Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 757
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
Случаи разни - понякога е временно увлечение, но понякога не е. Много мъже казват, че чакат децата да порастнат, за да скъсат синджира. Трябва да прецениш кое от двете е. Защото ако той наистина мисли, че това е жената за него, дори да се върне при теб, ще е заради обстоятелствата и ще се изисква голяма воля от негова страна да не си му крива после за всичко. Ако е било просто увлечение и бракът ви е бил хубав, ще преглътне постъпката ти,  ти неговата и така. Обаче иначе не мисля, че отношенията стават по-силни след изневяра. Това го говорят тези, които всички са им видели сеира и после естествено, че така ще кажат, а няма да признаят, че не са имали смелостта или финансите да се разделят.
Има някаква мания с тези обяснения - "първите 2 години съжителство са най-трудни", "криза след бебето", "криза на 7та година", "криза на средната възраст".

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 11:56 от Linda*kiss

# 241
Оносно секса,  почти никога не съм отказвала, дори аз съм инициаторката в доста от случаите. И ако искате още подробности, аз бях изобретателната - било за места, облекло и т.н. И да, бяхме се отпуснали за външен вид и аз, и той, но от миналото лято съм с 10 кг. надолу и тесни рокли ми стоят изключително добре. По-скоро в обкръжението на мъжа ми влязоха мъжки приятели, които го раздават "играчи" с любовници, за които жените им нехаят и са се примирили, но пък в неговите очи са "големи пичове". Работата е там, че мъжа ми пропусна факта, че аз не съм като жените на приятелите му.

# 242
Оносно секса,  почти никога не съм отказвала, дори аз съм инициаторката в доста от случаите. И ако искате още подробности, аз бях изобретателната - било за места, облекло и т.н. И да, бяхме се отпуснали за външен вид и аз, и той, но от миналото лято съм с 10 кг. надолу и тесни рокли ми стоят изключително добре. По-скоро в обкръжението на мъжа ми влязоха мъжки приятели, които го раздават "играчи" с любовници, за които жените им нехаят и са се примирили, но пък в неговите очи са "големи пичове". Работата е там, че мъжа ми пропусна факта, че аз не съм като жените на приятелите му.
Щом още го наричаш "мъжа ми", значи си като тях.

# 243
  • София
Абе като цяло на нас мъжете трудно може да ни омръзне секс с жена, която сме харесали и сме влезели във връзка и която не се е занемарила впоследствие.
Има две основни причини за наличието на любовница:

1. Малко секс;
2. Жената не се поддържа и съответно не ни харесва вече визуално.

Това за влюбените мъже на 40+ ми е малко съмнително. Да, сигурно с времето така се е получило, но все пак е по-скоро изключение.

От всички изневеряващи мъже, които познавам, никой не е изневерявал заради това. Напротив, жените им са били хубави и поддържани, а секс не е липсвал. За сметка на това познавам такива, на които жената не пуска, но те стоят и се надяват да се оправят нещата. Сексът е супер важен, включително за мен, но стъпката за изневяра я решават по-скоро фактори, свързани с характера на участниците.

# 244
От всички изневеряващи мъже, които познавам, никой не е изневерявал заради това. Напротив, жените им са били хубави и поддържани, а секс не е липсвал. За сметка на това познавам такива, на които жената не пуска, но те стоят и се надяват да се оправят нещата. Сексът е супер важен, включително за мен, но стъпката за изневяра я решават по-скоро фактори, свързани с характера на участниците.
Не знам колко изневеряващи мъже познаваш и какви са, но ако сексът им с жена им е достатъчен и тя е готина и поддържана, слабо вероятно е да тръгнат да си губят времето с някоя друга, за да получат пак от същото....и с голям риск от сериозни усложнения. Дори няма да споменавам това, че така биха наранили половинката си, което малко или много зависи от характера им, както и ти каза. Така че, да - характерът също е важен.

П.П. Има много, ама много такива мъже, които стоят и се надяват нещата да се оправят....а нещата никога не се оправят.

# 245
+1 за последния пост, но и с въпрос. Тези, дето стоят и се надяват, само стоят или на някои от тях им просветва, че не е особено умно да правиш едно и също, а да очакваш различен резултат?

# 246
По-скоро в обкръжението на мъжа ми влязоха мъжки приятели, които го раздават "играчи" с любовници, за които жените им нехаят и са се примирили, но пък в неговите очи са "големи пичове". Работата е там, че мъжа ми пропусна факта, че аз не съм като жените на приятелите му.

Значи това си е стандартно поведение в компанийката му, направо гадост. Често се случва този сценарий - мъжът да подражава на хора от обкръжениетио си. Това обаче още не значи, че любовницата е само мимолетно увлечение, спокойно може наистина да се вкопчил в нея. Също така, това че ти не си мълчиш, а разгласяваш историята още не те прави съвсем различна от жените на прителите му. Това че си търпяла скандалите за лука в сифона и си правила опити за спасяване на брака, докато той е демонстрирал, че не те понася, също е разновидност на поведението на жените на приятелите му. Ако се сдобрите, ти пак ще си от търпящите, само дето ще е било след лек първоначален бунт, който е бил бързо потушен. Simple Smile

# 247
Тези, дето стоят и се надяват, само стоят или на някои от тях им просветва, че не е особено умно да правиш едно и също, а да очакваш различен резултат?
Много от тях са инертни и трудно взимат такива важни решения като да напуснат жена си. Не им харесва положението вкъщи, но не знаят какво да направят, за да го променят. И си продължават по същия начин, който наистина не води до промяна, защото обвиняват жена си за липсата на интимност. Според мен в повечето такива ситуации именно мъжът е отговорен за ситуацията и може да подобри много нещата.

# 248
Говори ли с адвокат?

# 249
  • София
Моето впечатление е, че го правят, защото могат, и защото им харесва тръпката да сменят различни жени. Просто типаж. Един даже се оплакваше, че жена му му досаждала за секс, защото явно му бъркаше графика с други. Това, че ако жената прави всичко и правилно, мъжът няма да кръшне, е мит. А и няма отношения без "празнини". Въпросът е дали ще търсиш да ги поправяш или да ги запълваш другаде. Липсата на секс вече и за мен не е поправима, и тогава по-добре да се приключва мъката.

# 250

И мен това ме интересува. Финансовото ти положение сега е най-важно, всичко друго е напразно чесане на езици.

# 251
Това, че ако жената прави всичко и правилно, мъжът няма да кръшне, е мит.
Не мисля, че е мит за повечето мъже. Има такива, които го правят за бройката, съгласен съм, но за повечето "трудът" не си заслужава при положение, че си "получава" всичко и вкъщи. Може да бъркам, разбира се, и да живея в някакъв балон. Кой знае...

# 252
  • София
Така. Като прочетох първия пост, крайната цел е да му отмъсти, но да го задържи и да продължи с още отмъщение.
Сега ще ти кажа една тайна:
Няма да стане!
Ще си отровиш живота и себе си и накрая ще се разделите.

# 253
  • София
Това, че ако жената прави всичко и правилно, мъжът няма да кръшне, е мит.
Не мисля, че е мит за повечето мъже. Има такива, които го правят за бройката, съгласен съм, но за повечето "трудът" не си заслужава при положение, че си "получава" всичко и вкъщи. Може да бъркам, разбира се, и да живея в някакъв балон. Кой знае...

Ще го кажа по този начин. На тези, които са си кръшкачи, повод не им трябва. На тези, които не са, им трябва доста по-сериозен повод. И дори тогава, някаква част първо ще се разделят, вместо да изневеряват. Иначе разбира се, че случаи всякакви, как се разпределени процентно, няма как да знам.

# 254
По-скоро в обкръжението на мъжа ми влязоха мъжки приятели, които го раздават "играчи" с любовници, за които жените им нехаят и са се примирили, но пък в неговите очи са "големи пичове". Работата е там, че мъжа ми пропусна факта, че аз не съм като жените на приятелите му.

Значи това си е стандартно поведение в компанийката му, направо гадост. Често се случва този сценарий - мъжът да подражава на хора от обкръжениетио си. Това обаче още не значи, че любовницата е само мимолетно увлечение, спокойно може наистина да се вкопчил в нея. Също така, това че ти не си мълчиш, а разгласяваш историята още не те прави съвсем различна от жените на прителите му. Това че си търпяла скандалите за лука в сифона и си правила опити за спасяване на брака, докато той е демонстрирал, че не те понася, също е разновидност на поведението на жените на приятелите му. Ако се сдобрите, ти пак ще си от търпящите, само дето ще е било след лек първоначален бунт, който е бил бързо потушен. Simple Smile
То и другите сигурно са се разбунтували в началото.
Разлика от другите ще има, ако той спре да изневерява и иска да е с нея наистина.
Сравнението обаче е лош съветник.

Общи условия

Активация на акаунт