Магазини Sinsay - тема 9

• 51 323
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте ! Имате ли опит със спалните комплекти като качество ?

# 376
Да - тези, които са изцяло памук са ок. Здрави са, но малко груби. Цветовете са устойчиви. Калъфките са доста големи, но то е споменато в описанието.
Наскоро си взех един, който е със смесен състав и не ми харесва колкото памучните, но не ми се занимаваше да го връщам.

# 377
Точно тези от памук гледах - просто ми харесаха няколко десена и се чудих за тези пари дали си заслужават .

# 378
Цветовете обикновено изглеждат добре.
Едно от честите оплаквания е, че са рехави. Аз не съм съвсем съгласна, те не са тънки или прозрачни, просто платът е по-груб.

# 379
И аз ги харесвам спалните комплекти, цветът не мърда, както и формата. Да, по - груб релеф е, но са меки.

# 380
Имам имейл, че на 7.09 отваряли Синсей в София Ринг мол с много изненади за малки и големи.
Че то в този мол имаше Синсей? Аз съм ходила много пъти и съм го запомнила, защото не предлагат мъжки стоки.

# 381
В понеделник купих от там мъжка тениска за момчето.

# 382
Още миналата седмица работеше - вече в по-голямо помещение с хоум сектор, дамско, детско и мъжко

# 383
Направих две поръчки на 31ви и на 2ри, утре ще пристигнат, чак не мога да повярвам още. Има доста домакински чупливи неща, да видим дали ще дойдат цели.

# 384
Много са засилили темпото

# 385
Аз снощи късно пуснах поръчка,престраших се 😃май заради безплатната доставка.Пуснах до офис понеже ми е по-близо отколкото самия магазин.Но и дадох два лева там за да платя на място...не обичам да си давам данните на картата попринцип,досега съм нямала проблем с тях де ама за два лева айде да ми е мирна главата.
Започвам да чакам 😃

# 386
Вчера пуснах поръчка и аз. Плащам с пей пал основно. Да видим кога ще дойде.

# 387

Явно наистина са се забързали

Прогнозно трябваше да пристигне в магазин след 8-ми

Дали не са почнали да приготвят стоката в магазина когато нещата са налични.
1 ден доставка си е уау

# 388
Днес ми излезе купон за 30% отстъпка на всичко ненамалено - тъкмо си казах, че ще направя голяма поръчка и чак в кошницата видях, че не били 30%, а 5 лв отстъпка от общата сума. Отказах се - тази отстъпка ми се струва малко, дори да наглася поръчката за 40 лв и да станат 35 - ще е под 15%.

# 389
Днес ми излезе купон за 30% отстъпка на всичко ненамалено - тъкмо си казах, че ще направя голяма поръчка и чак в кошницата видях, че не били 30%, а 5 лв отстъпка от общата сума. Отказах се - тази отстъпка ми се струва малко, дори да наглася поръчката за 40 лв и да станат 35 - ще е под 15%.

И аз тъкмо натрупах доста неща и се оаказа, че нямам купон за 30%. Е няма пък да пусна поръчка

Общи условия

Активация на акаунт