Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 134 907
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 890
Жоржи, значи ще се класира все някъде, но за да участва и на второ класиране с идеята да дръпне по-напред в желанията ще трябва да подадете заявление на място в училището, в което е прието детето. Иначе губи място и реди нови желания за трето класиране.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 15:22 от Mama Ru

# 1 891
Само да не бъркаме амбициозноста на майките с властност, добре опакована под формата на грижа
Щото доста се прокрадва на заден план такова нещо
“Аз искам да отиде еди къде си, аз смятам че това е по-добре”

# 1 892
Ще напишем и ние някое и  друго желание в повече, че да спим спокойно Laughing
Иначе днес преди обяд раздадоха на децата свидетелствата, друга година го правят в залата, тържествено, ама тази година явно друго са решили, та не ходих аз
Оценки още няма заредени.

# 1 893
Мама Ру, благодрая, знам. Всичко друго попих като гъба докато четох. Реално има приличен шанс девойката с бал -385-410 (зависи, за кое у-ще), писали сме у-ща с подобен бал, малко по-висок и разбира се по-нисък. Ясно, че най-вероятно ще се игра на 2-ро класиране. Но ей така като си представих "детето ви не е класирано" Stuck Out Tongue Closed Eyes и ме облада тиха паника Scream

Благодаря ви още веднъж, момичета Heart Exl

# 1 894
Моля да отворите на тъпия ми въпрос, че от драмите не схванах, а ми е важно
Прочетох в темата, че само веднъж можем да редим желания. Което няма как да е вярно. Нали системата е отворена 30 Мин? Ако объркам нещо, кога мога да коригирам? Уж съм си записала кодове, но днес видях, че в справочника има код за всяка отделна паралелка, а в платформата не е така

# 1 895
Аз смятам ,че балът тази година  за Благоевград ще е по-висок с 10 /15 точки на първо класиране спрямо миналата.В 3 Оу училище нагласите са повече за ЕГ,като изключим Природните науки и Софтуерните в Мг.

# 1 896
Рамацоти, докато не си натиснала "send", можете да правите корекции (ако правилно съм разбрала, ако не, моля някой по в час да ме поправи 😃)

# 1 897
Т.е наистина само веднъж редим и то в рамките на 30 Мин.
Пак ще прегледам кодовете
Благодаря много

# 1 898
Само да не бъркаме амбициозноста на майките с властност, добре опакована под формата на грижа
Щото доста се прокрадва на заден план такова нещо
“Аз искам да отиде еди къде си, аз смятам че това е по-добре”

То цял живот едни му викат инат, а други характер, едни любов, а други навик, едни мнение, а други грубост. Едни му казваме социални умения, други - лицемерие 😂. Дяволът е в детайлите. Никой нищо не бърка.

# 1 899
Прочетох в темата, че само веднъж можем да редим желания. Което няма как да е вярно. Нали системата е отворена 30 Мин? Ако объркам нещо, кога мога да коригирам? Уж съм си записала кодове, но днес видях, че в справочника има код за всяка отделна паралелка, а в платформата не е така

Не се притеснявайте, ще можете да си коригирате, дори подадено заявление. Просто корекцията става чрез подаване на изцяло ново заявление. Системата зачита само последно подаденото от вас заявление.

# 1 900
Не ми казвай, че няма инструкция Simple Smile Може би няма, кой да я чете.

Можеш да подаваш колкото искаш заявления в рамките на тези три дни.
Последното подадено завление се счита за валидно.
Тоест ако объркаш нещо и подадеш, после подаваш наново цяло заявление.

И в платформата е така.

# 1 901
Рамацоти, веднъж подадено в системата търпи промяна само така:
Важно:
Ако сте допуснали грешка при подредбата на желанията, то може да:
- отидете на място в РУО, а по решение на РУО и в определените училища-гнезда, където
да подадете своето коригирано заявление;
- подадете ново заявление през системата от меню „Желания“ и бутон „Въвеждане на
желания“. Ще ви се визуализира списъка с паралелките, които сте подали предходния път
и може да ги пренаредите, да премахнете или добавите нови паралелки. В системата ще се
пази само последното подадено заявление. Това е възможно да стане само в периода на
подаване на заявленията за I, III и IV етап.

# 1 902
В платформата има кодове, може и по кодове. Dа си ги пишете и да си проверявате дали съотвтества на паралелката... а може от падащо меню да си избирате паралелката. 30мин ще ви стигнат. Със стрелки надолу и нагоре може да ги преподреждате, ако видите след 10тата, че не сте написали втората, например. Пишете си я, стрелки нагоре и я виждате как се мести... При "запазване" питаше за потвърждение и чак тогава сте "подали" заявлението.
По-рано за корекции се ходеше в училище гнездо, сега се подава ново, което заменя старото заявление, не препоръчвам, стават драми. Силно препоръчвам детето да е  до вас и в момента на натискане на копчето да е там и да потвърди реда. Едни очи в повече винаги са от полза, особено тези на заинтересованата страна Hands V

# 1 903
точно както е написала пенева и аз нямам вяра на ново подаване, така че си го интерпретирам за подаване веднъж.

# 1 904
  • Варна
Относно статистиката да питам.. дали правилно съм разбрала?
Скрит текст:
Общия ни сбор  е 126 точки , 9 деца са със същия сбор на точки във Варна ...?  
 1765 деца има равен или малко по-голям сбор ,а 1756 имат по-висок от нашия ?
Така ли е ?

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 14:41 от Velina_p

Общи условия

Активация на акаунт