Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 072
  • 2 225
  •   2
Отговори
# 660

Как бих могла да изчисля за Бургас? За МГ за момчета ме интересува най-много.
Моето момче има Бел 77.5; Мат 92.5, Бал 455, но съм притеснена дали ще му стигне балът😔
Разглеждах статистики на Дидева, но прогнозни балове не знам как да изчисля.
Събираш 77.5+92.5 това е бала който търсиш в статистиката от тази година. Това е най-лявата колона. На нея отговарят хипотетично 243 момчета. Това е колона в дясно момчета. Тоест толкова момчета има с по-висок бал от твоето.
Тази бройка момчета я взимаш и отиваш в статистиката от 2023. Там за тази бройка момчета отговаря бал 430 /пак хипотетично/. В минимален бал на второ класиране миналата година търсиш училищата в които би влезнало детето.
Дано да разбра нещо Simple Smile

# 661
Не 3 Мат +1 БЕЛ е няма как да прецените има 190 деца с математика повече и равна на вашата, пишете 1 желание чакате.

# 662
Гледайки статистиките на сумираните балове, за момчета е по-благоприятно тази година,  а за момичета - не.
Ето споделям едно сравнение за високите балове, което правих за себе си от сумираните точки

# 663
Здравейте, търся статистика за Варна, но за съжаление никъде не откривам. Някой да сподели нещо за Варна?
Ние варненци винаги сме забравени....Sad
Утре мисля да се обадя в РУО да ги питам изобщо ще пуснат ли статистика или да се спасяваме както можем!

# 664
toplomliako , зависи от момчетата Simple Smile на нас никак си не ни е благоприятно, ако ме разбираш Simple Smile

# 665
  • ВАРНА
Здравейте, търся статистика за Варна, но за съжаление никъде не откривам. Някой да сподели нещо за Варна?
Ние варненци винаги сме забравени....Sad
Утре мисля да се обадя в РУО да ги питам изобщо ще пуснат ли статистика или да се спасяваме както можем!
Спокойно Simple Smile Утре ще я пуснат най-вероятно. Миналата година не се бавиха. Дали не я пуснаха в деня, в който излязоха резултатите.

# 666
Благодаря, момичета❤ за съветите и насоките. Смятах по метода на Hope for Two- на второ класиране 453 е по-висок от всичко, което виждам.
Знам, че трябва да чакаме, но какво да кажа на детето, върви и пита “мамо, стигат ли ми точките”, “мамо, ще ме приемат ли”😔 Затова седнах да изчислявам- хем не са малко точките, хем като гледам- май, май не стигат…

# 667
  • София
sanaka, благодаря за прогнозните балове. Не бързай да се разстройваш, според прогнозата ти (а точността ѝ се е  доказала през годините), момчето ти има шансове за желаната гимназия. Очевидно, с тези високи резултати по математика, на повечето ще ни притреперва до 12-и.

# 668
Благодаря, момичета❤ за съветите и насоките. Смятах по метода на Hope for Two- на второ класиране 453 е по-висок от всичко, което виждам.
Знам, че трябва да чакаме, но какво да кажа н детето, върви и пита “мамо, стигат ли ми точките”, “мамо, ще ме приемат ли”😔 Затова седнах да изчислявам- хем не са малко точките, хем като гледам- май, май не стигат…
Днес и моето се разстрои, малко били точките и пита "И сега къде ще уча? За къде ми стигат?" Чакаме и се надяваме всички да им стигне. Със сигурност ще знаем като излезе класирането на 12.07

# 669
БЕЛ 82, Мат 65.25 - момче, Варна
Засега за желаното училище и профил сме с 15 т. по-голям бал от миналата година. Надявам се да е достатъчно.

# 670
Знам че е нахално, но искрено те моля Sanaka да направиш такава спретната таблица и за момичетата.

# 671
И моето е разстроено. Според миналата година стига за езикова паралелка, но тя пък сега иска икономика. Нашето РУО няма статистика.

# 672
  • София
Като гледам сравнителната статистика на топломляко, за момичетата ще доста по-висок балът..

# 673
  • Sofia
Някой питаше за прогнозен бал за НПМГ с география. Аз прогнозирам 7-8 точки нагоре на второ класиране.Само не ме питайте на какво се облягам Simple Smile))) На първо сигурно пак ще се ударят рекорди.

# 674
Санака, много благодаря за труда и горе главата! С малко късмет може да ви стигне бала, може и да има промяна в желанията на повече деца тази година.

Общи условия

Активация на акаунт