Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 809
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Миналата сутрин имаше бройки големи размери.
Хубаво е да поръчате или на място да си я мерите, ако друг я купи и изпрати може да не ви хареса и става сложно.

# 46
Миналата сутрин имаше бройки големи размери.
Хубаво е да поръчате или на място да си я мерите, ако друг я купи и изпрати може да не ви хареса и става сложно.
Това не ме притеснява, пише, че е уголемена така, че действам номер надолу 😁 Ако не ми хареса здраве да е.

# 47
Еконт предлагат услуга закупуване на стока и изпращането й. Така че имаш варианти.
https://www.econt.com/services/buy-by-courier

# 48
  • София
Аз съм ползвала такава услуга преди години- едни икейски столчета поръчвах от фабриката в Стара Загора. На мен и на приятелка и ни ги донесоха. Но беше отдавна, преди 6-7 години и не помня даже колко ни излезе.

Пуснах сега една поръчка- 1 цял бански за мен, долнище и горнище бански. 2 еднакви панталона за двете деца, едни оформящи "прашки". Поокръглила съм се и с банските ми е сложно, та поръчвам, връщам Rolling Eyes  Знам какво търся, но никъде не намирам точно това. Поне този цял бански го мерих в един магазин и беше добре, като за размерите ми.

# 49
Аз пак ровя из сайта, да не би случайно да изпусна някоя далавера и попаднах на тоя дамски панталон. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1222000001.html
Поръчах го, че да видим кво ще излезе. Simple Smile

# 50
Ох, Дези, тъкмо бера ядове с тая фирма, не е скъпа доставката.
Нещо няма хубаво намалено бельо тази година...

# 51
Здравейте, да ви кажа какво се случи при мен - не знам дали е само за моя район (Одесос, Варна) или ще е някаква практика - звъннаха ми да ми кажат от Еконт, че всички пратки ще трябва вече да си го взимам от офис (нямам удобен). Имали проблем и незнайно докога няма да доставят до врата. Като че ли останах с впечатление, че е само за този район, но все пак - имайте едно наум.

# 52
Здравейте, да ви кажа какво се случи при мен - не знам дали е само за моя район (Одесос, Варна) или ще е някаква практика - звъннаха ми да ми кажат от Еконт, че всички пратки ще трябва вече да си го взимам от офис (нямам удобен). Имали проблем и незнайно докога няма да доставят до врата. Като че ли останах с впечатление, че е само за този район, но все пак - имайте едно наум.
Не е само при Вас, аз трета поръчка този месец получавам в два различни офиса, защото нямали куриери и доставяли в най-близките офиси, които те преценят. За София става въпрос.

# 53

Аз днес получих до адрес в друг квартал.

# 54
Много неприятно - аз поръчвам “на парче” по намаленията, връщам напоследък често, ще е голямо неудобство всеки път с двете деца да се разхождам. Нона М. Ти в кой район си? Мога да пробвам следващият път до офиса на ММ да ги оставя. Ама така ще види колко боклуци поръчвам Grinning

# 55
Аз по принцип поръчвам до офис, защото Еконт не дават отрязък от време, в което ще те посетят и не ми харесва цял ден тях да чакам. Обаче от друг сайт (Манго аутлет) като ми носиха поръчката, куриерът на Еконт (който всъщност е някакъв мениджър или супервайзор) каза че нямат хора. Но си ми я донесоха до вкъщи. Това за Стара Загора.
По принцип не е много ок да пренасочват с тяхно лично решение, защото доставката до дома е по-скъпа от тази до офис, а някой е платил за това. В случая H&M. Другото е, че на вас пък може да не ви е удобно и да не искате да се разхождате до офис. Аз бих писала на H&M.

# 56
Много неприятно - аз поръчвам “на парче” по намаленията, връщам напоследък често, ще е голямо неудобство всеки път с двете деца да се разхождам. Нона М. Ти в кой район си? Мога да пробвам следващият път до офиса на ММ да ги оставя. Ама така ще види колко боклуци поръчвам Grinning
Младост, чакам и още една пратка, да видим.

# 57
  • София
Ох, Дези, тъкмо бера ядове с тая фирма, не е скъпа доставката.
Нещо няма хубаво намалено бельо тази година...
Аз си спомням, че жената, която отговаряше на телефона беше ужасно тросната и дразнеща. Тогава два стола поръчвахме, после моята приятелка пак поръча и ми взе още един стол на мен Laughing   Все се присещам дали нямат нещо интересно(че ни трябват трапезна маса и столове), после се отказвам, като се сетя каква беше вкисната онази.

При нас затвориха еконт в квартала...миналата година по това време май беше.Работя и живея в един квартал.  В работата работим с куриери и тези от еконт не искат да идват да ни взимат пратките. А и е един куриер...всеки път са разправии с него. Ходя до съседния квартал. На 10-15 минути е, но пак си ми отнема време, тъй като е в друга посока от дома ми.

# 58
Писах на ХМ - да видим какво ще отговорят. Според мен не са наясно с това. Дамата от Еконт каза, че съм щяла и официално да полича от тях информация. На въпроса ми кога - каза, че скоро ще получа нотификация.

# 59
Аз имам две поръчки до магазин и една до офис-супер много се бавят, направо забравих какво съм поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт