Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 811
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
При нас няма проблем с Еконта, но съм и в малък град. Въпрос към насърчаващите ме да поръчам роклята по куриер - Как се плаща? Виждам, че има само 2 опции, плащане в офис и плащане с банков превод, но при този вариант, опциите са само с 3 банки, от които моята (ДСК) въобще не присъства?! 🤣

# 61
Моите поръчки чак днес дойдоха. Доста се позабавиха този път.

# 62
Моля, моля, не съм насърчавала за нищо. Казах че го има като вариант. Начините на плащане в линка, който съм дала не са само два. Ето принтскрийн:

Опциите не са три банки, а Еконт има сметки само в тези три банки. Превод може да се нареди от всяка друга банка към тях.

# 63
Моля, моля, не съм насърчавала за нищо. Казах че го има като вариант. Начините на плащане в линка, който съм дала не са само два. Ето принтскрийн:

Опциите не са три банки, а Еконт има сметки само в тези три банки. Превод може да се нареди от всяка друга банка към тях.
Благодаря, не съм много в час, тъй като не си падам по банките, ама заради майчинството ми се наложи 😁 и това “Насърчаващи” не беше в никакъв случай заядливо, просто така се изразих! ♥ извинявам се ако някой го в приел навътре! 🌷

# 64
Понякога в писмената комуникация стават неразбирателства, като не можеш да видиш езика на тялото на отсрещния и не можеш да го видиш как реагира. Без лоши чувства съм. Важното е, че се уточнихме. Simple Smile

# 65
Еее, сега ме разочаровахте. Чакам поръчка с бански и други неща преди морето, а скоро пътувам. Трябва да ги получа преди да замина. Надявам се да не се забавят, до адрес съм поръчала (София).

# 66
От години вместо домашен адрес съм дала адрес на офис на Еконт. Вкъщи само кучешка храна поръчвам, че са тежки чувалите. И всеки път е драма, добре, че намерих решение, в близка книжарница да ми ги оставят, много рядко се случва да съм вкъщи.
Поръчах роклята с палмите за дъщеря ми. Simple Smile

# 67
Аз втори път до офис няма да поръчам, след като ми блокираха сумата, а реално поръчката не беше финализирана, а стоеше като не поръчана. Занимавах се с банката, Н М искаха потвърждение, голям филм. Айде няма нужда, вече само с наложен!

# 68
С наложен платеж поръчвам винаги.

# 69
С наложен платеж поръчвам винаги.

До офис на еконт, ми изисква плащане по банка.

# 70
Не четеш внимателно. Simple Smile
Пиша офиса в полето за домашен адрес.

От години вместо домашен адрес съм дала адрес на офис на Еконт.

# 71
Не четеш внимателно. Simple Smile
Пиша офиса в полето за домашен адрес.

От години вместо домашен адрес съм дала адрес на офис на Еконт.

Аха, ясно. И си отиват в офиса без проблем, ще го имам на предвид.

# 72
Да. Така ме посъветва един куриер, още когато сложиха такса за пренасочване към офис. Въпреки, че за НМ няма, но много служители не са наясно.

# 73
И аз като Дева съм дала адреса на офиса и си ги вземам от него.
Почивката изкарах с бански , блузи и лак от НМ.
Поръчах този, геройски издържа 7 дни мокрене без грам да се обели. Интересното е, че от слънцето стана изцяло златист, а в началото розовееше:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0815928003.html

# 74
Писах на ХМ - да видим какво ще отговорят. Според мен не са наясно с това. Дамата от Еконт каза, че съм щяла и официално да полича от тях информация. На въпроса ми кога - каза, че скоро ще получа нотификация.
Vanchet0, моля те пиши, когато ти отговорят HM, че ми е интересно какво ще кажат. Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт