Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 782
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 180
Ох, Малечка всичко да е наред и да мине бързо и безпроблемно Hug  в такива моменти и аз си викам само да са ми здрави децата, пък ще си намерят място под слънцето.

И Ноеми и Димана са прави - хем гимназията не те определя и можеш да хванеш в друга посока, хем средата взима много важна роля в ежедневието на тийн-овете.

Изобщо нямам настроение за утре да обявяват резултати имам работа да изривам и мен ме чака, ще ми нарушат вътрешния дзен Joy

# 181
  • София
И мен в понеделник  ме чака доста работа и никакви резултати не искам преди 17.00.

# 182
Пожелавам здраве и бързо възстановяване!!❤️

Цитат на: Malechka l[b
[/b]ink=topic=1670026.msg48234838#msg48234838 date=1719771049]
Честита ни нова темичка!
Нека да е на късмет на всички деца!

При нас притесненията двойно, предстоящите резултати при двете девойки и операцията на едната, точно в утрешния ден.
Предпочитах да излязат на 02.07, обаче при нас винаги всичко е накуп 😔.
Надявам се всичко да мине по вода, стиснете и вие едни палчета.
За резултатите съм вече ...каквото стане, то е "свирено", само се моля детето ми да е живо и здраво.

Исках да ви попитам проверката на работите колко дни е, защото ако започва на 02.07, не знам дали ще успеем да отидем. Очаква се , ако всичко е наред на 02.07 да ни изпишат.

# 183
Eldorado 8ми клас се почва от нулата за пореден път. Нивото на език е много ниско, но още в първите дни идват от английски школи в близост до училището да ви връчат листовки.
Духът зависи изцяло от класа. При нас е много непокорен, което пречи на учебния процес. Свобода на изказване има понякога, в зависимост от учителя. Къса клечка, чепати учители има и тук, дано не нацелите точно по математика.

Всемогъщи, всезнаещи, моля помогнете!

Дайте малко информация относно това дали се учи интензивно английски в СМГ?Интересува ме за неучило досега английски дете дали се започва от нулата?

И как е духът в СМГ? Имат ли свобода на изразяване децата, шумно ли е в междучасията, има ли и веселба, купон, възможност за весело тийнейджърство (паралелно със здравото учене)?

# 184
Много благодаря за информацията! Heart

# 185
Добро юлско утро момичета да ни зарадва много тази седмица месеца! Качвам снимка от Джулай Морниг за добро настроение.

# 186
Напрежението с нож се реже,
младежта трепери с пълна сила;
майката таи копнежи
паралелки вече нагласила…

Честит джулай и каквото-такова 😎

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 07:14 от second

# 187
Бързо оздравяване на болните
Бг мама
грешка няма.
Рано-рано е ранила,
и кафето не изпила,
среща изгрева додето
сладко още спи детето.
Сърцето майчино не трае
резултата да узнае.

# 188
  • София
Добро утро, ladies!
Готови ли сме за деня на страшния съд?

# 189
Залози от 50 лв в колко часа ще има резултати?

# 190
Е, чак пък за страшния съд? То сега тръпнем в очакване на резултатите, после ще чакаме статистики, после ще тръпнем в очакване на класиране... И юли се изтърколил в очакване... Да са ни живи и здрави децата, всяко ще намери мястото си. Нищо фатално няма, само да са здрави.
Залози за час? 9:00.

# 191
И аз съм за 11 часа, да влязат в обедните новини Simple Smile

# 192
Аз очаквам към 10,30 да се бъгне и къмто 11 да отприщи с резултати Simple Smile
Тъкмо време за пресконференции след тва

Второ предположение - към 14.
И двете ми изглеждат доста приемливи часове за МОН-лели

# 193
Малечка, да минава всичко безпроблемно !
Jenap, успех и кураж на момчето ти ! Нека покаже най- доброто от себе си !
Аз залагам на днес, не по - рано от 14 часа, те може и от петък да да готови, ама ако тази година ги бяха изкарали три, четири дни по- рано, догодина същото щеше да се очаква Grinning

# 194
Преди да излязат резултатите винаги има пресконференция на министъра.
Та преди 11 изобщо не мисля, че ще ги пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт