Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 290
  • 679
  •   1
Отговори
# 390
“Hi, ….! Please let us know how we can help you.”

Само това получавам аз от чата с Нотино.

Magicjo, забелязах промяната след няколко часа. Веднага след поръчката и при мен не ставаше. Пробвай с търсачката в сайта.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:18 от Ellinor*

# 391
Принципно излиза това Явно трябва да излезе реклама лично за човека.

# 392
Още една чудесна цена на Ex Nihilo от Мейкъп.
Ex Nihilo Love Shot

# 393
Ако си изберете две неща от Нотино, но са с два различни кода, как се процедира ? Има ли вариант , да се добави вторият код или трябва отделни поръчки?
И аз винаги съм се чудила, особено когато поръчвам и козметика за коса и парфюми, а те често са с различни кодове. В крайна сметка винаги използвам само единия. Мисля, че за да се използват и двата кода трябва да са отделни поръчки.

# 394
Ако си изберете две неща от Нотино, но са с два различни кода, как се процедира ? Има ли вариант , да се добави вторият код или трябва отделни поръчки?
И аз винаги съм се чудила, особено когато поръчвам и козметика за коса и парфюми, а те често са с различни кодове. В крайна сметка винаги използвам само единия. Мисля, че за да се използват и двата кода трябва да са отделни поръчки.

проверих и изглежда могат да се ползват два кода. трети не пожела да приеме

# 395
И при мен не се получава с два различни кода от Нотино и обикновено разделям поръчките.

# 396

Със запетая ли ги разделяш?

# 397
С два кода свалих новата преса на Дайсън с 155 лв. Дойде за ден и е уникална.

# 398
Денси, коя е пресата и кои са кодовете?
Благодаря 😘

# 399
Сешоар преса, който суши и изправя от мокро и не нагрява плочите.
https://www.notino.bg/dyson/airstrait-ht01-silver-copper-za-izpravjane-na-kosata/
Кодът изтече, беше за коса. Може да се използва някой за -10% и rpfpv после за още около 50 лв.

# 400
  • София
Magicjo, забелязах промяната след няколко часа. Веднага след поръчката и при мен не ставаше. Пробвай с търсачката в сайта.
Все още няма промяна при мен, ама здраве да е. Simple Smile

# 401

Със запетая ли ги разделяш?

първо единия, а после презареждам кошницата и пиша втория в полето.

# 402
Малко спам, но в момента в Емаг е 999 лв.
Денси, коя е пресата и кои са кодовете?
Благодаря 😘

# 403
Може ли линк , на мем ми излиза като цена 1200?

# 404

Общи условия

Активация на акаунт