Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 811
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 270
И аз сънувах точки, но по математика беше драмата - имаше 10 точки Simple Smile
Иначе и аз рифрешвам тайно от плажа, че мъжът ми ми е забранил да проверявам. Вярва, че ако той провери, ще е на късмет Simple Smile
Много приятни изненади да има днес Flowers Four Leaf Clover

# 271
Ориентирайте ме в статистиката - гледам Бел+ математика да речем общо 190 т имат 270 деца. Как се ориентирам по това? Имайки предвид, че някъде мат се утроява, някъде българския?

# 272
Санака, аз така миналата седмица бях натряскала едни резултати вместо друга дума с р в един превод Joy. Добре, че се прочетох.
Аз още си допивам кафето и ще мина на мента с тоник. Ама друго се чака на плажа, де Blush

# 273
Кой е Вайбър канала?

# 274
Блазе ви на плажуващите, като ви чета направо ми се допи нещо.... все едно какво джин, бира, водка....а може и всичко 🤣

# 275
  • София
Аз пък ще чакам класирането на плажа, хак да ви е! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 276
Привет на всички! Записвам се и аз в темата, чакаща резултатите с нетърпение.
Дъщеря ми има вече  едни 100 точки на изпита за проверка на способностите по ИИ и според балообразуването има големи шансове да се класира и без кой знае какви резултатите по БЕЛ и М.

# 277
Здравейте на всички, приятно ми е да се запознаем!

От много време чета темите ви, но чак сега реших да се включа. Явявам се на “служба” във форума в качеството си на кака на един набор. Сметнах, че си е в реда на нещата да се присъединя, да си откачаме заедно.
Аз поех задачата да рефрешвам вкъщи, малкият стои на компютъра, видимо непукист, но виждам как тропа с единия крак Grinning

Късмет днес на всички деца! 🍀

# 278
Влизам да пожелая късмет на 7класниците Simple Smile
Миналата година и аз разцъквах от плажа да чакам заветните резултати… Помня каква емоция беше!
Надявам се да има много много поводи за радост днес! Стискам палци

# 279
Дъщеря ми има вече  едни 100 точки на изпита за проверка на способностите по ИИ и според балообразуването има големи шансове да се класира и без кой знае какви резултатите по БЕЛ и М.

Къде има резултати от проверка на способностите по ИИ?

# 280
  • Варна
Къде си видяхте точките от проверка на способностите? За кой град?

# 281
Успешен и късметлийски месец юли на всички !
Нека ни спохождат само добри новини !
Честито на рождениците,а болните бързо да оздравеят !
С  благодарност към всички вас,мили мами от форума за помощта,съветите и отзивчивостта!
Хубаво е,че ви има !

# 282
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Няма, ще излязат с другите.

# 283

При нас ги публикуваха на сайта на училището.

# 284
Аз пък ще чакам класирането на плажа, хак да ви е! Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз така. Но ще внимавам с бирата, че от нея корем ми се подува, а искам да съм фина на плажа, защото цяла година с бело- червено, талията замина в Италията. С джин става на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт