🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 15

• 13 880
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Малеее, вярно, аз на първата още не го разпознавам, виж на втората като разбрах, че е той, ми прилича на него.

# 661
Да, Танер Олмез е. Сладурчестия Мерт от Меджезира. Той прави страхотна роля и в "Доктор Чудо"

За позналите наградата

ПП. Чачо като разбра за нашата загадка, която слагаме почти всеки ден, реши да се включи вчера с едно гръбче. Ама ние го познахме и сега си чакаме наградата. Дано тези дни ни я поднесе.

# 662
Много любима двойка....обожавам ги!

# 663
И аз Жаки,
Много, много любими ♥️

И Серенайче,

ЧБЛ
Цвети, ♥️
Скрит текст:

# 664
Честита годишнина!

ПРОТЕКТОР

Това е първият турски проект на световната интернет платформа Netflix.​
В приказките се разказва, че доброто винаги побеждава, че справедливостта възтържествува и времето лекува всички рани... но това не е приказка. 
Сериалът разказва за приключението на Хакан, който един ден получава тайната мисия да опази света.
Тази мисия ще преобърне живота му.
Хакан е обикновен гражданин на 15 милионният град, който събира Изтока и Запада и е твърде далеч от това да се прави на герой.
Въпреки това, когато разбира, че градът му е застрашен от мистериозни сили, на Хакан не му остава друг избор, освен да ги спре.
Ще може ли Хакан, който е изправен пред мисия, за която не е готов и която не иска да приеме, да изпълни съдбата си на последен страж ?

# 665
Компаниите, които притежават някои от дрехите, използвани от Чаатай  в "Gaddar", където той играе ролята на Дахан, са:
 Mango, Single Sword, Levis, Massimo Dutti...
 -Levi Strauss & Co.  е американска компания за облекло, известна в цял свят със своята марка дънки Levi's.  Основана е през май 1853 г., когато немско-еврейският имигрант Леви Щраус се премества от Бутенхайм, Бавария, в Сан Франциско, Калифорния, за да отвори клон на бизнеса на братята си в Ню Йорк на западното крайбрежие.  През 2018 г. има 15 100 служители.

-Mango: Основател е Isak Andici (Испания)
 Mango е компания за производство и търговия на дребно с облекло, базирана в Барселона, Испания, основана през 1984 г. Към февруари 2009 г. Mango има над 1100 магазина в 89 страни в Африка, Азия, Европа, Южна Америка и Северна Америка.

- Massimo Dutti е испански първокласен търговец на облекла, специализиран в продукти от кашмир и вълна, основан през 1985 г. и собственост на испанската мултинационална компания Inditex, компанията майка на Zara, Pull&Bear и други марки.  Основан е от Армандо Ласаука.
 Офисите на Massimo Dutti се намират в Тордера (Барселона).
 Въпреки италианското име, "Massimo Dutti" не е моден дизайнер.  Компанията има повече от 10 000 служители в международен план.  Когато е основана през 1985 г., продуктовата й гама е ограничена до мъжко облекло.  Неговата дамска гама е добавена през 1995 г. През 2003 г. компанията стартира детска линия под търговското име Massimo Dutti Boys and Girls.  Като водеща марка в рамките на Inditex, тя е по-скоро свързана с пазара на масовото оборудване.

-Single Sword: С 25 години опит във военни и тактически продукти, стартира Akyıldız Defense компания в Анкара през 2018 г.
 НАШАТА МИСИЯ
 Ние се стремим да намерим решения за нуждите на потребителите, за да действаме като мост между производството и потребителите във военния и тактическия сектор.
 Междувременно компанията започва да предлага на пазара и дамско облекло, а не само военно облекло и аксесоари.

Значи, ние му се смяхме на оскъдния гардероб, но нашия е бил облечен с малко, но мaркови дрехи и обувки.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:41 от NeZ_9

# 666
Сутринта попаднах на тези снимки и ми стана интересно за обувките. В България ги продават за над 150. Рекламираха ги, че са водоустойчиви, но не ти запарват краката и са много леки. Не на мен тези. Това са затворени обувки и при 30С си представям какво е...

# 667
Цветиии, ето я и наградата!
За всички, които познаха гръбчето!
Лично от Чаатай Улусой, който се включи в нашата дневна  фотозагадка!  Heart

Забележете- хванах го на 52 секунда! Wink

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 16:31 от NeZ_9

# 668
Ти да видиш, Чачо е използвал ИГ стори...жива да не бях!

Нези, изпуснала си и часовника

Casio е японска компания, известна предимно с производството си на часовници, калкулатори, мобилни телефони, принтери, цифрови фотоапарати и електронни музикални инструменти.

Основана е през 1946 година, а през 1957 представя първия изцяло компактен електронен калкулатор. Casio e ранен иноватор на цифровите фотоапарати, а през 80-те и 90-те години на XX век компанията разработва множество достъпни домашни електронни синтезатори за музиканти, заедно с представянето на първите масово произвеждани дигитални часовници.

# 669
Жаки, не само,че е използвал Инстаграм стори, но е сложил и музика!  Казах ви,че е станал по- социален! Kissing Heart
Хайде, още един спомен за нашата колекция

Благодаря,че си ме допълнила за часовника, Жаки! Hug

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 16:48 от NeZ_9

# 670
Аз пак се развълнувах. Благодаря, че казахте за музиката, аз рядко ползвам звук. Особено в работата.

Ама такава голяма риба как да не се сподели. Той май предимно такива работи споделя. Нов проект и добър улов.

# 671
Казваме "Любовна история" Çağatay Ulusoy😅
 🎣
https://x.com/J3w3Lc/status/1810681156871856222

# 672
И честита годишнина на най-готиния Защитник! Heart

# 673

Хахаха, първо да благодаря на Чачо за подаръка, заради познатото гръбче. Още поне две снимки чакаме.
И второ вчера точно слушах тази песен. Добре, че споменахте за озвучаването, че и аз като Гери гледам сторитата без звук.. Ама да знаете нямам нито кълбо, нито телепатична връзка.  Имам само желания.
Пускам ви песента да й се насладите и вие.

# 674
Аз не разбирам френски. Обаче тази песен ми се струва любовна. Доста ми е забавно как на рибата пуска романтична песен. То направо като обяснение в любов към това хоби.

Общи условия

Активация на акаунт