Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 723
  • 327
  •   1
Отговори
# 270
Авторката, продължаваш да търсиш вина в себе си, ами нямаш такава. Какво се обясняваш на Линда? Такива, дето са над битовизмите, обикновенно умират да се заровят в тях, ама не им се получава и ако стане са първи домакини и чехлички до врата носят.
И хайде стига с този коловоз и там някакво разчупване, и безкрайни разговори как да си освежим брака, много досадно. И припкане по ливадата, и внуците са естествения ход на живота. На който не му харесва на всеки 15-20 години, ако иска и на по-малко да си търси разнообразие, докато се озове сам одъртял и ненужен с апарата за кръвно под ръка.

# 271
Линда, сама си, предполагам. Ми, секс, наркотици и рокендрол също не са успешна формула за брак.

# 272
  • София
Аз я разбирам Линда какво казва. В един момент човек толкова се посвещава на семейството, толкова разчита само на другите да го направят щастлив, че губи себе си. Личност, усещане за това, което е, любов към себе си.
И когато дойде една такава буря, тя помита всичко. И да, всичко е къща от карти. Истинската крепост на щастието е само вътре в нас.

# 273
  • София
Някои хора ги мързи да си направят живота интересен, а половинката им излиза виновна. Появява се някоя нова тръпка, при която всичко е интересно, защото е ново и се изчерпва с емоции и секс, и вече са готови да си "намерят" щастието. Такова щастие на няколко месеца всеки го може, трудно е като се натрупат годините, а на теб не ти се занимава да се грижиш отношенията да не буксуват.

# 274
На какво да се посветиш в най-активните си години? Освен на кариера, отглеждане на поколение и изграждане на материалното. Щото третата възраст чука на врата и после няма обратно.
Виждала съм всякакви разведени дами търсещи себе си, вибриращи и сбъдващи се, и над битовизмите, и там каквито други глупости витаят из фейсбука. И изненадаа, случват на мъж и се вкопчват точно в това, което отричаха, режат салати и чистят лук🤣. Ма как така въобще не си спомнят , че щастието било вътре в тях.

# 275
Любовницата е най на далавера, и не работи, и двама я искат и обгрижват. Wink

# 276
С тези малки деца, които развозва на училище, не се знае колко още време мъжът й ще я търпи. Че не се знае дали и той няма да си хване някоя, а любовчийката да я търпи докато му изгледа децата. Не са много мъжете, които си примират да си носят рогата с достойнство докато издържат цялото семейство, че и да са верни на любовчийката. Пази боже от такава далавера.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 10:28 от Прекрасная Василиса

# 277
  • София
По принцип жените се прикриват по-добре. Но и това е до време.

# 278
Колкото и да се прикрива, мъжът й вече е разбрал. И това, че е решил да си запази семейството не значи, че е от луда любов, а по скоро от практични съображения. И не се знае до кога и какви точно ще бъдат семейните им отношения. Все пак това не е случайно да се изтакова с някой, това си цяла любовна история. Освен ако и той не е някой, който си ходи с вечно свалени гащи и не му пука жена му какво прави, стига да се грижи за къщата и децата, ама хора всякакви.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 10:26 от Прекрасная Василиса

# 279
Има жени, които привличат мъжете и то не, защото са красиви или добри. Имах две познати сестри, коренно противоположни. Едната красива, образована, възпитана, добра и все нещастия в любовен план и се случваха. Другата също беше читава , но доста по-грозна, с доста килограми, по-груба и все около нея мъже и все ги сменяше,  и все и се лепяха. Друго е явно, което привлича мъжете, ама това те да си го кажат. Преданост и отдаденост не са от ценените качества от страна на един мъж.
Не мисля, че не са ценени качества. Просто мисля, че отдаденост се разбира по един начин от жената, а по друг от мъжа. Отдаденост не е да си лепка и да нямаш интереси. Тия неща са много относителни. Примерно, за двете сестри - по-грубоватата какви мъже е привличала? Такива без задръжки лесно да й се лепнат. Докато другата може да търси нещо по-рядко. А може и просто да е по-смотана. Това имах предвид, че е относително. Иначе да, това, което ние жените виждаме, мъжете понякога го възприемат различно.
Линда, сама си, предполагам. Ми, секс, наркотици и рокендрол също не са успешна формула за брак.
Василиса, не си много умна или щастлива предполагам Grinning Ами ако съм омъжена за развел се? Wink
Какъв рокендрол какви 5 лева?! Да не трепериш да не го набара мъжа ти някоя купонджийка, че това ти е в акъла.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 10:46 от Linda*kiss

# 280
Има семейства, които живеят в отворени връзки, спазват дискретност, особено пред деца и близки роднини. Твърде е възможно мъжът на дамата/ любовница да я е смъмрил, че не е била достатъчно дискретна да се стига до обаждания от съпруги. И животът при тях си продължава без драми.

# 281
То пък мъжът на авторката намерил по каква да залети. Жена с две малки деца, безработна, издържана от мъжа си. Какви облаци и предлага- с ипотеката , дворчето, голямото си дете. Чудна идилия . Авторката се изнася, той прибира любовницата с децата. Наистина няма грам акъл такъв любовчия.
Как си е представял, че любовницата ще напусне удобното гнездо, за да загнезди с такъв индивид.
Авторке, смело напред. И да се върне разкаян, изпрати го в облака му, такъв наглец и самонадейник не ти трябва. Видяла кравата, че подковават коня.... Та и твоят така.

# 282
didkapan, с теб съм, даже смятам, че това, че си разкрила аферата пред всички, те поставя теб в безопасност. Тоест, аз бих постъпила по същия начин -- веднага на всичкки бих разкрила. Защо ли? Защото влюбеният съпруг е много опасен за съпругата си. Даже и за децата си, ако са малки. Доста криминални истории има, в които влюбеният съпруг убива съпругата си, че и децата си. В тези случаи,  любовната афера е тайна и мъжът се надява без финансови и репутационни загуби да си продължи с любимата си нов живот.
Заради това аз също навсякъде бих тръбила, така нещата са наяве, на дневна светлина и рисковете за съпругата са много по-малки.
Като не искат да се знае, да не го правят.
 Любовницата явно е трофейна съпруга и сигурно е хубавица, и явно има време да върти любов. Да е жива и здрава, а дидкапан да си следва своя път. Трудно е да се загърби 20 годишен брак, но в крайна сметка, човекът сам си е избрал пътя. Да пази Господ, но на всяка може да се случи.  При мъжете всичко около оная им работа се върти и не виждам коя съпруга ще е супер вълнуваща в секса след 20 години Simple Smile)). Вече опира до темперамента и характера на мъжа по-скоро и доколко му е важна чисто човешката връзка, която е изградил с жена си. На повечето май не им е много важна, на фона на хормона Simple Smile)) Като дете съм отглеждала доста мъжки кучета и смятам, че това ме е подготвило за живота.

И относно това колко вълнуваща е една заета жена. Зависи с кво е заета. Аз бях супер вълнуваща за моя мъж, когато бяхме гаджета, само ми досаждаше да идва да ме вижда, а аз все си имах по-интересни занимания -- приятели, работа. Сега, когато съм заета с прането на наакани гащи, не виждам да съм му много вълнуваща. А съм доста по-заета от преди, в интерес на истината.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 11:43 от MariyaHris

# 283
  • София
И за мен е пълна тъпотия и простотия да се раздува такава криза в семейството. Нищо позитивно няма да донесе.
Съпругът няма никакви намерения да се събере с любовницата. Съзнателно или не, я е подбрал точно такава - и тя е в безизходна ситуация, съответно - почти безопасна.
Тези авантюри не се замислят с цел бъдеще заедно. Много са редки случаите, в които любовниците се събират. Още повече, ако и двамата имат деца - тогава е още по-изключено.

# 284
@Rockstar
И какво значение има "с каква цел са замислени тези авантюри"???
Тя да си трае, та блудния съпруг да може да се върне в брачното ложе ли? Хаха...
Одобрявам информирането на всички роднини, приятели и познати, и неприятели дори. Нека да го знаят какво представлява.

Общи условия

Активация на акаунт