Джулайски лятно разгорещен СПАМ(01.07.- 31.07.24)

• 4 722
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Разкошченце Heart Heart Heart

# 61
Тия пък дето са позволявали секакви къси поли, но не и къси панталони дан са били германци, Родивче? Щот аз логика не виждам, а където няма логика правилата често са германски. Мхм.

Норе, приятелката ти требе да знае как да ходи и да седи с къси поли и рокли. Виж сега, ако й личи бельото под дрехите е друга работа, може и да личи. Иначе си го оправдавам момичето, снимките ми нали са само по бански, та съм ептен толерантна. Joy

И ДД! Аз, миналия четвъртък се върнах от морето /бешихми да 5 деня/, та на пазара в родния град стъпих на един бордюр, който се катурна, та и аз с него. Снимка, следващия ден и до ортопед се добрах, оказах се със счупена костица на стъпалото, но без разместване. Пазих дома, пазих /макар и не много/, ама от фчера идвам по малко на работата. Не мога, не мога, бе, ши умра от съклет ку не излизам от вкъщи. Луд умора нема, само се поти. Та и аз така. Joy

ПП - нема ви пущам снимка на крака, щото ич ней приятна гледка.
ПП2 - фчера ни гърмя и трещя, та и валя малко. И най-важното поразхлади. Толко жега не е истина, не щем вече.

# 62
Ауу, добре, че само с това си се разминала, Инче. Пу пу. Да минава бързо и да заминава. Hug

Бубе, завид. Heart Eyes

Аз... пържа тиквички и.. патладжани. Не питайте.

Абе, дей Холда, бе. Той съвсем се покри. Липсва.

И една поспалива Мая от сутринта:

# 63
Инче, бързо да се възстановиш, че кат те знам ква шуга си ти влизам в положението, че не те свърта.
Аз бях вчера на винен фест. Хубу беше и днес и утре има, ама ще га пропусна. Решила съм да си почивам тези два дни, че др седмица организирам рд-то си и ще треба сили да имам Simple Smile

# 64
  • София
Инче, позна, германци са. Relaxed Бързо да ти минава на теб и да може да се вихриш!
Аз си имам гости вкъщи - брат ми и семейство. Племенника ни разказа играта направо. Такова шило... Няма умора! Laughing

# 65
Вече сме горди собственици на климатик. Joy
Дълго отлагахме, но явно жегите ще стават все по усилни и се принудихме и на тая стъпка. Мисля, че съм доволна. Grinning
По тоя случай ви черпя по едно коктейлче с ментичка:

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 16:55 от Джаста Праста

# 66
  • София
Със здраве да си ползвате климатика, Джасте! Аз не го бях ползвала моя от първото лято на малката (вече е на 9), таз година не го спирам! Някои нощи го спирах, но снощи в 23 беше 31 градуса 🥴.
Валя през нощта, валя и днес малко. Но това не помага на температурите.

Инче, и аз си навехнах крака и се пребих чудно точно преди да тръгна за морето. Ще мине, но го пази, ако можеш.

Холдъна брули джанки. Ше мине сезона, шс върне.

# 67
Какво сме тръгнали да се трошим спамърките? И аз изкълчих преди седмици единия крак и още ме боли, и за хубост вчера огънах и другия Laughing Каня се уж да почвам да ги мажа с магнезиев гел, ама като се знам каква съм сериозна едва ли ще е повече от два пъти Satisfied ОдъртЕх ей....

# 68
Начи, кат зема ного да се спъвам и да падам си нося една метла в църквата и четат някаква служба. Да минава метлата пред мен, да размита. Grinning Ох! Ама тоз път не се спънах. И да, можеше и много по-зле. Айде на всички да ни минава бързичко и да не завтаря.

Стиснете ми палци за нещо друго сега.

Много красива Мая! Heart Eyes

Честит климатик, Джасте! Grinning Нас ни спасява вятърът - вечерник. Иначе както е писала Дайсчето -  често в 11 вечерта градусите са над 30.

Кълчи кълки, а, Осмичке? Joy Аз щото се бъзиках, че сега с крака, така ходя.

# 69
Когато беше модата на високите кецове, и зиме, и лете, не съм си кълчила краката

# 70
  • София
Аз и боса се спъвам понякога. Като съм на високо, съм много внимателна и ходя като човек.

# 71
Аз и двата крака ги прецаках в морето. Laughing По принцип грам не съм спънат човек ама...иначе имам доста познати, които по равното дори се трепят редовно Simple Smile

# 72
в 6.30 ч. сф е възхитително прохладна и почти празна - точно както я обичам най-много

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 07:49 от bubanka

# 73
То днес и при нас е приятно хладно. Даже от фчера следобяд е така. Иначе само се лигави с дъжда, ама днес гледам /от таксито, още не смея да куцукам до работата, че да не се прецакам повече/ реката е кафява.

Къде е Холдънът да коментира това? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 74
  • София
Аз се надявам около нас да не стане кафяво, че ни копАт канала отпред. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт