Но чатът понякога е много различен от реала, затова ако ще се задълбочават нещата задължително се вижте на неутрална територия.
И аз си пишех с един словак, изобщо звезди, романтичен, грижовен. Имахме някакви кратки срещички. Изсипа се в нас (тогава живеех в Словакия) и цялата романтика се изпари, почна се една тирада как словашките жени не ставали за нищо, искали да работят вместо да си въртят домакинството и една вълна на мизогиния. Горещо съжалявах, че трябваше да го изтъпря в дома си.
Ох, истината, че много често мъжете, които преследват целенасочено чужденки от по-бедни държави, са все някакви загубеняци. Все техните за нищо не ставали, много зле били (разбирай, те, жените, не ги харесват и не ги искат), а им трябав прекрасна рускиня/българка/украинка/тайландка ненамсикаква, която еди какво си. Аз чуя ли мъж да говори срещу своите си жени колко са зле, знам, че този мъж не може да се пласира сред своите си, тогава на мен за кво ми е. Така ако чуя немец да ми говори колко са зле германките, зли, алчни тинтири минтири, значи сто про е дефектен с нещо и или не се класира за хубава германка, или не иска равностойни взаимоотношения.
Разбирам какво искаш да кажеш. Словакия, обаче, не е супер богата държава и България в момента не е бедна. Те са колеги и печелят сходно.
Моят мъж предпочита чужденки и с французойка не е имал връзка никога, нито го интересуват. Много мъже харесват определен физически тип, който не е този на жените в неговата държава.
Забелязах, че колкото е по-бедна една държава, толкова повече са елегантни, натокани и привлекателни жените. Също полагат повече усилия за да са с мъж, а и семейство и деца все още са ценност там (извън Тайланд).
Познавам западни мъже, на които всичките 4, 5 или 8 бивши и настоящи съпруги са чужденки. Не всички жени са били бедни като са се срещнали и не всички са от бедни държави. Някои са от Япония, Норвегия или Хонг Конг.
Един познат англичанин търсеше само източноевропейки или арабки. Казваше ми, че иска поне веднъж или два пъти седмично да яде сготвена, вкусна храна в къщи, а не претоплен или запържен полуфабрикат. Ожени се с кипърка.