Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 794
  • 327
  •   1
Отговори
# 90
Ами не, разделят се и това. Те и всъщност са се  разделили, няма да са първите, нито последните. И явно доста преди това отношенията вече са били охладнели, като е толкова активна, да се беше активизирала още тогава виждайки, че вече между тях нещата не са същите. И мъжа не защитавам, ама всичко това си е класическа селска история, измислена или не.

Селска?
В градовете не се случва, така ли?
То не че нещо ама английския престолонаследник същата любовна драма имаше с обичаната от всички Даяна. Обичана от всички, но не и от него. Та, селски ... добре!

# 91
  • София
Ами не, разделят се и това. Те и всъщност са се  разделили, няма да са първите, нито последните. И явно доста преди това отношенията вече са били охладнели, като е толкова активна, да се беше активизирала още тогава виждайки, че вече между тях нещата не са същите. И мъжа не защитавам, ама всичко това си е класическа селска история, измислена или не.

Той и той е трябвало първо да се раздели, ама ето, предпочел да има любовница. Тя пък предпочела да звъни на мъжа й.

# 92
Аз пък не мога да разбера защо всяка една тема така се обръща и се изкарва авторът виновен.
Ами има хора за които и да се клонираш(една да готви,една да чисти,с другата секс да прави и тн.) ,пак не им е достатъчно.
Типичен пример е моят мъж,дори и перфектно да правех нещата пак намираше кусури и ми правеше изречения.Смятам ,че и съпругът на авторката е същият тип.
Според мен е казала на приятелки и роднини за ситуацията в момент на безсилие.Очалвала е че някой от тях ще му налее малко акъл в главата.
В същото време мъжът й няма какво да се сърди заради това,сам е оср@л нещата.
Той запазил ли е по някакъв начин нейното достойнство,като си го е развявал с любовницата пред всички?

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 11:49 от Mirena00

# 93
  • Варна
Каквото сам си направиш... Нататък го знаете.

И за двамата важи.

# 94
Като му мине либофта, ще се сети за теб. А може и да тръгне по нова либоф.

# 95
Към останалите, чудещи се какво и защо е писала, иска ли съвет ,или не...Липса на емпатия, защото темата не е тяхно преживяване-много жалко!
Понякога човек иска да сподели, защо трябва да бъде нападан, нали за това е тази платформа, или греша?
И аз не го разбирам това, особено второто мнение. Понякога си мисля че наистина болни хора ползват форума за да си изливат гнева и обърканите представи

На авторката мъжа е страшно нахален, не знам изобщо защо му е толерирала любовните трепети в общия дом

# 96
Авторката е в пълното си право да направи всичко, което е преценила. Свекърите й са и нейно семейство вече и е редно да знаят от нея какви ги върши синът им.
Гордо с вдигната глава да излезела, как ли пък не. Изневерява й, тръшка се, лъже я, пък и държи да замаже очи за пред останалите.Няма такъв филм - държал си се гадно, понеси си последствията.
Ще ме извинявате, ама бракът е обещание за вярност и че искаш да градиш живота си с някой и да, партньорите си дължат някои неща. И като той е прекрачил границата, сори, ама жена му е в правото си.
После как да искаш семейство и деца, като ето на - натискал си парцалите, докато беше трудното и сега да я остави сама да се оправя. Пък ако може и скандал да не му вдига, и на хората да не казва...

# 97
Важно е една жена да е независима и да не се е отдавала, обгрижвала, раздавала на МАКС към мъжа си. Да има хобита, да се грижи за себе си (физически и психически).  В този вариант ако се случи описаният сценарии, много по-лесно ще продължиш напред и по-лесно ще му теглиш ....

Уви в повечето случаи жените се раздаваме към всички, поставяме себе си на последно място и когато мъжа ни сюрпризира по такъв начин изпадаме в безпомощна ситуация.
Голямото противоречие е, че болшинството от мъжете изискват да бъдат обгрижвани и дундуркани докато ти се губиш и се превръщаш в обгрижващ персонал...

# 98
Аз пък не мога да разбера защо всяка една тема така се обръща и се изкарва авторът виновен.
Ами има хора за които и да се клонираш(една да готви,една да чисти,с другата секс да прави и тн.) ,пак не им е достатъчно.
Типичен пример е моят мъж,дори и перфектно да правех нещата пак намираше кусури и ми правеше изречения.Смятам ,че и съпругът на авторката е същият тип.
Според мен е казала на приятелки и роднини за ситуацията в момент на безсилие.Очалвала е че някой от тях ще му налее малко акъл в главата.
Той запазил ли е по някакъв начин нейното достойнство,като си го е развявал с любовницата пред всички?
Лелеее мъжа ти е точно , като моята жена. Joy

# 99
Лелеее мъжа ти е точно , като моята жена. Joy

Е разменете се Simple Smile))

# 100
Важно е една жена да е независима и да не се е отдавала, обгрижвала, раздавала на МАКС към мъжа си. Да има хобита, да се грижи за себе си (физически и психически).  В този вариант ако се случи описаният сценарии, много по-лесно ще продължиш напред и по-лесно ще му теглиш ....

Уви в повечето случаи жените се раздаваме към всички, поставяме себе си на последно място и когато мъжа ни сюрпризира по такъв начин изпадаме в безпомощна ситуация.
Голямото противоречие е, че болшинството от мъжете изискват да бъдат обгрижвани и дундуркани докато ти се губиш и се превръщаш в обгрижващ персонал...
Така е, за съжаление обаче в повечето случаи не е възможно. На първо място, защото жената в едно семейство е по-уязвима. Тя ражда детето, съответно болничен за бременност, после се възстановява, евентуално остава вкъщи с него за две години. После това дете има нужда от грижи, като е болно, като не се справя с уроците и т.н.
Даже и жената да си споделя тези грижи наравно с мъжа, българският работодател приема, че тя ще се грижи за детето, ще отсъства и съответно нейните варианти за добра работа в първите да кажем 7-8 години намаляват. Оттам тя има по-ниски осигуровки, по-малко доход за пенсия, по-малко възможности за спестяване.
Освен това един мъж пред пенсия е по-вероятно да бъде нает на нова работа от една жена. Да не говорим, че мъжете често работят и след пенсия. Вариантите да си изкара пари намаляват, като стане жената на 50. И какво правим тогава?
В крайна сметка жена, която е имала семейство, в общия случай е дала повече от мъжа за него, а е получила по-малко в замяна. Ако я зарежат на 50, изгледите за него са по-добри, отколкото за нея.
Да не забравяме все пак, че едно семейство се гради и с идеята не само за деца, а и за съвместен живот след тях. Двойката да се подкрепя, навлизайки в пенсионна възраст. Ако той я зареже точно тогава, един вид е поругал и това обещание. Още по-гадно - той нея вече я е заменил с друга, без да й каже. А можеше и тя да си търси варианти да бъде щастлива и независима през тези години, които й е загубил.
Както и да го гледаме жената е набутана в тази ситуация и приветствам всеки опит да се отбранява.

# 101
Светът не е справедлив, връзките не винаги продължават до края на живота и никой на никого не принадлежи, но винаги може да се започне отначало, по един или друг начин. На фона на всички гадости, които могат да му се случат на човек, да ти изневерят, да се разделиш и продължиш, е от малките злини.

# 102
Светът не е справедлив, връзките не винаги продължават до края на живота и никой на никого не принадлежи, но винаги може да се започне отначало, по един или друг начин. На фона на всички гадости, които могат да му се случат на човек, да ти изневерят, да се разделиш и продължиш, е от малките злини.
Не е вярно. Те са семейство и докато са такова СИ принадлежат. Нали това е смисълът на семейството. Деляли са заеми, пари, отглеждане на деца... Сериозни отговорности.  Ако не искаш да принадлежиш на този човек, кажи му го навреме. Или си търси последствията. Всичко друго е несериозно.
Не е справедлив светът, обаче не може единият да се подиграва с отношенията им, а другият да каже - еее нищо. Двайсет години какво са. Разделям се и продължавам. Не, редно е да му стане ясно на мъжа й, че е постъпил зле. Нека се срами пред хората и родителите си. Нека любовницата му се поти да обяснява на мъжа си. Нека да му каже, че ще си изглаждат отношенията и да го остави сам да се оправя с живота.

# 103
Селска?
В градовете не се случва, така ли?
То не че нещо ама английския престолонаследник същата любовна драма имаше с обичаната от всички Даяна. Обичана от всички, но не и от него. Та, селски ... добре!
Ми и той си живееше на село, съвсем точно си е.

# 104
Чета и се чудя реални ли са ви коментарите на някои 😒
Да и кажел на време??? То щото пита като дойде. ✌️
В брака почнеш ли да правиш всичко перфектно за него/нея, то значи е приключил, вие просто удължавате агонията. А той дори да не и беше изневерил, само това че вече не я обича е достатъчно за приключване на отношенията. Както се загърбва 5г брак, така и 10 и 20. Никой няма гаранция за "докато смъртта ни раздели", а това че са на по 40+ не означава че нямат шансове за следваща истинска любов. Все едно живота приключва тогава

Общи условия

Активация на акаунт