Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 274
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 495
Мама Ру, а ще ви стигне ли бала, за където искахте ?
Мисля, че да. Изборът е много ограничен с тези резултати, а тя се запъна за училище, в което няма да я пусна.
Плами, Лорентин, Не съм, как е при вас?

# 496
И аз това се чудех...
Повечето балове са космически!

# 497
  • ВАРНА
Къде се преглеждат работите, в училищата ли?
За пореден път. Не. Руо обявява училището/училищата, в които могат да се видят работите

# 498
Аз писах за Детайлна статистика – НВО 7 клас 2024г, но повече имейли не биха навредили. Simple Smile

# 499
  • Sofia
Форумските резултати всяка година са много високи Simple Smile

# 500
  • София
Момичета, нашата форумна статистика всяка година ли е с толкова високи балове? - Да.
Тя дали отразява общата статистика (конкретно за София) - Не
От това, което виждам тук, то баловете биха били с по много точки нагоре в сравнение с 2023. - Това тук не е показателно. Рано е да се каже как ще се движат баловете.

# 501
При нас по МАТ си е съвсем очаквано, но по БЕЛ е по-надолу... Не знам какво да кажа. Как пък не се научи да внимава това диване? И двете сме леко разочаровани. И да, знам, че писах, че няма да гледаме, ама наборката настоя.

# 502
  • София
Момичета, нашата форумна статистика всяка година ли е с толкова високи балове?
Тя дали отразява общата статистика (конкретно за София)?
От това, което виждам тук, то баловете биха били с по много точки нагоре в сравнение с 2023.
Форумната е такава, май.
Поне при каката преди 2г се споделяха подобни резултати над 90. Аз доста се бях  притеснила с нейните 80/81. Но стигнаха за желано училище. Е, за нпмг не стигнаха.

# 503
При нас по МАТ си е съвсем очаквано, но по БЕЛ е по-надолу... Не знам какво да кажа. Как пък не се научи да внимава това диване? И двете сме леко разочаровани. И да, знам, че писах, че няма да гледаме, ама наборката настоя.
Ще споделиш ли?

# 504
Къде се преглеждат работите, в училищата ли?
За пореден път. Не. Руо обявява училището/училищата, в които могат да се видят работите
Обикновенно едните са в Джон Атанасов а другите в техникума на автогара Овче Купел.

# 505
  • София
Запознаване с писмените работи София https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%bd% … bd%d0%b2%d0%be-4/

# 506
  • София
Изчетох миналогодишната тема, пак така високи резултати, май повечето форумни деца отидоха там където са искали.
При нас се надскочиха пробните и по двата предмета. За там където иска най-много може би няма да стигне, но пък следващите варианти на мен ми харесват също.

# 507
Ето и първи данни за общата картинка - започнаха да се хвалят училищата:

# 508
Над 90т и по двата предмета, но не знам за къде ще стигнат. Чакаме статистика

# 509
Ся е момента toplomliako да пуска анкета Simple Smile вече ще е по представително 😊

Общи условия

Активация на акаунт