Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 843
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София
Това ми е последната поръчка

Детските панталоки не са дебели, нормален памучен плат от по-твърдия. Ще ги оставя, ще влязат в употреба есента. Не са прекалено широки в талията.
Горнището ми стои тяърде развлечено, не подържа гърдите. Възможно е и да ми е голямо в областта на чашките. Аз съм с форма на тялото круша- долу широк таз, горе нося ХС или С, и понякога 38 са ми големи.
Ще го връщам.
Долнището стои добрр, предвид, че не съм в перфектна форма. Много са удобни връзките отстрани за регулиране. Вчера мислех да го задържа, днес се чудя дали да не го върна. Не знам дали наистина ще го нося, аз съм фен на целите бански, имам голяма колекция и все към тях посягам. А и е черно, аз обичам светли, шарени бански. Ще помисля още дали има смисъл да го държа.
Белият бански е страхотен, хубава стегната материя и добре подържа гърдите. Аз съм го мерила в магазин де, затова знаех кой номер да си взема. Има връзки отзад, които се кръстосват на гърба и кръста, което е идеално за регулиране и оформяне на тялото. Малко стяганв по-надолу и оформя много хубава талия, като пясъчен часовник ставаш. Само товаз че имам черен цял бански ме спира да си взема и черния от този модел.
И оформящи прашки- мерих вчера едните, доволна съм, ще си вършат работата.

# 137
Стикът мазен ли е или по-скоро сух? Търся си стик за контур...нещо не много кафяво, но да е доста мазно и размазващо се. Най-любимият ми руж-стик е на Golden rose-много мазен и лесно разнасящ се, но те нямат такъв и за контур...а каквото съм гледала, все е по-скоро към сухо. Виждам, че ХМ имат някакъв бронзиращ, може да стане за контур. Сега ще ходя да си взимам поръчка от Reserved, мога да мина да прегледам козметиката в хм.
Иначе, чакам си пратката от ХМ в работата, ама като гледам, може и да не дочакам и да дойде при колежката. Бански и едни стягащи прашки. После ще дам отзив.
Мазен е, изобщо не е сух. Разнася се много лесно, става и за устни, макар че след като попие не се усеща много комфортно. Имах опасения, че предвид маслата ще изчезва много бързо от скулите, но на моята кожа издържа няколко часа. Вземи си го да тестваш, за парите си в момента е перфектен. Цветът е топъл, обаче, не е в студената гама.

# 138
И аз съм много доволна от този стик. Само с него и коректор карам вече няколко месеца.
Много съм доволна и  от последните си покупки.
Скрит текст:

# 139
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1154866008.html
Аз съм много доволна от този гащеризон.Поръчах го в два размера и оставих по-малкия. Повече се харесах с него, но и точния номер стои не лошо, просто доста по-свободно. Сега поръчах и черния:)

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 09:07 от Eni27

# 140
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1194323004.html От бързане не прочетох отзивите и получих синята в размер Л, който обикновено нося. Доооста е уголемена. Сега взех и зелената М. Много добре ми стои. Пишете, ако случайно откриете синята в размер М. Всеки ден я дебна. Чудя се дали може по някакъв начин да стесня моята и да не я връщам.

# 141

Тази рокля уголемена ли е, както пишат? Чудя се ХС дали би ми била малка, ако нося С?

# 142
Получихме роклята с палмите. S стана идеално на дъщеря ми. Много се хареса. И на мен много ми допаднаха цветовете, не съм я видяла облечена.

# 143
И аз я получих миналата седмица, харесах се и си я оставих. М-ката ми пасна като лимоните, сполучлива кройка

# 144
Здравейте,, днес взех онлайн поръчка от магазин.
Само, че едната дрешка е леко изцапана. Може и да се изпере, но размера е предвиден да се носи другото лято, живот и здраве.
Какви са ми опциите?

# 145
Поръчах тези днес.

До сега не съм чела отзиви преди да поръчам. Обаче като видях, че сте писали и ги проверих. Дано не се окажат верни за мен и да не трябва да ги връщам. Grinning

# 146
Може ри отново да прихомните за роклята с палмите?

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 00:52 от @_ni

# 147
# 148
На имейла съм получила анкета за попълване за 20 точки.

# 149
Аз още нямам.

Общи условия

Активация на акаунт