Колоноскопия Пловдив

• 1 215
  • 3
  •   1
Отговори
здравейте, утре ме приемат за колоноскопия. Има ли някой правил в Еврохоспитал Пловдив на Коматевско шосе.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 07:07 от maria.georgieva.123

# 1
Малко късно, но за следващите, които ще се поинтересуват от същото - д-р Мая Георгиева от тази болница е прекрасна! Майка ми и нейната приятелка правиха колоно и гастроскопия при нея, а аз я посещавам профилактично, за ехография. Горещо я препоръчвам - ако имаше специалност по всичко, щях да ходя само при нея. ❤

Надявам се всичко да е минало добре при вас, Мария! 🌸

# 2
  • БГ
Здравейте, как минава колоноскопията.предстои да заведа майка ми и се чудя дали там -Еврохоспитал или Св.георги. моля за мнение за последващо лечение, - химио-лъче-терапия .всякаква информация ще ми е полезна, благодаря!

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 11:07 от Tevolere

# 3
Пие се един прочистващ разтвор предния ден, за да се изпразни хубаво дебелото черво. Не се приема храна. Самата процедура се извършва под краткотрайна анестезия - не боли нито по време на, нито след нея.

В Еврохоспитал със сигурност е добър избор Мая Георгиева, както и д-р Акрабова (която може да е малко серт, но е сериозен лекар).

За Св. Георги не знам абсолютно нищо, но предвид колко опит трупат ежедневно там, би трябвало да се намират и добри специалисти.

И на мен ще ми е полезно да чуя мнения за там - ако някой има опит, моля да сподели.

Здравейте, как минава колоноскопията.предстои да заведа майка ми и се чудя дали там -Еврохоспитал или Св.георги. моля за мнение за последващо лечение, - химио-лъче-терапия .всякаква информация ще ми е полезна, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт