Магазини Sinsay - тема 9

• 51 329
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Нулирани ли са ви точките?
Аз тъкмо бях събрала за ваучер и сега имам нула…

# 361
Изтрили са ми точките в Синсей клуб. Това заради жалбата ли е или е някакъв бъг?
П.п. писали сме едновременно.

# 362
И на мен. Защо ли?

# 363
  • Сливен
Моите точки си стоят

# 364
Появиха се, да. Явно е било бъг.

# 365
Някой получавал ли е имейли относно "Молба за възстановяване на сума за неправилно извършено плащане" с линк за плащане вътре. Няколко пъти писах през формата за контакт да потвърдят, че са от тях, но никой не отговаря 😆

Не знвам дали говорим за едно и също нещо, но на мен ми се случи да не е минало плащане , а да си получа стока.
След това получих мейл , че трябва да платя.
Проверих си банкирането и наистина нямаше извършено плащане.
В мейл имаше линк, който води до плащането. Даже ми дадоха 40%отстъпка при следващо пазаруване.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 16:10 от ravi

# 366
Като ви четях колко време се бавят поръчките до магазин ме бе страх да поръчам.
Вчера направих и днес е със статус "готова за изпращане"
Да видим кога ще пристигне обаче.

# 367
Потници силно препоръчвам от Lidl, съвсем скоро бяха, от всички марки купувани те са били най-добри - дълги и плътни.

Някой пита по-назад за speedy, на мен ми се случи да заявя и да не дойдат. Тази седмица правих нова и момчето дойде с две бележки, обяснявам му че другата е стара и така и никой не е дошъл. Оправи я каза да не се притеснявам, но определено има някакво недоразумение във веригата.

# 368
  • България
От тук поръчвам, ако пише памук или смесено с памук. Иначе това, което идва, хич не отговаря.

deska90, благодаря, аз бях. В крайна сметка им писах на съпорта и казаха, че може да отида до офис на Спиди за тяхна сметка да го пусна. За пръв път ми се случи, а дори им мина бусчето и оставиха пратка на съседката. И аз се приготвих, ама за нищо.. Grinning

# 369
Свещите хубави ли са, някой има ли доволен.Харесах си няколко аромата, но ми се иска като се запалят да ухаят много силно.

# 370

Това се казва бързо изпращане.
Да видим кога ще пристигне

# 371
Е то и при мен беше така, ама като мина крайния срок (в случая при теб е 10.09), ми изпратиха нов имейл, че поръчката е с нова дата за доставка.

# 372

Това се казва бързо изпращане.
Да видим кога ще пристигне
Получих sms че е пристигнала в магазина.

# 373
От днес 35 лв за безплатна доставка. Аз направих нова поръчка. Вече всеки път, като ми изпратят счупен или дефектен продукт, ще пускам жалба до КЗП. Независимо какъв ще е ефектът.

# 374
Сега получих имейл, че поръчката е изпратена и ще дойде скоро. И преди споменах, че откакто се карах с тях, поръчките ми станаха експресни.
Обаче са 5-6 неща, като нищо може пак да има счупени/скъсани.

Общи условия

Активация на акаунт