Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 165
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 125
Ох, стана ми любопитно, в кои училища се разглеждат изпитните работи?

# 1 126
Някой ходил ли е да гледа по Математика в Джон Атанасов? Колко време се чака ориентировъчно?
Колко време дават да си гледаш работата?

То не е само да намериш дете, ами и дете, което разбира задачите, за да разбере кое е грешното Simple Smile сега ще смятам 21ва аз Simple Smile

# 1 127
Аз случайно попитах дали може без дете в Киров, казаха ми, че става. Ние бяхме двамата с питомеца, де, защото някъде пишеше, че детето задължително трябва да присъства.
Някой по-нагоре в темата беше писал, че в Джон Атанасов не пускат без детето. Явно както винаги зависи на кой ще попаднеш.
А на мен дворът на Киров ми допадна, прилича на горска поляна, диво, запустяло, като за мен Stuck Out Tongue Winking Eye. Вътре също навява на соц. Тийнът, разбира се, сбръчи нос и се потресе. Преподавателката, обаче, беше невероятно мила и много добре му обясни грешките.

# 1 128
  • София
Jenap, браво на детето ти за смелостта, а знанията му все ще бъдат подобаващо оценени, в друго училище. Успех и късмет пожелавам. Щом детето е борбено, няма начин да не успее.

# 1 129
При нас работите се гледат в РУО, съмнявам се, че ще пуснат без детето. Също така не разбрах ще има ли учител, който да обясни къде какво и защо, защото и аз, и детето не можем да видим всички грешки по математика, освен да си нося решенията на математиците в темата. Моето се е запънало, че не ще да дойде да гледаме работите, а ден преди да излязат резултатите на въпроса ще иска ли да ги видим отговори с "разбира се".

# 1 130
Резултатите на първия випуск седмокласници в НПМГ:

НВО БЕЛ – 87,32 точки

НВО МАТ – 94,52 точки
Струват ми се добри резултати. Има ли с какво да ги сравним? Някои други училища - СМГ, ПЧМГ?

# 1 131
Тези, които сте гледали по БЕЛ, има ли разбивкя при тезата и най-вече при преразказа за какво се дават точките и от колко възможни:
Примерно:
правопис: 5 от 6 възможни
графично оформление 2 от 3
вярно и пълно предаване на съдържанието и подобни?

# 1 132
Бургаската математическа намерих аз.  Също ми се струват добри.

# 1 133
Направо отлични! Браво на ППМГ - Бургас! И резултатите от 10 клас бяха отлични.

# 1 134
Тези, които сте гледали по БЕЛ, има ли разбивкя при тезата и най-вече при преразказа за какво се дават точките и от колко възможни:
Примерно:
Надявам се да има. И ние утре ще ходим да гледаме - понеже детето получи повече точки по БЕЛ, отколкото сме се надявали, изяви желание да види как са й оценили теза и преразказ. Но пък още я е яд на 89-то точки по МАТ, въпреки, че съвсем точно си ги беше сметнала. Но понеже повечето й съученици са с повече, нещо й е минорно настроението от вчера. Повтаряме, че резултатите са отлични, но то вътрешно си я човърка...

# 1 135
Знаят ли се вече резултатите на СМГ от НВО-то?
СМГ
7 а - 99.31( Киселова)
7 б - 96.6 ( Данова)
7 в - 98.11 ( Киселова)
7 е - 97.7 ( Данова)
От другата тема: смг

# 1 136
  • София
Примерно:
Да, има разбивка по всеки критерий от преразказа и учители подборно обясняват всички подчертани грешки.

# 1 137
А чака ли се много? Питам, защото ние евентуално ще успеем в четвъртък следобяд и да знам колко време да си отделя

# 1 138
Така, изчетох ви. Едва смогвам, защото усилено чета "Неелитните" теми в хронология.
Ние май се запътваме за там. Може ли да ми препоръчате нещо прилично за момче, за София, с бал в диапазона 360 - 380?
Разбира се правя списъци, но тук има много запознати хора и ще ми бъде интресно да ви чуя.🤗🙏
Желанието на детето беше всичко що е с компютри, но........с подобно развитие на картинката както при jenap , отдавна се простихме с високобаловите подобни. Не ми се иска да го "забивам" в подобни на тоз Киров.
Отновно WC - тата и сграден фон - майтапът настрана, но имаше в някоя стара тема точно подобно обсъждане и вълнение - хората избираха по кенефите, както казвате.🫣😁
Сега не мога да я открия тази тема, ако някой си спомни къде беше, може да даде едно рамо.
jenap - много съжалявам за момчето ти, но това е супер борбено дете. То така или иначе ще успее. Пожелавам му го от цялото си сърце!❤️
Dimana Kancheva 751267 за Киров - не шок, ами....и ние ще избираме по сграден фон. Няма да се чудя после кво да го правя, като ми замрънка.....
Dincho - 9 ФЕГ - кенефите са Ок, ама ние не сме ОК за там. Няма да ни вземат даже на 10-класиране - ха, ха....
etomira - табелата не съм я видяла. Влезнах, нуждата ме запъти към 00, че идвах от другия край на София, ама не би. Шок е малко да се каже.
Sanaka - да, и моят се потресе от двора, но като видя вецето и...загуби ума и дума. 😂
По отношение на това, дали може и без дете - не мисля. Дори децата се подписваха в списък. Аз понечих да се подпиша, но служителката каза - децата.
Mama Ru - да , дадоха ми детайлна разбивка. Понеже аз работих плътно с него по БЕЛ, то каквото си бъркаше, пак това си е сбъркал. Тезата  - както и очаквах - зле. Преразказът - рязали са точки за оформление, защото пише, все едно лекар пише рецепта. И как са го разчели тези клети хора не знам, но са го оценили подобаващо добре.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:22 от *FIORE*

# 1 139
  • София
А чака ли се много? Питам, защото ние евентуално ще успеем в четвъртък следобяд и да знам колко време да си отделя
Отидохме към 11 и веднага ни приеха. Не сме чакали и минута.

Общи условия

Активация на акаунт