Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 096
  • 679
  •   1
Отговори
# 675
Това били гражданскоправни отношения и ако искам да се обърна към съда.
КЗП има помирителен характер- ако някоя от страните не желае за участва в процеса, те не могат да принудят никого да на прави каквото и до било, вкл. не могат да принудят страните да постигнат съгласие как да се реши случая. Това изрично ми го обясниха, когато се разправях с емаг зимата.

# 676
  • София
И аз съм доволна. Малко ме е яд, че нямах код за отстъпка, защото направих голяма поръчка и дори 5% щяха да са ми полезни.
Кодовете за отстъпка са в таблицата на 1 стр.

# 677
Това били гражданскоправни отношения и ако искам да се обърна към съда.
КЗП има помирителен характер- ако някоя от страните не желае за участва в процеса, те не могат да принудят никого да на прави каквото и до било, вкл. не могат да принудят страните да постигнат съгласие как да се реши случая. Това изрично ми го обясниха, когато се разправях с емаг зимата.
Не й е тук мястото на тази дискусия, за това казвам последно по нея и приключвам.
Скрит текст:
Първо, те не са правили проверка на фирмата. И второ КЗП са контролен орган и имат права да глобяват, когато има нарушен закон, наредба и т.н. Въпросната фирма ми е предоставила в случая млековар, според сайта им с вместимост 2 литра, но реално с 1.6 литра. Не случайно преди време фирмите се притесяваха да не подадеш сигнал в КЗП.
Днес обаче търговците не се притесняват много много от тях, тъй като, според мен, КЗП ги предупреждават,  когато ще им правят проверка. 

# 678
Изписвате в google: aerin makeupbg. Избирате да се показват изображения.
После влизате в първия появил се и от препоръчани под него разглеждате останалите. Добавяте в кошницата, дава ви още предложения от същия бранд, добавяте и него и  зарежда нови предложение, после редактирате какво да остане.

Така правя ,виждат се доста ,даже пише  "В наличност " и като цъкна : Страницата не е намерена.
От любими в сайта виждам наличните то тия ,които съм маркирала като любими ,но има още доста ,които излизат от гугъл в наличност ,а не са ми в любими и внаги резултата е : Страницата не е намерена..???

# 679
  • До сърцето...

Да помахаме на август със ръка
и да го пуснем, нека да върви-
по пътеката на времето, като река
написал лято върху всички свои дни!

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Много трудно стана началото на темата с въпроса за запис (изчерпаха се нормалните и неповтарящи се въпроси), затова тази тема ще пробвам нещо различно. Ще се радвам да допълвате, коригирате, коментирате.

Да ни е сочна и урожайна темата, като сезона, който започва Hug

Общи условия

Активация на акаунт