Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 494
  • 679
  •   1
Отговори
# 195
Аз звънях днес да попитам за моята поръчка от vkfragrance.shop и дамата, която вдигна провери и ме убеди, че всички поръчки ще бъдат изпълнени. За съжаление не успях да я попитам за акаунтите, беше леко нервна, явно не съм първата, която звъни в тази връзка.

# 196
Новият магазин на VK е вече отворен. Ще се зарежда още, но на обяд ме изненадаха супер приятно, че работят. Дамата вътре е пълен разкош.

# 197
Новият магазин на VK е вече отворен. Ще се зарежда още, но на обяд ме изненадаха супер приятно, че работят. Дамата вътре е пълен разкош.
Само да се отдалеча от вълните и ще го посетя Simple Smile А до тогава Quatro pizzi, ragazzi! Heart
P.S. В момента това е най-добрата оферта
https://aromatix.bg/product/xerjoff-casamorati-quattro-pizzi-edp-d-razmer-100ml

# 198
Като стана въпрос за Aromatix, новият магазин на VK е на две минути от техния физически магазин. Което си е win-win за нас, защото с един куршум 2 заека ще можеш да отстреляш 😁

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 19:58 от Lale_Lili

# 199
Прощавайте къде е физическия магазин?

# 200
# 201
# 202
Като стана въпрос за Aromatix, новият магазин на VK е на две минути от техния физически магазин. Което си е win-win за нас, защото с един куршум 2 заека ще можеш да отстреляш 😁

малко по-далеч е Simple Smile

# 203
Странно, така ми го даде на картата. Сори за подвеждането

# 204
# 205
Здравейте!
В Parfium.bg

# 206
Гении на маркетинга. Какво му е изгодното? По-добре старите доброте 10% на всичко.

# 207
Parfium.bg са един от предпочитаните ми сайтове за пазаруване, но напоследък са страшно дразнещи. Непрекъснато ми излизат техни реклами на интересни/спрени парфюми, но каква изненада - в сайта са с изчерпана наличност. Цъкайки, с надежда да ги откриеш, естествено им генерираш трафик. Разбирам, че трябва да се промотираш, но по този начин ли?

И похвала за elfragrance. Коректни и любезни. Напоследък го преоткривам този сайт, имат доста интересни неща на добри цени.

# 208
# 209
Аз съм супер доволна, взех 30мл от Дъглас YSL Libre edp Intense.

Общи условия

Активация на акаунт