Джулайски лятно разгорещен СПАМ(01.07.- 31.07.24)

• 4 814
  • 104
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден, скучняги!

Аз пък си закарах колата на ремонт, сега чакам присъдата ква ще е! GrinningImp

Инак и тук се разхлади, доволно, доволно.

# 76
  • София
Никакви кафяви канали, моля.
Аз съм вече ден пореден с главоболие и ми иде да се закопам! Ама понеже се докарах с 20 лв до първи, няам пари за лопата.

# 77
# 78
Чакайте да ви разкажа за белгийската полиция. Някой ми е намерил откраднатия лаптоп и го е предал в полицията. Аз там имам регистриран сигнал за кражба със сериен номер и т.н. даже отговор имам, че няма да го търсят, защото не са ме били за да ми го вземат. Та носят им лаптопа на тея сладури. И познай какво правят? Отварят лаптопа и виждат името ми зададено като потребителско и в скоби - съответната генерална дирекция на ЕК, в която работя. Не си проверяват сигналите, не се свързват с ЕК, ами изпращат писмо до случайно момиче със същото име като моето, да ходи да си го вземе. Въпросното момиче никога не е работило в ЕК и отдавна не живее в Белгия. Майка й ги уведомява, че няма как да е нейн, но настояват. В резултат майката някак ме открива и сега аз трябва да се разправям за да си ми го дадат Joy

# 79
Мале, мислила съм, че ние сме сбъркани, ама явно има и по зле от нас.

# 80
Не сме. Случка от миналата седмица - отивам в общината да си сменя адресната регистрация. Нося си лична карта (белгийска), знам й пин кода, картата е нова със снимка, има чип и е свързана с всичките ми документи, и нося заявление, минал е полицай на адрес и е проверил, че там живея, имат ми договор за наем. Връщат ме обратно вкъщи, защото трябвало освен пин кода на картата, да си знам и puk кода, в случай че забравя пина Flushed, и защото искат да занеса актуална снимка в паспортен формат.
Връщам се аз друг ден - на врата лепната бележка: "днес има фест на фламандското семейство, няма да работим". Ок.
Връщам се трети път - не ми поискаха нито пин, нито пук код, а снимката ме накараха да я покажа ПРЕЗ СТЪКЛОТО. Не я взеха, не я сканираха, не я копираха. Искаха жив човек, дето е там физически, да си покаже снимката JoyJoyJoy

# 81
Весело си живеят тези хора. Сигурност и доверие.

# 82
Ооо, ужасТ, докато те чета се изнервих!

# 83
Излиза, че всеки си измисля нови правила, Норче. Как да не ти дойде да спретнеш едно скандалче? Не че ще има полза, де.

Благодаря ви за стиснатите палчета в понеделник. Свършиха работа - спасих си котето - най-малката придобивка в аптеката. Отишло в съседен двор и мяучи оттам. Чух го още в 8 часа, в 11 успях да си го прибера. То звънци, то обяснения, то не виждали нищо, накрая тръгнах с човека, та го намерихме затворено зад една стъклена врата. Ами човекът възрастен, не го чува явно, а пък да го види - той гледа от терасата, та така. След спасяването денят ми беше най-прекрасния от най-прекрасните - щастие и чудо. Grinning

# 84
Не мога да вдигам скандали, че в тая част масово знаят само холандски. Английски- не, а ако случайно знаят френски, моят е достатъчен само колкото да се разберем, без подробности Grinning
Ваканционно ми е вече Heart

# 85
Белгия - Dikkenek
Култов !

# 86
Ама това само за френскоговорящи. И то много разбиращо говорящи. Joy

# 87
Доди и моят рожден ден!

Почерпете се за мое здраве (много е тъпо виртуалното черпене, но...няма друг начин)

Норче, честит рожден ден и на братчето ти! Да е живо и здраво и много да се гордееш с него!

# 88
  • София
Рейче, да си много здрава и все така щастлива! Дано някой ден се почерпим и на живо! Hug
Честит да е брата на Норчето!

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 00:18 от Rodiva

# 89
Рейче, все така да си усмихната и отзивчива! Жива и здрава, много късмет и любов! И дозички щастие всеки ден! Kissing Heart

Родивче, ако отидеш във Варна, Рейчето ще намери начин да се видите. Шапка й свалям в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт