Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво е мнението за епидуралната анестезия по време на раждане?
Какво е мнението за ангажирането на личен гинеколог по време на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия по време на раждане?
Мненията за епидуралната анестезия по време на раждане са разнообразни. Някои жени я намират за полезна, тъй като облекчава болката и позволява по-спокойно раждане. Други не изпитват главоболие след нея и са доволни от опита си. Въпреки това, някои жени смятат, че епидурал може да ускори разкритието и да облекчи болката, но също така може да причини главоболие след раждането. Важно е да се консултират с вашия лекар и да вземете предвид индивидуалните си нужди и предпочитания.
-
Какво е мнението за ангажирането на личен гинеколог по време на раждането?
Мнението за ангажиране на личен гинеколог по време на раждането варира. Някои смятат, че е важно да имат доверен лекар, особено ако той практикува в болницата, където планират да раждат. Други смятат, че ако всичко е нормално, не е необходимо ангажиране на личен гинеколог и болничният екип може да се справи с грижи по време на раждането. Препоръчително е да обсъдите това с вашия лекар и да вземете предвид вашите индивидуални нужди и предпочитания.
-
Какви са мненията за болниците в Милано и околните градове за раждане?
-
Какво представлява епидуралната анестезия?

.Само знам,4е от джоба ми излизат годишно по 70 000 евро за данъци и не знам къде отиват или в кой джоб влизат.А за обикновенния работник да не говорим,4е трябва да прави салти мортали за да изкара до края на месеца. 

Пък и ние плаЩаме данъци,макар,4е пе4елим по има няма 1000 еври.
... е до сега бях на телефона с една мадама от римския ни офис

, май доста easy я карате

.Казвам,4е на днешен ден този който се занимава с 4астен бизнес,не пе4ели големи милиони
.Единственното което му остава на края на месеца са бягането и изхар4ените нерви.Аз говоря за мен си оба4е,може и да има милионери,но със сигурност не пе4елят парите си със 4естен труд 
пуууу, все закъснявам