Магазини Sinsay - тема 9

• 51 253
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На мен вчера като поръчах си ми начислиха 2лв за наложен платеж.

# 466
И на мен на другите две поръчки от този месец ми начислиха, само сега не са. Мисля, че е от днешния код.

# 467
Имам две поръчки от последователни дни за взимане. Онзи ден ме увещаваха да отида да взема първата до края на деня и ще получа още бонус точки. Не отидох Simple Smile защото получих мейл, че и втората е изпратена и по-добре да се разходя само веднъж.
Замислих се, че тези точки не ги ползвам изобщо. Някой ползва ли ги?

# 468
Имам две поръчки от последователни дни за взимане. Онзи ден ме увещаваха да отида да взема първата до края на деня и ще получа още бонус точки. Не отидох Simple Smile защото получих мейл, че и втората е изпратена.
Замислих се, че тези точки не ги ползвам изобщо. Някой ползва ли ги?

Аз ги използвах за 10лв отстъпка.

# 469
А всъщност някакъв код ли пускат, когато ги активираш? Защото аз ще си ползвам някой ден някое намаление (имам само за 5 лв май...), но примерно безплатна доставка не бих ползвала и мога да дам кода на някого, ако е с код изобщо, де.

# 470
Аз чакам да ми станат 600 и ще ги ползвам (за 25лв).

# 471
По спомен, като активираш кода ти го копира и го добавяш накрая преди да си пуснеш поръчката. Там където имаш опция да добавиш код. Нещо такова беше. То за безплатна доставка и аз не бих ги използвала. И аз като теб поръчвам до магазин.

# 472
  • София
Вчера за първи път използвах код за 10лв отстъпка. Хареса ми.

# 473
Имам събрани точки за безплатна доставка и бих се възползвала, както днес. Магазин няма в нашия град, така че са ми добре дошли, особено както все избирам дребни неща - шапки или нещо малко за дома.

# 474
Току-що получих поредно напомняне за първата ми пратка. Доста настоятелни са станали, преди не беше така.

# 475
Аз си ги взимам, защото ме е страх, че ако престоят може да им се случи нещо в офиса. Примерно органайзерът за козметика да се окаже пукнат на места или порцелановите неща да са счупени. после трябва пак да се занимавам с магазина.
Само в събота обикновено не ходя.

# 476
И аз почти винаги взимам пратките, вкл.до офис на куриер и бокс, или в деня на уведомлението, или на следващия ден.
В случая с тази пратка тази настоятелност ме дразни по друг повод. Отидох в мола по друга работа и минах през магазина. На въпрос дали има вероятност да е дошла пратка и просто да не са я приели с устройството, момичето много уверено каза - а, нееее, няма начин, всичко приемаме в момента, в който пристигне. Прибрах се и буквално на 5 метра от входа , преди още да вляза в блока, получих съобщение, че пратката е в магазина. Не че нещо, но съм работила в молове, вкл.този, и знам кога Спиди карат кашоните на всички магазини - сутрин още с отварянето. Аз бях в магазина по обяд. Значи с часове да не приемеш стока и да твърдиш, че не е там, защото те мързи да провериш, е кофти обслужване.
А ако не взема пратката, нищо няма да ми се случи на мен, ще ми върнат парите.

# 477
То това е редовно… Изобщо не ги цъкат с хендито.
Аз нали бях писала как един месец поръчката е седяла в магазина, а те не я бяха цъкнали изобщо..

# 478
Аз търся това червено кожено яке https://www.sinsay.com/bg/bg//925dd-08x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Някой виждал ли го е налично в магазините?

Пуснали са го вече за онлайн продажби, сега ми излезе.

# 479
Не се предлагало в магазините. Проверих ххс, с и л размери.

Общи условия

Активация на акаунт