Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 547
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Здравейте, за момче с резултат 287точки има ли училища, които да препоръчате?

# 991
Цитат на: toplomliaко
и школите ще разцъфнат просто.
Школите са разцъфнали отдавна, накъде повече? Simple Smile

# 992

А момчето какво иска?

# 993
  • София

А момчето какво иска?
Ами искаше училища с по-висок бал-7мо,30то,2ро...

# 994
Здравейте, както вчера се радвахме на високите резултати и днес вече не искам да гледам статистиките защото с бал 455 не ми излизат сметките. Дъщеря ми обяснява как нейни съученици говорели, че с бал по-нисък от нейния им стига за 73то , а аз не видждам светлина в тунела. Може ли да помоля тези, които са по наясно в кои училища имаме шанс да влезем. Благодаря за съдействието.
ФЕГ, някои паралелки на 1-ва и 2-ра АЕГ. Вижте прогнозните балове по-напред в темата. Но пишете всичко по действителния ред на желанията.
къде са прогнозните балове

# 995

А момчето какво иска?
Ами искаше училища с по-висок бал-7мо,30то,2ро...
Какво иска да учи? В тези училища има различни паралелки.

# 996
  • Пловдив
Гледах ,гледах тези статистики за Пловдив и нищо не разбрах.За момче с бал 384 има ли шанс за ЕГ Пловдив с английскиМиналата година минималния за момче е бил 374,но сега не мога да се ориентирам

# 997
Значи, не знам защо критикувате матурите тук, МОН са си много доволни Wink
https://www.mon.bg/news/znachitelno-po-visoki-rezultati-po-matem … pita-sled-7-klas/

Май бЕлото ни обърка трезвия разсъдък Satisfied

# 998
Според мен има, дори и на второ да иде.

# 999
Има ли желаещи да влизат в туес
Моят син ще се пробва за ТУЕС. Балът му е 470 и се надявам да му стигне поне на второ класиране.

И моят ще се пробва. 480 бал. Надявам се да стигне.

И ние за там се борихме цяла година, но малкия взе че ни скри шапките с резултата си и сега в обсега ни попадат и други хубави училища. Обмисляме кое да пишем на първо място, но е много вероятно да си остане ТУЕС в крайна сметка... 483 ще ни е бала за него, а понеже тази година има по-малко деца в най-високия диапазон по математика, аз прогнозирам бала на ТУЕС да е дори по-нисък от миналата година. Според мен tufituri и Beauty queen няма за какво да се тревожите, вътре са момчетата ви Simple Smile
как решихте че има по малко деца в най високия диапазон вижте пак таблицата с успеваемостта тази и  миналата година

# 1 000
Гледах ,гледах тези статистики за Пловдив и нищо не разбрах.За момче с бал 384 има ли шанс за ЕГ Пловдив с английскиМиналата година минималния за момче е бил 374,но сега не мога да се ориентирам
Да, има.
Миналата година е бил 359 на второ класиране.
Това е за ЕГ"Пловдив" защото видях и друга ЕГ"Иван Вазов" където баловете са по-високи.

# 1 001
Към мами от Благоевград, видяхте ли статистика от руо, че аз нещо не откривам?
Няма все още нищо

# 1 002
Здравейте, както вчера се радвахме на високите резултати и днес вече не искам да гледам статистиките защото с бал 455 не ми излизат сметките. Дъщеря ми обяснява как нейни съученици говорели, че с бал по-нисък от нейния им стига за 73то , а аз не видждам светлина в тунела. Може ли да помоля тези, които са по наясно в кои училища имаме шанс да влезем. Благодаря за съдействието.
ФЕГ, някои паралелки на 1-ва и 2-ра АЕГ. Вижте прогнозните балове по-напред в темата. Но пишете всичко по действителния ред на желанията.
къде са прогнозните балове

тук и на следващата страница за момичета.

# 1 003
Моля за помощ,момиче от Пловдив с бал 400 възможно ли е да влезне в търговската или хуманитарната. Гледам тази статистика и нещо не мога да се орентирам

# 1 004
  • Варна
Ние искахме за Варна Първа или Пета гимназия и с бал 414 на второ класиране с миналогодишната статистика би станало. Сега обаче, излиза, че тези училища ще ги види през крив макарон. Не знам на какво да се надявам и кой ни бил следващият добър избор за училище с интензивен немски.

Общи условия

Активация на акаунт