Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 861
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 195
Преди да излязат резултатите винаги има пресконференция на министъра.
Та преди 11 изобщо не мисля, че ще ги пуснат.
Коментира резултатите ли? Не е ли редно след като са излезли? Simple Smile

# 196
  • София
Малечка, всичко ще е наред с девойката ти Flowers Four Leaf Clover

Мда, целият месец ще се чака нещо. Някак ми се струва, че и второ класиране ще чакаме ние със синчето.

Няма да е преди 10, минимум 11. ‘Се пак кафе има да се пие и уикенда трябва да се обсъди ей тъй, по понеделнишки Simple Smile

# 197
Събуждах се поне 5 пъти през нощта. В 4.40ч видях свтлина в небето. На морето не съм ходила да гледам изгрев.
Дано този ден донесе повече от очакваното! Желая ви достатъчно за да приемат децата ви там, където искат да са следващите 5 години!
Малечка, стискам палци!

# 198
Подпалихте темата все едно имам първи час химия Grinning
Мисля, че Hope е права - ще e най-рано в 11, ако не, тогава следобед към 14 часа.

Хич не съм се будила, много добре си спах. Но хайде да излизат, че да започват дните за размисъл на енергоспестяващите Grinning

# 199
Да е слънчев и усмихнат юли!
Да донесе радост, спокойствие и удовлетворение на всички!
На добър час!

# 200
  • София
Много ми е яко да ви следя и да тръпна в очакване, какво усещане само! И аз ще имам много рабона днес, но пък ще ми е приповдигнато. Работата никога няма да свърши, ще дам игнор на някои задачи, а приоритета ще е да ви следя и днес 😅
Залагам за 11:15 резултати

# 201
Честити Джулай и Св. Рефреш!
Успех на наборите!

# 202
Пожелавам на всички деца резултати,  с които да ги приемат в желаните училища!

# 203
  • София
Може и към края на работния ден, че да не ги подпалят по телефоните родители за статистиката..
Но когато и да е - пожелавам да видите  точки, които, дори и с малко,  са повече от очакваните и ще позволят на децата да се окажат там, където искат Simple Smile

# 204
Честит първоюлски ден! Нека донесе много радост и хубави резултати на всички деца! 🍀☀️👌🙂

# 205
Аз залагам на утре около обяд.

# 206
Недей така, всички вече се настроихме, че ще е днес Laughing

# 207
  • Варна
+1

# 208
  • Бургас
Добро утро !
Някой писа, че ще излязат днес, мисля, че дамата, която е от проверяващите НВО по математика.
Аз залагам след 14:00 днес, ама ми се иска по-рано, да минава. Simple Smile
Успех с точките на всички деца ! Flowers Four Leaf Clover

# 209
Ganis (арбитъра по мат) каза, че от утре работите ще могат да се гледат, тоест очакваме резултати по-скоро днес...

Общи условия

Активация на акаунт