Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 37 355
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 765
  • Замък сред облаците
Фиърлес, честито!

# 766
Аз днес бях на преглед . Фоликулчето е 20мм . Пуснах хормони - E2 569 , LH 24 . Ще пробваме в петък пункция , ако се е спукал фоликула , няма да го броим за пункция . С това LH има такава възможност , сложиха ми Цитротайд , но пак не е сигурно . Цветков каза , че си заслужава да пробваме заради хубавия естрадиол . Ще видим … поне нищо не губя .

# 767
  • На изток от Ада
Дано не се спука Сън!

# 768
Ами аз нали ги задържам , но според Цветков ще се спука и сам този месец . Мен ме притеснява дали няма да е презряла тази Я , но Божа работа , ще видим 🙏🏻

# 769
Биби, стискам палци да не е извънматочна, пък току-виж се окаже и съвсем нормална бременност!
Фиърлес, честито! Страхотна чертичка, дано и страхотно ЧХГ имаш! 🍾

# 770
golden, sunshine, дано и двете хванете фоликулчетата! Flowers Four Leaf Clover
sunshine, а защо чак в петък? Иска да се качи още естрадиола ли?

Аз днес минах прегледи и изследвания. Повториха ми цитонамазката, взеха микробиология. Ако е чиста, в близките 10-12 дни правим хистеро, след това биопсии (дано успеем в един цикъл). В петък очаквам резултата от имунологичните (включително крос мач). Малко и ще измрънкам
Скрит текст:
Този път си позволих да повярвам, че е станало нещо с домашните опити. Имах симптоми от висок прогестерон, което даже и по време на инвитрото не ми се случва, трети ден имам някакви спазми в матката, емоционална съм и знам, че всичко това може да е класически ПМС, но определено не е типично за мен. Правих пикливи тестове - отрицателни, ама пак не повярвах, трябваше ми кръвен. Еми, 12 дни след овулация е категорично отрицателен, чакам си Ц и почвам пак да се настройвам, че без медицинска намеса няма да станат нещата.

# 771
  • На изток от Ада
2402 не може ли биопсията по време на хистероскопията?

# 772
Ами защото днес ще поставя хориомона . Не знам … каза в петък . То колко повече да се качи този естрадиол за едно фоликулче 🤷🏼♀

# 773
nasi, няма как. Първо кои точно биопсии ще са зависи от находките по време на хистероскопията и второ - тя е в първите чисти дни, а имунологичната биопсия (която ще правя при всички положения) задължително е 5 дни след О/след включване на прогестерон. Разбрахме се поне, че каквото и да правим трябва да сме направили трансфер октомври (за да кандидатстваме със СГ от януари ако се наложи) и се надявам да успеем да го нагласим.

sunshine, сигурно си има някаква идея в главата доктора. Аз от ЕЦ не разбирам много, ама пак ще кажа - дано да я хванете.

# 774
Имам малко глупав въпрос, при положение, че съм вече толкова време в темата, ама все пак ще питам Grinning

Реално при мен ще има 2 пъти О с ден разлика евентуално,нали? Защото не знам кои дни да правим опити и се обърквам. Трябваше уж да ми кажат, но не получих такава информация, та сама ще трябва да изчислявам Grinning

# 775
  • На изток от Ада
Разбирам 2402 .

# 776
Ами и да се е спукал Ф , няма да го броим за пункция. Високо е ЛХ-то , но пък има случаи и на неспукани Ф с по-високо ЛХ. Аз ги пуках когато станат  22 мм

# 777
  • На изток от Ада
Да се оплача! Няма общо с темата
Скрит текст:
Етърва ми втори път ме блокира в фейса. Виждам че и на живо нещо се сърди... Питах свекървата що съм блокирана , не само аз де .. Хакер било , вече втори хакер за една година.  Но и на живо не ми говори, и дума не обели за хакер... Аз дори не йнпишс на етървата вече. Но вчера щях да я питам дали се сърди ? Явно... Кофти е в едно семейство...
Иначе чакам част от добавките утре .  Вместо алфа липинова чакам Алфа макс екстракт от люцерна ахаха който пак бил полезен

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 13:30 от nasito8988

# 778
  • София
Сън, естрадиола е супер. След като сте сложили задържаща би трябвало да не се спука фоликула. Стискам палци!

# 779
Феърлес супер 2 чертички са това! Хайде всичко да е наред до финал💚

Биби, дано и при теб нещата да са ок. Ходи на второ, на трето, на пето мнение, ако имаш съмнения.

Съншайн, стиснати палци и за теб за успешна пункция в петък!

Голдън, прави тестове за овулация, ако при теб работят. Фоликулите могат да се спукат и на 19мм и на 24мм. Може и утре, може и след 2,3 дни. Ако не си усещаш овулацията, си действайте от утре до неделя примерно и не би трябвало да я изтървете 😊

Общи условия

Активация на акаунт