Отношения с чужденец

• 8 834
  • 160
  •   1
Отговори
# 150
Много зависи от фирмата и възрастта на участниците. В млад колектив съм виждала невероятни пиянски изпълнения, няколко години по-късно същите колеги са женени с деца и се държат много по-различно.

# 151
По принцип на тиймбилдинг и пред колеги е последното място, където да си позволи човек да се отреже, това е толкова ясно, че няма какво да го поставяме под въпрос. Но се случва на разни хора.

Самата авторка отначало казва, че именно защото е бил пиян не и е допаднал. Може да е единичен случай, не знам, знаем много малко за героя, но тя и авторката не знае много повече.

Въобще, мисля, че отделихме на тоя казус повече разсъждения, отколкото заслужава засега. Самата авторка не е толкова мотивирана, нито младежът.

# 152
То и много хора поставят под въпрос приятелства и връзки на работа, но много хора точно там си флиртуват и се гаджосват, женят и развеждат. И тези сеири траят повече от едното напиване. Ако бяха така изискани всички не само на думи... А то пълно с теми "несъобразителни съседи, любовници в офиса, нахалници на площадката" и така.

Авторката да каже, ако има нещо ново във флирта.

# 153
От изисканост до оливане има много нюанси. Но дори и да не е било на тийм-билдинг, нормалните жени не обръщат внимание на пияни и фъфлещи мъже, камо ли да ги приемат сериозно.

# 154
Авторке, отиди на екскурзия във Виена и се вижте.
Но чатът понякога е много различен от реала, затова ако ще се задълбочават нещата задължително се вижте на неутрална територия.
И аз си пишех с един словак, изобщо звезди, романтичен, грижовен. Имахме някакви кратки срещички. Изсипа се в нас (тогава живеех в Словакия) и цялата романтика се изпари, почна се една тирада как словашките жени не ставали за нищо, искали да работят вместо да си въртят домакинството и една вълна на мизогиния. Горещо съжалявах, че трябваше да го изтъпря в дома си.

Ох, истината, че много често мъжете, които преследват  целенасочено чужденки от по-бедни държави, са все някакви загубеняци. Все техните за нищо не ставали, много зле били (разбирай, те, жените, не ги харесват и не ги искат), а им трябав прекрасна рускиня/българка/украинка/тайландка ненамсикаква, която еди какво си. Аз чуя ли мъж да говори срещу своите си жени колко са зле, знам, че този мъж не може да се пласира сред своите си, тогава на мен за кво ми е. Така ако чуя немец да ми говори колко са зле германките, зли, алчни тинтири минтири, значи сто про е дефектен с нещо и или не се класира за хубава германка, или не иска равностойни взаимоотношения.

Разбирам какво искаш да кажеш. Словакия, обаче, не е супер богата държава и България в момента не е бедна. Те са колеги и печелят сходно.

Моят мъж предпочита чужденки и с французойка не е имал връзка никога, нито го интересуват. Много мъже харесват определен физически тип, който не е този на жените в неговата държава.

Забелязах, че колкото е по-бедна една държава, толкова повече са елегантни, натокани и привлекателни жените. Също полагат повече усилия за да са с мъж, а и семейство и деца все още са ценност там (извън Тайланд).

Познавам западни мъже, на които всичките 4, 5 или 8 бивши и настоящи съпруги са чужденки. Не всички жени са били бедни като са се срещнали и не всички са от бедни държави. Някои са от Япония, Норвегия или Хонг Конг.

Един познат англичанин търсеше само източноевропейки или арабки. Казваше ми, че иска поне веднъж или два пъти седмично да яде сготвена, вкусна храна в къщи, а не претоплен или запържен полуфабрикат. Ожени се с кипърка.
Абе и има една определена порода, които с доста негативизъм и злъч говорят негативно за "техните" жени и това ми се струва, че е точно свързано с реджекшън и комплекси, засегнато мъжко его.
Иначе ти пак описваш неща, които на мен не са ми съвсем чисти. Тоест, иска източноевропейка или арабка, за да му готви. Еми то германките готвят повече от българките, по мое скромно наблюдение. Като си бяхме в България, всички купуват купешки торти, за коледните срещи разни купешки сладки, в немската детска градина само аз поръчвах, всеки друг пече кухени.  Мъжете ми колеги винаги черпят с кухени, които често жените им са изпекли, въпреки, че моят мъж пече прекрасно. На разни събирания в градината все гледам да се покривам, но другите мами пак всички нещо сготвили понаправили.  За италиянки, французойки майки наблюденията ми са, че там също се готви и се яде основно домашна храна.  Та защо точно източноевропейки и арабки, еми защото е по-лесно като англичанин да впечатли такава поради икономическите разлики. Добре облечени и елегантни красиви жени има и в западните общества, все пак Италия и Франция диктуват модата, а не Молдова, Ливан и Беларус, просто тези жени са "по-скъпи", а семейството "не им е ценност", защото са икономически привилегировани.  Поне аз така ги усещам нещата.
 Иначе и около мен всеки е омъжен за чужденец/чужденка, но, както ти казваш, от всякакви държави, и никой не е търсил целенасочено еди какво си, а така се е случило. Не съм чувала от тези хора "Ей много гадни тия германки, дай да си взема бангладешка". Един колега е омъжен за чаровна колумбийка, но тази жена е от мн богато семейство и без домашна помощница не функционира. Не е ходил като други германци, да си "вземе" жена от Колумбия.
Иначе, ако визуално си имаш типаж и много харесваш еди какъв си фенотип, тогава го разбирам, защото то това си е въпрос на привличане. Ако харесваш азиатки, няма как да харесаш шведка и тн. То и аз никога не бих могла да бъда с конкретни фенотипи мъже, например азиатец, арабин, просто не ми харесват визуално, не ме привличат.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:38 от MariyaHris

# 155
Един познат си взе Белорускиня -  грозна като торта с орехи. Скъсваше се от хвалби как му готвела, как го хранела...Не знам, явно е бил недохранен в детството и това му е било приоритет номер 1.

# 156
От изисканост до оливане има много нюанси. Но дори и да не е било на тийм-билдинг, нормалните жени не обръщат внимание на пияни и фъфлещи мъже, камо ли да ги приемат сериозно.
Е как обидихте авторката. А преди това влюбена била Grinning

Моят опит обаче показва, че често тези с гръмките изказвания за изисквания само на думи го практикуват, а в действителността търпят много повече. Дотук яко филмиране към авторката.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 16:25 от Linda*kiss

# 157
Тя е момиче. Ние от позицията на жени е добре да я предупредим, че от случайни връзки с пияни мъже, не бива да очаква много.

# 158
Е да, ама пък вие си носите вашия лош опит, както се казва емоционалния "багаж". А при нея може да е друга ситуацията. Ама така де, форум, всеки си има право от неговата си гледна точка Simple Smile

@MariyaHris, много съм съгласна с последното Ви мнение.

Скрит текст:
Много мъже харесват определен физически тип, който не е този на жените в неговата държава.

Забелязах, че колкото е по-бедна една държава, толкова повече са елегантни, натокани и привлекателни жените. Също полагат повече усилия за да са с мъж, а и семейство и деца все още са ценност там (извън Тайланд).

Познавам западни мъже, на които всичките 4, 5 или 8 бивши и настоящи съпруги са чужденки. Не всички жени са били бедни като са се срещнали и не всички са от бедни държави. Някои са от Япония, Норвегия или Хонг Конг.

Един познат англичанин търсеше само източноевропейки или арабки. Казваше ми, че иска поне веднъж или два пъти седмично да яде сготвена, вкусна храна в къщи, а не претоплен или запържен полуфабрикат. Ожени се с кипърка.
Абе и има една определена порода, които с доста негативизъм и злъч говорят негативно за "техните" жени и това ми се струва, че е точно свързано с реджекшън и комплекси, засегнато мъжко его.
Иначе ти пак описваш неща, които на мен не са ми съвсем чисти. Тоест, иска източноевропейка или арабка, за да му готви. Еми то германките готвят повече от българките, по мое скромно наблюдение. Като си бяхме в България, всички купуват купешки торти, за коледните срещи разни купешки сладки, в немската детска градина само аз поръчвах, всеки друг пече кухени.  Мъжете ми колеги винаги черпят с кухени, които често жените им са изпекли, въпреки, че моят мъж пече прекрасно. На разни събирания в градината все гледам да се покривам, но другите мами пак всички нещо сготвили понаправили.  За италиянки, французойки майки наблюденията ми са, че там също се готви и се яде основно домашна храна.  Та защо точно източноевропейки и арабки, еми защото е по-лесно като англичанин да впечатли такава поради икономическите разлики. Добре облечени и елегантни красиви жени има и в западните общества, все пак Италия и Франция диктуват модата, а не Молдова, Ливан и Беларус, просто тези жени са "по-скъпи", а семейството "не им е ценност", защото са икономически привилегировани.  Поне аз така ги усещам нещата.
 Иначе и около мен всеки е омъжен за чужденец/чужденка, но, както ти казваш, от всякакви държави, и никой не е търсил целенасочено еди какво си, а така се е случило. Не съм чувала от тези хора "Ей много гадни тия германки, дай да си взема бангладешка". Един колега е омъжен за чаровна колумбийка, но тази жена е от мн богато семейство и без домашна помощница не функционира. Не е ходил като други германци, да си "вземе" жена от Колумбия.
Иначе, ако визуално си имаш типаж и много харесваш еди какъв си фенотип, тогава го разбирам, защото то това си е въпрос на привличане. Ако харесваш азиатки, няма как да харесаш шведка и тн. То и аз никога не бих могла да бъда с конкретни фенотипи мъже, например азиатец, арабин, просто не ми харесват визуално, не ме привличат.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 16:38 от Linda*kiss

# 159
  • SF
Куп глупости се изписаха по въпроса. Всеки с някакви фантасмагории и интерпретации се яви.
А мъжете от темата пък блеснаха със закани.

# 160
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт