Отношения с чужденец

• 8 840
  • 160
  •   1
Отговори
# 120
Колкото и да мразя да звуча като стара лелка, "днешната младеж" по мои наблюдения предимно се пази от кой знае какви усилия за такива неща, особено при положение че алтернативи има и са много, без да трябва да прехвръкват между държавите. Но пък на такава комуникация само с писане обикновено са навити, тя нали нищо не им коства, те и без това са по много време с телефон в ръка.

Те са се виждали веднъж - набързо и то почерпени. От там нататък едни сладки приказки от безопасно разстояние, дето всички знаем колко имат общо с истината. И те не знаят иска ли и струва ли си да се занимават един с друг. Те хубаво са си станали интересни но освен това са и колеги, че и в различни държави и трябва и логистика. Че и вече са осъзнали че не става да си пишат нонстоп по цял ден, щото все пак е силно непрактично като човек не е на 15 години ами си има и работа Grinning
Че аз омалях само докато си прочета тия няколко изречения Grinning Честно, на мен не би ми се занимавало.
Така както го чета аз, ще си пишат още някое време и после ще останат на любезности колкото щото са колеги и като се видят след време по работа ще се чудят за какво са били тия вълнения...

# 121
Особено кофти прозвуча това, че като го покани, трябва да спи с него. Ще си кани когото си иска, където си иска и ще спи с тях, само ако много го иска.
Четене с разбиране някой?
Аз много пъти писах, че не е длъжна (естествено) да спи с него ако не иска; но ако не го направи, трябва да е 99% сигурна, че той няма да дойде друг път.
Няма мъж да се вдигне втори път да дойде, ако първия си е тръгнал с празни ръце.
То да е от Младост до центъра, ще идеш и няколко пъти ако имаш интерес, ама тука са различни държави, дори не съседни.

# 122
Ами ако не и хареса няма да прави секс, то остава само и да му пусне, задето е бил път и платил хотел.

Ако се привличат и и двамата имат желание, ще има секс, ако нещо я отблъсква и не иска, няма, какво странно има.

То даже и по средата можеш да се откажеш, ако нещо ти стане неприятно, какво остава, защото бил дошъл от не знам къде.
 Няма такова задължение.

Ха-ха, това с "отказвам се по средата" ме уби направо Simple Smile Simple Smile
Къде е средата ще кажете ли? Или по-правилно да попитам - колко? Колко сантиметра? или инчове?
Евросъюза някакви норми обявил ли е? Оная гинеколожка, урсулката, ми не вярвам да не е мислила по въпроса. Щом от данъците се плаща за правите краставици, няма начин и за средните сантиметри да няма нещо.
----
И как преценявате дали втората половина, след средата Wink няма да ви хареса повече?
----
Трябва да внимавате, че както сте затънали в новезика (по Оруел) дето го копирате дословно от уок-сахибите, някой път стават грешки Wink И линийка си носете постоянно !
Да няма после - "Ама аз друго си мислех..." Simple Smile Simple Smile Като на крис78 примера Simple Smile Макар да вярвам, че в неговия случай са изкарали до края все пак Simple Smile Simple Smile

# 123
Връзка от дистанция е възможна, но при желание и от двамата. Ако за теб пътуването сравнително често е излизане от зоната на комфорт, значи наистина няма смисъл да инвестираш повече в подобни отношения от дистанция. Няма смисъл да мъчиш себе си, а и другия. Правилно сте ограничили онлайн контактите, които са безсмислени и натежават, ако няма развитие с реални и чести срещи.

# 124
  • SF
Четене с разбиране някой?
Аз много пъти писах, че не е длъжна (естествено) да спи с него ако не иска; но ако не го направи, трябва да е 99% сигурна, че той няма да дойде друг път.
Няма мъж да се вдигне втори път да дойде, ако първия си е тръгнал с празни ръце.
То да е от Младост до центъра, ще идеш и няколко пъти ако имаш интерес, ама тука са различни държави, дори не съседни.

Я пак виж какво си написал, преди да имаш претенции аз как да ти разбирам написаното. Не всеки автор на мъдрости, може да се радва на разбиращи го почитатели. И защо въобще се занимаваш с интимните им отношения и кой повдига въпроса за спането - авторката или ти? Стори ми се, че ти. Тя и дума не е казала за канене на гости и посрещане на госта както подобава. Simple Smile
С тези обобщения не очаквай хилядите жени от темата да те разберат. Пак да ти кажа, че ей такива много често остават ВИНАГИ с празни ръце, ако ще обобщаваме.
Говорете си по радиото с Barbi за спане и плащане. Тя покрива нивото. С мен, наистина няма смисъл, защото трудно ще напишеш нещо, което да разбера и да се съглася. Някой прави разлика между прочела, разбрала и харесала???

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 12:19 от Не се сърди, човече

# 125
  • Paris, France
Е, Babri писа това, което писа, когато авторката не беше още пояснила, че не е влюбена и няма намерение да влага, както и че не желае да се охарчва. Добре. Явно сме останали с впечатление, че е силно влюбена, а тя не била. Ясно е, че ако не е влюбена и не държи да реализира връзка с въпросния, ще и е все едно дали дошъл или не.

Това, което chris78 пише е много вярно за силно популярните мъже или мъже от култури, в които не е прието мъжът да е настоятелен. Доста мъже изпуснах заради дърпане и правене на щипана мома.

# 126
Ееее, това летене със самолет се оказа по-страшно от битка с триглавата ламя.
Първо, билетът с бюджетна авиокомпания струва по-малко, отколкото да изведеш гаджето на по-засукана вечеря. И второ, пристига се по-бързо, отколкото да закараш гаджето от София до морето например.
Не знам, не знам....

# 127
Нищо няма да му плаща, нито пък ще спи с него, може въобще да не го хареса, тя го е видяла веднъж и са били пияни. Може да не и харесва на живо и трезвен.
Ако иска да идва ще е просто на разходка и без ангажименти.
Моля?
Аз ако съм мъж и си пиша цял месец с жена и ми каже ела да се видим, и платя билети, хотел и т.н. и да не ми даде... ще съм, да го наречем, разочарован.

# 128
Аз намирам някои притеснителни неща в раказа ти. Любов от пръв поглед при теб не е. Не си го харесала визуално. После той цяла вечер не се отлепя от теб. След това ти промива мозъка и с чат. И накрая това изказване: "че сме се запознали с причина, може би по-голяма отколкото можем да разберем сега."
Какъв е пък тоя Божи замисъл, който не разбирате и двамата? Или опит да ти се внуши, че тая среща е съдбовна. Има натрапливост някаква, която лично мен би ме отблъснала.
Тук виждам, че даже до пътните разноски са стигнали, ако го поканиш. Аз от препатила глава с виртуални познанства бих те посъветвала две неща:
1. Вслушай се в интуицията си? ( сега от позицията си на пораснала леля бих даже потърсила безпристрастно мнение за този момък от колеги - с тия пиянски и чат истории не ми вдъхва особено доверие)
2. Ако излизаш с някой, с когото не си сигурна, че искаш да се събудиш в едно легло, не го кани. Не му ходи и на гости. Срещнете се на неутрално място и си запазете нощувки в различни стаи. Ако този е и католик, няма да му направиш много положително впечатление с излишно гостоприемство.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:54 от Анонимен

# 129
Авторке, отиди на екскурзия във Виена и се вижте.
Но чатът понякога е много различен от реала, затова ако ще се задълбочават нещата задължително се вижте на неутрална територия.
И аз си пишех с един словак, изобщо звезди, романтичен, грижовен. Имахме някакви кратки срещички. Изсипа се в нас (тогава живеех в Словакия) и цялата романтика се изпари, почна се една тирада как словашките жени не ставали за нищо, искали да работят вместо да си въртят домакинството и една вълна на мизогиния. Горещо съжалявах, че трябваше да го изтъпря в дома си.

Ох, истината, че много често мъжете, които преследват  целенасочено чужденки от по-бедни държави, са все някакви загубеняци. Все техните за нищо не ставали, много зле били (разбирай, те, жените, не ги харесват и не ги искат), а им трябав прекрасна рускиня/българка/украинка/тайландка ненамсикаква, която еди какво си. Аз чуя ли мъж да говори срещу своите си жени колко са зле, знам, че този мъж не може да се пласира сред своите си, тогава на мен за кво ми е. Така ако чуя немец да ми говори колко са зле германките, зли, алчни тинтири минтири, значи сто про е дефектен с нещо и или не се класира за хубава германка, или не иска равностойни взаимоотношения.

# 130
  • София
Ето сега чак схванах защо познат, който е женен за рускиня, постоянно повтаря колко са зле рускините, хак не ги понася и само неговата е единственото изключение. Явно хем да я впечатлява иска, хем да ѝ вдига самочувствието.

# 131
Невена ли писа някъде за поляците и руснаците, че не са  напористи?
Аз съм с коренно различно мнение, хем уж не деля хората. Уж, де.
Специално за руснаците не знам как става, но след като се оженят са супер пичове, колеги, съседи, семейни приятели, преди това… има какво да се желае.

# 132
Има поглед върху хора от Словакия. Доста близък при това. В темата се изписаха куп небивалици и градски легенди.
Авторката още от самото начало не го е харесала и се е опитала да се дистанцира. Всичкото останало чатене е четкане на егo и подаване на грешни сигнали.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 22:00 от G&B

# 133
  • SF
Аз намирам някои притеснителни неща в раказа ти. Любов от пръв поглед при теб не е. Не си го харесала визуално. После той цяла вечер не се отлепя от теб. След това ти промива мозъка и с чат. И накрая това изказване: "че сме се запознали с причина, може би по-голяма отколкото можем да разберем сега."
Какъв е пък тоя Божи замисъл, който не разбирате и двамата? Или опит да ти се внуши, че тая среща е съдбовна.

Историята има развитие. Както всяко едно запознанство, което не квалифицираме като любов от пръв поглед.
Милиони хора при запознанство не си обръщат внимание и не подозират, че от това би се получило нещо.
След което започват да контактуват, да си споделят и....
Тебе кое точно те притеснява в цялата ситуация?

Колкото до болднатото - нарича се любов. Всичко необяснимо, което изпитваме към човек от другия пол (или пък от нашия пол), може да го определим с тази дума. Когато си паднем по някого, правим опити да му внушаваме разни неща. Иначе той не би подозирал намеренията ни.
Не си общувал(а) с италианци, да видиш те на какви внушения са способни!

# 134
Ами може и да е любов. Но достатъчно съм общувала с мъже, свалящи звезди, за да не мога да приема сериозно човек, който не може да определи характера на привличането си към една жена и използва някакви неясни многозначителни фрази. В конкретния случай на мен това изказване не ми звучи като мъжка заявка " харесвам те и искам да съм с теб", а като измъкване от типа " и аз не знам какво искам от теб". Един вид: Един Бог знае, ама ние я разберем, я не. Или другата крайност: " това между нас е много специално и има някакъв велик вселенски план за нас" - любимото на разни откачалки и несериозници. Мен би ме накарало да се отдръпна.

Общи условия

Активация на акаунт