Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 712
  • 327
  •   1
Отговори
# 315
Така е, крайно прозвуча, мислех за конкретни хора.
Разбира се, че е най-добре човек да има любящи родители, дори те да имат нови семейства или да са сами.

# 316
Точно срешу нас живее 50  годишен семеен мъж с млада любовница в собствен дом, а съпругата му в съседната семейна къща и пак в съседна къща синът със семейството си... това ако може да ми го обясните...

# 317
Хора с доста имоти и личен живот, така изглежда

# 318
И си представих как снахата си говори за бебета с мащехата🙂

# 319
Много точно казано.
Даже машехата гледа внука му отвреме на време.
 Да не изместя темата, че ще напиша цяла сапунка.
Говорим за добре образовани и интелигентни хора, заможни да.

# 320

Сега, не казвам че тези с единствен брак не са щастливи, но са единици. И жените в тях по много типичен начин са занемарени. А децата не са нищо особено, не са да кажеш нещо кой знае какво успели.

Ох, това ми е болна тема, точно с мен такова занемаряване се случи, а и мъжът ми хич не се старае. Двамата сме отпуснати плужеци в  добър и  хармоничен брак. Без любовник и любовница сякаш всеки си живее в блажен мързел и липса на мотивация. Хората си стават удобни...и ние сме в такава фаза. За децата ни е ясно, че са най-прекрасните, надявам се те да имат щастливо детство, дори да не са кой знае какво  по нечии стандарти Simple Smile
С или без изневяра, много трудно се поддържа тръпка и заряд в брака.

# 321
За мен пък такива хора са улегнали сладури, напомнят ми за домашния уют който създаваха баба и дядо.

# 322
Абе не е готино да си баба и дядо под 40 г възраст. Иначе що се отнася до вторите бракове,  и аз сякаш наблюдавам, че са най-щастливи, дали защото често нямат деца и битовизъм, дали, защото са  избор, базиран на опитност.
Но при мен първият брак е ключовото
в моя живот, защото в него си даваме най-силните години и аз и мъжът ми, в него си отглеждаме децата, в него трупаме материални блага. Дори да имам аз втори брак, той ще е на съвсем друг принцип и ще е за удоволствие.

# 323
Направих дядо на 39 баба на 40, ей семейство за пример бяха, и на 50 и на 60 и на 70 си бяха мили, водеха се на вън под ръка, изгладени, спретнати, чисти. В къщи сготвено, подредено и т.н.

На никой не пожелавам обаче, да градиш с някой материални неща, да създаваш и отглеждаш деца и в друг по-късен етап всичко да делиш, да разваляш и на ново... това не е за всеки...в повечето случай се минава през драми и ужаси, минаваш като през огън и ако успееш да се съхраниш ще стигнеш и до ново.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 17:09 от Latyka

# 324
Много жалко за всички груби отговори, лишени от всякакво съчувствие и разбиране. Много жалко и че вече ценностната система се е променила изцяло.
Авторке, съжалявам за това, през което преминаваш. Изглежда за теб семейството е приоритет, но съпругът ти явно не мисли така, щом е готов да захвърли 20 години, в които сте градили заедно. За съжаление ще трябва да уважиш неговото решение и да го оставиш да прави това, което си е наумил. А ти си гледай живота и знай, че всичко ще си дойде на мястото.

# 325
Иначе що се отнася до вторите бракове,  и аз сякаш наблюдавам, че са най-щастливи, дали защото често нямат деца и битовизъм, дали, защото са  избор, базиран на опитност.

Брак/съжителство без битовизъм? Rolling Eyes Няма такова животно!

# 326
Това с милите баби и дядовци е толкова досадно… отвън захаросано, отвътре само те си знаят

Да не говорим, че любимите ми баби и дядовци са все с втори/трети бракове

# 327
  • София /Абсурдистан
Еми, често е по-добре да се плати цената със раздялата, отколкото да се стои в ужас без край.
Това съм видяла, това говоря
Същото мисля и аз.

Общи условия

Активация на акаунт