз получих код 30 %, тъкмо започнах да правя поръчка и приложението се скапа, трябвало да се преинсталира, пробвах 3 пъти, не стана, накрая си рестартирах телефона, тръгна, но отстъпката я няма, на нейно място - - 5 лв.

# 394
По вайбър изпращат код за 5% отстъпка. На няколко тел. номера получихме Hug

# 395
Отворих двете покупки, всичко беше много добре опаковано, няма нищо счупено (но снимах видео докато отварям, за всеки случай).
Много ми стана смешно дозатора за веро със стойка за гъба пристигна с гъбката вътре от снимката, черната 😂 стойката за хартия не пристига цяла, а да си я сглобиш сам. Комплекта аксесоари за баня е пластмасов, хубав е. Пижамата и кецовете се харесаха от детето и обувките ѝ станаха, тоест таблицата за размери е вярна. Кутията за прибори е огромна, влиза точно в чекмеджето на дължина, само отстрани остава място, може да си взема и още една. Подложките за хранене са светло бежови, не тъмни като на снимката. Вазата е висока и тънка, точно каквато исках.
Ризата, уж се зарадвах, че най-сетне намерих вталена, да ама на дължина и в кръста супер, наистина прибрана, но ръкавите стоят балонести 🙄 много е грозно ще я връщам. И напоследък съм се зарибила да оглеждам дрехи от момичешката секция за мен 😂 комплекта много ми хареса, клина е тънък, но не прозира, много разтеглив и мек, но стои прибран по теб без да се впива. Блузата е oversize, но ми харесва как стои, такъв си е модела според мен.

Също в пратките имах талон за отстъпка от 7лв при 45лв в магазина, но си нямаме магазин в града 🙄

# 396
Като спомена "гъба", се сетих за това нещо от днешната доставка - гъбката на цедката за чай не е стабилно закрепена, фактически само е закачена за края. Но, според мен, това не е дефект, просто такъв е дизайнът. Затворих кукичката с клещи, за да не се откача.

# 397
И аз напълних кошницата за 30 процента и греда. За 5 процента няма и да отворя приложението, много здраве.

# 398
Има надежда 😃на 3-ти късно пуснах поръчка,вече е на статус 5 изпратено 😇остават още две отметки😃

# 399

Евтините жарсени комплекти.
Харесаха ми.
Няма разлика в размер 98 и 104- еднакви са.
Анураците също разликата е само в дължината на ръкавите и леко в дължина.
Синият е 104-ти.

# 400
Здравейте,
някой да има инфлуенсърски код???

# 401
  • Pazardjik
Вече няма ли талони за отстъпка ? От няколко дни не получавам .

# 402
Има кодове. Показват се на неизвестен принцип. На мен ми е излизал код след чак разглеждане на 10 продукта.
Друг въпрос е, че последните 3-4 дни кодовете са колкото да се каже, че има нещо.

# 403
Вчера нямах нищо, въпреки че няколко пъти разглеждах и отварях продукти. Днес е отстъпка за чанти и обувки (дамски).

# 404
Има надежда 😃на 3-ти късно пуснах поръчка,вече е на статус 5 изпратено 😇остават още две отметки😃
Отчет🙂 днес сутринта имах смс от спиди,но си забравих тел вкъщи после беше лудница в парка с децата и сега видях,че пратката е в офиса ама са затворили...😃понеделнин ще я взема.
Бяха ми писали 9-17, а е дошла дори на 6🥳

Общи условия

Активация на акаунт