Отговори
# 705
Добро утро!
   Стискайте палци днес за класирането на гаджето, чакаме резултати в СУ.
   Отивам да поливам градинчето и после на бач!

# 706
Добро утро! Стискам на гаджето и на всеки в нужда.

# 707
  • France
Стискам.
Аз си пия кафето, после ще се гладя, ще пиша и пратя няколко мейла и пак в борбатЪ. Дано вчера да съм създала добро първо впечатление и днес да го подчертая. Важно ми е.

# 708
Добрютру!

Филомена, държа палците да си спокойна днес, другото ще се нареди по най-доброя начин.

Стиснала съм и за кандидат-студентката днес да завърши щастливо кампанията.

Тотално съм загубила представа за дните тази седмица, вторник ли е, сряда ли е, четвъртък. Даже петък ми минава през главата, ама уви радостта ми е кратка в тоя случай Simple Smile

# 709
  • Варна
Добро утро!
Стискам палците и аз за Фил и за класирането на гаджето.

Днес имам теория два часа сутринта и два следобед. Направо като студентка се чувствам. Simple Smile

# 710
  • Наблизо
Добро утро!

Стискам палци и аз на Фил и гаджето! Всичко ще се нареди по най-добрия начин!

И аз днес следобед може би ще имам резултати.Или утре.
Дорчи,тъй е,ама после с кола си е друго.Ей сега при нас вали и като знам,че ще си вляза вътре и няма да ме вали ,а преди работа съм на дерматолог..и ми е Ок.
Снощи съм заспала в 9..
Хубав ден на всички!

# 711
  • тук и там
Добро утро. Стискам палци за Фил и приятелката. Днес съм на зъболекар аз, бях запазила час за преглед заради импланта, но нали реших да го правя в Белгия, та ще отида днес - поне за преглед и почистване на зъбен камък. Малкото вчера го постригаха, беше като дивак преди това в косата, щото нали го държах за Бг. Ами струваше си, добре го постригаха. И вече има тен на очила, всяко лято е така.. Grinning. Не можах да повярвам направо, като ми поискаха само  10 лева за подстригването.Толкова било детското. Хубав ден на всички.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 08:38 от Кайсия

# 712
Стискам палци на нуждаещите се и отивам да маам по задачи !
Пострижката на младежа е супер.
Успех на теоретиците.

# 713
Много хубаво дете, Кайс! Много!

Оставям палци за всички Flowers Four Leaf Clover

# 714
  • Пловдив
Добро!

# 715
  • тук и там
Благодаря, Сири. Heart. Хубав, ама от сега има проблеми с теглото.. Worried. Дано ги израстне килограмите, но за сега върви пълничък.. А пък бабите как го прехранват цяло лято.. Само за няколко дни е качил, в края на лятото ще е като плондер.На мен прилича от към лакомия и чревоугодничество, за разлика от каката. Иначе пък е приветлив , каката слаба, ама пък все намусен, вероятно заради пубертета. Иска на тенис да ходи и тук, ще я водя да я пробва треньора, и ако успеят да сформират група, ще ходи на тенис през лятото . А познайте дали малкото иска да ходи на тенис?! Тцъ, във ваканция бил, не му се спортувало.. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 09:18 от Кайсия

# 716
Кайсия, стягай ги бабите. Каката ми се поокръгли след първи клас и ваканцията бабите (особено едната) решиха, че ще я хранят като за последно. Поговорихме, обяснихме и приключиха менютата от 4-5 палачинки за закуска, баничка за предиобедна закуска, сладолед и супа с 2 филии хляб за обяд (реален случай). Едно лакомство за деня. Точка.

Което ме подсеща, че трябва да сготвя нещо - малко и лесно. Дребната яде, колкото зайче, често иска само шопска салата вечеря, аз готвено не предпочитам и се чудя как да има все пак нещо съществено.

ММ с голямата щерка пък се оплаква, че не може да смогне да готви. Joy Той си хапва, явно и тя, понеже се храни само вкъщи и са от манджа на манджа. Ми да види какво е. Joy

# 717
  • София
Кайсия, в тази възраст децата рязко губят интерес към индивидуалните спортове. Да му предложиш колективен? Волейбол, баскетбол, футбол?
От опит го казвам. Отказа се от плуването и пробвахме волейбол.

# 718
Попи, някакъв протеин към салатката, печено филе, кашкавал.. Ние лятото осовно караме на салати или таратор, като салатата е доста хранителна, гъби, чушки, филе, царевица чат пат, ии не стигаме до основното. Малкия на хапки може да живее вовеки, та фраера и той изнемогва.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 12:41 от Азалия

# 719
  • тук и там
Попи,бабите са калпазанки,че и дядото.Уж се разбираме за храненето и други неща, а после пак правят каквото си знаят...

Общи условия

Активация на акаунт