Магазини Sinsay - тема 9

• 51 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Да, видях☹️. До скоро не се предлагаше в онлайн магазина им, виждаше се само на снимките на други дрехи. Чак след като написах предния коментар видях, че са го пускали. Излезе ми под други дрехи.
Много тъпо, че няма да го има налично в магазините. Исках цвета да му видя.Техните номерации са ми странни и не знам кой номер да си поръчам.

# 481
Здравейте, има ли активен код към момента?

# 482
Здравейте, има ли активен код към момента?

# 483
Някой срещал ли е този суитшърт? Само панталончето към него намирам...

# 484
  • София
аз купих миналата седмица от синсей Княжево

# 485
Здравейте! Исках да направя връщане и поръчката ми и  заявих куриер да дойде до адреса ми, като той трябваше да дойде на 17ти септември, вторник. Въпреки това, той така и не дойде и до този момент така и не е дошъл. Не знам какво да правя, ако откажа връщането не мога да заявя ново, защото вече е минал срока от 30 дни (той беше до 19ти). Опитах се да се свържа с Sinsay по чата, но никой не ми отговаря, по имейл също. Някой бил ли е в подобна ситуация и имате ли идея какво да направя?

# 486
Да, на мен ми се случи вече няколко пъти. Писах им email, отговориха да им ги пращам от офис на СПИДИ до техен адрес за тяхна сметка. Така ѝ направих, всичко мина.

Здравейте! Исках да направя връщане и поръчката ми и  заявих куриер да дойде до адреса ми, като той трябваше да дойде на 17ти септември, вторник. Въпреки това, той така и не дойде и до този момент така и не е дошъл. Не знам какво да правя, ако откажа връщането не мога да заявя ново, защото вече е минал срока от 30 дни (той беше до 19ти). Опитах се да се свържа с Sinsay по чата, но никой не ми отговаря, по имейл също. Някой бил ли е в подобна ситуация и имате ли идея какво да направя?

# 487
  • България
Аз им писах на имейла за същата ситуация и върнах до офиса им за тяхна сметка. След няколко дни получих имейл, че връщането е признато и до 14 дни ще ми върнат парите.

# 488
Ето тези гумички, които споменах преди време - да ги видите Simple Smile

Днес са сложили рафтът, който заглеждах при намалените неща (с 40% отстъпка), но трябваше да поръчам за още 55 лв, заради безплатната доставка и пак стана поръчка с много артикули. Винаги се притеснявам, когато очаквам такава поръчка - все объркват нещо (въпреки че последните три бяха наред).

# 489
Някой да има случайно код?

# 490

Последно този ползвах.

# 491
Благодаря за отговорите! Ще пробвам, дано да приемат нещата, въпреки че е след срока на връщане.

# 492
10ivana е активен

# 493
  • Pazardjik
Четири дни не получавам купон , каква ли е причината

# 494
Днес имам до -30% за деним при поръчка на поне 2 продукта - MOBU8KJESQFCCQ7
Това до звучи доста кокошкарско.

Общи условия

Активация на акаунт