Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 083
  • 679
  •   1
Отговори
# 645
  • София
С две дебели черни линии зачерквам Мейкъп от списъка си със сайтове за пазаруване. Изобщо не ми допада политиката им да се виждат различни марки при различните потребители. Преди виждах марката Aerin. Сега не. Нито ми е любима, нито ще купя нещо, но тази безумна полика "тука има-тука няма" е толкова куха и безсмислена. А, не е да не съм похарчила няколко стотин лева и при тях. Може би са повече, но няма да издребнявам. Smile

# 646
Виждам ги, защото имам скорошни поръчки. Май такъв е филтъра, а идеята зад него не ми е ясна. Няма нищо уау в офертите

# 647
Изписвате в google: aerin makeupbg. Избирате да се показват изображения.
После влизате в първия появил се и от препоръчани под него разглеждате останалите. Добавяте в кошницата, дава ви още предложения от същия бранд, добавяте и него и  зарежда нови предложение, после редактирате какво да остане.

# 648
  • София
И аз имам поръчка от 6 август. Едва ли е това. А оферти там аз отдавна не откривам.

# 649
# 650
Замислих се за политиката на makeup, ами имат си виждане и предполагам филтър на клиентите.
Малко е дразнещо едни да са в избраните, а други не. Ми да си пазят офертите.
Аз като клиент не искам да минавам през сложни изпитания, все пак няма да купувам последните три капки от парфюма на Клеопатра

# 651
Аз също не виждах нищо от специалните оферти на мейкъп. Но този месец имах две дребни поръчки от тях, в началото и в края на месеца. И хоп вчера изведнъж започнах да виждам всички скрити оферти.

# 652
Аз тотално съм разочарована от Мейкап. Пратиха ми бракован и отварян парфюм за почти 400 лв. И вече 10 дена не мога да го върна. Чакам да ми звъннат и да ми кажат какво да го правя. Много се дразня.

# 653
# 654
https://www.notino.bg/issey-miyake/le-sel-dissey-toaletna-voda-z … -mzhe/p-16255334/

От Германия е по-изгодно (толкова излиза 100 мл), но ако някой иска по-бързо...

https://www.deloox.de/produkt/1324893/issey-miyake-le-sel-dissey … =1324893&pcid=284

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 10:20 от chilko

# 655
Да знаете дали има работещ код за parfium.bg? Нищо от таблицата не ми хваща?

# 656
Добър вечер! За Мейкъп има ли кодове освен тези 5 - 10 лв за рожден ден? При наложен платеж дават ли опция преглед/тест? Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 22:51 от ScorpionKing

# 657
  • Варна
Здравейте,
Оставям едни код за parfium.bg:
 30IN142W за -5% отстъпка!
Няма да мога да ползвам за сега.

# 658
Добър вечер! За Мейкъп има ли кодове освен тези 5 - 10% за рожден ден? При наложен платеж дават ли опция преглед/тест? Flowers Hibiscus
Преглед има, тест - не. Кодове няма

# 659
  • До сърцето...
Аз тотално съм разочарована от Мейкап. Пратиха ми бракован и отварян парфюм за почти 400 лв. И вече 10 дена не мога да го върна. Чакам да ми звъннат и да ми кажат какво да го правя. Много се дразня.
При мен някъде толкова (около седмица), и формата за връщане е нова. Сега е отпускарски сезон, може и това да е проблема?
Какво значи "бракован"?

Общи условия

Активация на акаунт