Джулайски лятно разгорещен СПАМ(01.07.- 31.07.24)

• 4 813
  • 104
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Никак не искам аз вкъщи. Тук такива глезотийки.

# 46
язък, че англичаните са измислили играта Simple Smile

# 47
  • София
Ами явно не помнят вече как се играе. Grinning

# 48
Грам не ми е жал за надутите западно-пакистанци.
Даже се учудвам, че отидоха по-напред от североафриканците.

# 49
За какво си говорим?

Още реанимиран от неделното барбекю, а имаме храна до следващата неделя.
Една торта занесохме на съседи пенсионери, много бяха щастливи Blush

# 50
аз - за морето

# 51
Лайкнах, защото виждам 2 см море, ама да знаеш, че и по-добре можеш да ни го покажеш Grinning

Надявах се да си дойда август за още едно море, но няма. Ще го мисля за септември.

# 52
  • София
Норче, тъкмо си мислех как е минала неделята. Отникъде ни вест, ни кост.

Аз снощи си ремонтирах казанчето на вц-то, много съм щастлива, че си спестих едни 50-70 лв.

# 53
Ох, Боже, тука е адската жега. Направо се варя в собствен сос. А имам работа и не мога да си тръгна по раничко да опъвам снага из нас.

# 54
поправям грешката

# 55
# 56
Чудна си, Бубе Heart

Дайсче, не мина съвсем добре, ама не ми се разказва тук. Имам един колега хърватин, дето е голямо лайно, разказвала съм ви. Тоя дето ме наплю пред колеги, че нямам право да се оплаквам от скъпи самолетни билети, щото съм с най-голяма заплата, ама не си дава сметка, че първо не съм длъжна да я харча за глупости, и второ, не е случайност колко взимам. Тъпак.

Чакайте да ви покажа една колежка как ходи на работа, и ми кажете само аз ли мисля, че не е прилично така да се изтипосаш като служител на ЕК Grin

Много е сладка, но е вечно така и по срещи хората й гледат гащите, а ми е приятелка и искам да и подскажа някак, че й се подиграват вече, на не знам как любезно да стане.

# 57
  • София
В предишната ми работа, когато някой се появи с толкова къса пола, шефката я пращаше да се приведе във вид.

Не знам от времето или щото спрях да пия, ама 3-ти ден много гадно ме боли глава. А пия хапчета, от които не би трябвало да ме боли.

Бубе, пускай снимки, да си плацикам душичката.

Зверски ми се ядат миди, следваща спирка Ред рок в Аспарухово.

# 58
  • София
В моята предишна работа шефовете германци разрешаваха къси поли всякакви, но никакви къси панталони.

# 59
плацик-плацик Heart

Общи условия

Активация на акаунт