Магазини Sinsay - тема 9

• 51 256
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
За по-големите деца, донякъде ги разбирам. Големият ми син е много слаб и върви висок. Понякога за панталони му взимам един размер, а връхното следващия, защото или панталоните ще са къси или ръкавите на горнището. При бебетата обаче е по-малко вероятно чак такива разлики да има, могат да си ги предлагат заедно, но както и да е.
Нацъках една поръчка с детски дрехи, че ученика уж е приготвен, но като знам с каква скорост се късат панталони, по-добре да има резерва.

# 451
Не знам детското как е, но дрехи за големи почти съм се отказала да купувам оттам. Не знам моделките ли зле ги представят, или самите дрехи са зле, но новите колекции още на снимката изглеждат ужасно. Горните дрехи особено - къса дреха с къси ръкави и на торса стои много странно. Старите колекции са демоде, но като кройка и прилягане поне на снимка са ок.
От ризките им от памук и вискоза съм много доволна, стоят ми добре, не спарват. А особено за цената си са абсолютен удар. Купих си няколко пролетта и началото на лятото и почти само тях съм носила цяло лято. Лошото е, че трябва да се гладят, но аз обичам да гладя Simple Smile

# 452
На мен ми харесват дънките, и сега за есента си поръчах някои неща (дрехи). Тениските за по 3 лв си ги нося вкъщи без проблем.
Тази риза, която беше 2 месеца в Очаквайте скоро се появи и я поръчах, синята ми харесва, дано и черната да ми хареса: https://www.sinsay.com/bg/bg/riza-737as-99x

# 453
  • София
Има ли skinny дънки, които да не са над глезена? Уморих се да връщам, 175 см  съм и все са ми къси.

# 454
Здравейте, някой има ли код за Ненамалени, който няма да позлва.
Благодаря Simple Smile

# 455
Опитайте с 10sisisinsay.

# 456
Похвалвам - поръчка изцяло от чупливи неща и нищо не е счупено:

Обаче утре сигурно ще пристигне една по-голяма; дано всичко да е наред и с нея! Да не се окаже, че съм избързала с похвалата.

# 457
Извинявам се за двойния пост; исках да добавя, че и днешната поръчка е наред - нямам забележки. Хубава пластмасова кутия, без дефекти:

На сайта май няма вече, но в Тему има същите.

# 458
# 459
pppqqq, за какво се ползва тази кутия?

# 460
Органайзер за козметика.

# 461
Днес скреч талона е "безплатна доставка при минимум два не намалени продукта в кошницата"

# 462
Това никаква работа не ми върши. Откак се карах к с тях, и със Спиди, твърдо поръчвам до магазин.

# 463
Аз направих поръчка - само едни джапанки и нещо за 3 лв. Забравиха да ми начислят таксата 2 лв за наложен платеж, след като приложих кода.

# 464
Това щях да напиша, че няма такса за наложен платеж. Според мен не са забравили, като погледнах опциите за доставка на всички пише безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт