Дали има симпатии?

• 5 784
  • 100
  •   1
Отговори
Здравейте,след като събрах багажа на съпругът си и вече сме официално разделени от седмица и половина,мъжът на моя приятелка започна да ми  звъни всеки ден.
В деня в който моят мъж се изнесе ,аз споделих на моята приятелка за нашите проблеми и че ми предстои развод.След няколко дни пък тя казала на мъжът си и от тогава той ми звъни всеки ден да ме пита дали иска да ме вземе от работа.Дали иска да пием кафе в обедната почивка.
Първите няколко дни се съгласявах,защото не ми се пътуваше по 45м в градският транспорт и  си мислех ,че го прави като приятел защото знае, че колата ми е на ремонт.Преди няколко дни обаче излъга жена си ,че е е сам в колата.
Приятелката ми му звънна по телефона да го пита къде е и защо закъснява ,а той й каза че имал работа и е в задръстване.Съответно тя искаше да му сподели нещо очевидно лично,но той избегна разговора и нейният въпрос беше "Защо не искаш да говорим ,да не би да има някой с теб в колата ?",излъга я като каза "Не".
Тогава на мен ми светна някаква лампа ,че май това приятелско отношение ,не е точно приятелско.
Докато бяхме в колата ме попита дали съм изморена и дали ми се спи и аз казах "Да",тогава каза "И на мен ми се спи","А на теб с кого ти се спи?" и аз отговорих "Сама".

Ние бяхме няколко приятелски семейства ,които често се събирахме покрай децата.Забелязвала съм ,че той си говори най-много с мен от всички други жени в компанията,споделял ми е че имат семейни проблеми,че жена му не му готви,че често му отказва да бъдат интимни.Винаги съм мислела ,че ми ги говори тези неща защото по характери сме много сходни и затова и ни върви приказката.

Аз ,като съм във връзка съм като кон с капаци,дори съм забравила какво е да се флиртува или да флиртуват с мен.Досега никога не съм приемала неговото отношение като флирт.
Но пък една от другите мацки в компанията,живееща в кооперацията в която аз живея ме видя да слизам от неговата кола и открито ми заяви ,че мисли ,че той открито си флиртува с мен ,само че аз не го виждам и да внимавам защото може би иска нещо повече.
Вече няколко дни му отказвам да ме взема от работа и усещам по тона на гласът му по телефона,че не му става приятно.
Казах му ,че не е длъжен да ме вози и че аз не съм му жена.Според него нямало проблем ,нали съм била една от най-близките приятелки на жена му,защо да не ми спести блъскането в градският транспорт.

Според вас дали наистина иска нещо повече?Защото аз не искам нищо от него.Той е мъжът на моята приятелка и аз никога не бих се намесила в техните отношения.

# 1
То е очеВадно. Няма смисъл от много коментари.

# 2
  • Варна
Да, иска. То си е направо очеизвадно. Човекът ти е имал мерак, сега ти си свободна и е преминал в настъпление.

# 3
Eми, още какво ти трябва, за да стоплиш? Сама си написала съвсем ясно как върви нишката на неговия интерес и какво виждат околните. Сега остава и приятелката ти да дойде и да ти оскубе пискюла и мазалото ще е пълно.

# 4
Очевидно е от километри. Що за въпрос. Даже 15 годишно дете ще се сети.

# 5
Защо не го питаш направо?

# 6
  • SF
Искаш да го чуеш, четеш, написано и от нас??? Мъжка му работа! Глупак!

И на мене ми се е случвало в колата на мъж, на високоговорител, да каже на жена си, че е сам и в задръстване. Не бяхме в задръстване. Караше ме към нас през възможно най-заобиколните и задръстени булеварди, но за негов късмет, задръстване по това време нямаше. Но на жена си каза, че има. На мене ми намигна.
Не съм се чудила повече услуга ли ми прави, свалка ли е, какво е това отношение. Когато аз правя услуга на момче, спокойно споделям с всички, че го возя в колата си заради конкретна причина. През ум не ми минава да прикрия, че не съм сама в колата.

# 7
Пусна темата да си почеткаш егото ли? Какво не ти е ясно, да не си на 12 години?

Приключвай отношенията с този ахмак по бързата процедура, ако не искаш да останеш без приятелки и без среда изобщо. Да не мислиш, че другите ще искат да те канят като те гледат как се развяваш с мъжете им? Всъщност вече си закъсняла според мен и колелото се е завъртяло, защото са ви видели. Ще кажат на приятелката ти и може да забравиш за тази компания вече.

# 8
Направо разпитай други приятелки дали се е пробвал и с тях, а също и как е било, посто така информативно.

# 9
Пусна темата да си почеткаш егото ли? Какво не ти е ясно, да не си на 12 години?

Приключвай отношенията с този ахмак по бързата процедура, ако не искаш да останеш без приятелки и без среда изобщо. Да не мислиш, че другите ще искат да те канят като те гледат как се развяваш с мъжете им? Всъщност вече си закъсняла според мен и колелото се е завъртяло, защото са ви видели. Ще кажат на приятелката ти и може да забравиш за тази компания вече.
Не знам защо реши че се развявам с мъжеТЕ им.
Искам само да вметна ,че за всички дни преди този в който той я излъга ,приятелката ми знаеше ,че ме прибира от работа.Даже първият ден след като ми се счупи колата,идеята той да ме вземе беше нейна.
Затова й казвам,че никога не съм си мислела ,че може да има други намерения,до деня в който не я излъга ,че е сам.
Оттогава му казах,че не желая да ме прибира и не съм го виждала,макар да ми звъни всеки ден да ме пита.

# 10
Ами добре си направила. След като те е попитал с кого искаш да спиш пак ли не се сети, че има други намерения?
Звучиш като някоя девственица, която мъж само на картинка е виждала. Също, когато приятелката ти се е обадила, докато си била в колата, защо не я поздрави да си заявиш присъствието? Защо не го попита защо я лъже така нагло и каза ли й после, че си била в колата му, докато тя е звъняла, а той я е правил на маймуна? Сподели ли й, че той всеки ден ти звъни и те притеснява?

Държиш се престорено свенливо и се правиш на много наивна и тази история ще свърши зле за теб.

# 11
  • София
Ужасен селяндур, разкарай го спешно, преди да е заформил някоя интрига между теб и приятелката ти.

# 12
  • Terra incognita
Няма симпатии.
Просто е един мил, любезен господин, който е крайно загрижен относно половия ти живот и е загатнал, че може да помогне.

# 13
  • Paris, France
Добре де, колата ти не я ли поправиха вече?

Очевадно е, че се пробва. На твое място не бих разнасяла из компанията какво и що е питал, защото не обичам клюкарски истории. Бих спряла веднага да пътувам с него, ако ще да се тътруцкала не 45, ами 165 минути в градския транспорт. Другото е да си наема кола. Чиста работа и като оправят моята, я връщам.

Кафето в обедна почивка е направо нахално. Аз не бих приела, нито веднъж.

А мъж, който се оплаква, че жена му не готви и не са интимни често не бих пипнала с прът. Вероятно е кръгла нула в леглото, та нЕма смисъл и да го охранва. Аз подобни ги пращам на ресторант и после в бардака. Там е за такива.

# 14
Надявам се темата да е пързалка. Как ще е нормално да пиеш кафе с мъжете на приятелките си в обедната почивка и да те карат вкъщи. Звучиш като човек без никакви граници и склонност към интрига.

Общи условия

Активация на акаунт