Паник атака при ДЕТЕ

• 1 191
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте искам помощ причини няколко дена моето момченце което е на 10 години. Бяхме на море на почивка.На 6 ят ден Изведнъж както си стоя на таблета и каза че му е много лошо искаше да го гушна и след минути всичко спря след няколко часа ситуацията се повтори Аз много се уплаших вече.Незнам мисля че получава паник атаки. На другия ден нищо му нямаше но на следващия се повтори случката!Какво ще ме посъветвате?

# 1
Здравейте искам помощ причини няколко дена моето момченце което е на 10 години. Бяхме на море на почивка.На 6 ят ден Изведнъж както си стоя на таблета и каза че му е много лошо искаше да го гушна и след минути всичко спря след няколко часа ситуацията се повтори Аз много се уплаших вече.Незнам мисля че получава паник атаки. На другия ден нищо му нямаше но на следващия се повтори случката!Какво ще ме посъветвате?
Питай го лекичко да опише подробно как се чувства. Може и врстибуларно разстройство да е. Отиди на лекар. До тогава наблюдавай. Кога колко пъти за колко време.

# 2
  • Terra incognita
С оглед на това, че сте на море повече прилича на слънчасване. Огранчете времето, прекарвано на плажа- сутрин рано до 11 и вечер след 17-18ч

# 3
И стоенето на слънце и таблета намалете, не са паник атаки.

# 4
На 6 ят ден от морето в понеделник сутринта и вечерта му стана много зле.Вторник не.Сряда два пъти му стана лошо

# 5
На 6 ят ден от морето в понеделник сутринта и вечерта му стана много зле.Вторник не.Сряда два пъти му стана лошо
Дай детайли ? КАкво му е лошо ?
Боли го нещо? Гади му се ?НЕ може да диша?

# 6
Както стой изведнъж се притеснявал и започвало да му става много лошо след това му става лошо на сърцето и на главата и на корема иска да го гушкам

# 7
Както стой изведнъж се притеснявал и започвало да му става много лошо след това му става лошо на сърцето и на главата и на корема иска да го гушкам
Тъй като отминава. Не е топлинен удар.
По- скоро ми прилича на вестибуларен дискомфорт. Или нервно напрежение. Което не пасва с възрастта.
Не съм лекар. Гадая си. Питай го дали му се вие свят, шум в ушите.
Заведи го на лекар.
За профилактика.
Гушкай го преди да стане зле. Не му говори много но постоянно имай контакт с него. Дръж го за ръка. Гушкай.  Сядам близо до него. Виж дали пък не предпочита да си седи един ден в стаята?

# 8
От жегите е или вирус.

# 9
От жегите е или вирус.
Не е от жегата.
От жегата ще се чувства постоянно зле.
Гледал съм топлинен и слънчев удар.
Ставаш доста бързо зле и няма оправяне без сянка и 2-3 дена почивка.
Това се появява и изчезва за минути.

Може само да гадем де. Не сме лекари

# 10
Аз съм имала топлинен удар, знам какво е. Цял ден ти е лошо, повръщане, гадене, чувство за жега и т.н.
Обаче обикн. претопляне или прегряване, съчетано с чревни проблеми от храната и морето (или чревен вирус) може да доведе до същите симптоми като на детето.
Някои се скъсват от повръщане или диария, при други е така, леко главоболие, ту му е лошо, ту не, ту болки в корема.
Моят съвет е на плажа сутрин по хладното или след 17ч, да седи под чадър, с шапка,  мн вода да пие.
Вземете и нещо за глава и стомах. Пускайте климатик.

Ако като се приберете пак е така, вече доктор.

Общи условия

Активация на акаунт