Отговори
# 720
  • Mediterraneo
Добро утро. И днес почивам, пера втора пералня, имам да готвя 100 неща и да развозвам малката нанякъде. ММ ми е обещал плаж надвечер.
Ето така е била снощи улицата на хотела, където работя. Не ми се мисли как изобщо ще се прибера в неделя след мача в 1 през нощта. Улицата е била затворена за движение. Уин уин е работата, и да паднем, и да бием.

# 721
Азалия, оздравя ли Малчо?
  Наччиииии, за моите не съм следила така и не съм се напрягала покрай кандидатстудентските кампании както да гаджето.   
   И двамата ми сами кандидатстваха,сами си следяха,проверяваха....сега сън не съм спала, че днес чакаме резултат.

# 722
  • София
Дано стане за СУ.
Спи ми се много.

# 723
Стискам палци на приятелката и аз!

Азалия, аз слагам доста сирене в салатата, та има протеин.
Изкарах малко телешка кайма да се размразява и ще метна кюфтета в еърфрайера довечера.

# 724
Марул, днес ли трябва да излезе?
Стискам палци.

# 725
ЗлатЕ, днес .А вашето класиране кога излиза?
   Приятелка ми отправи предложение за следим билетите за Португалия януари,февруари. Много съм ЗА.
   Казвах ви,че децата ме канят с тях на море. Не ми се ходи хич, но ако се навия , ще бъде за да съм им полезна,да имат маалко свобода. Щерката е  доста изнервена напоследък, припряна, викаща.
   Чакам си моята Италия през октомври аз , бленувам я.

# 726
Марул, значи ще чакаме да се похвалиш.
Ние сме утре - 1во класиране и 2ро на 19 юли. МН се вълнува най-много от всички, изненада ме с толкоз емоции тоз рационален човек Laughing

Твоята Италия чак аз я чакам, да пускаш много снимки, и почвай да си диплиш красиви рокли отсега.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 15:25 от zlatenceto

# 727
А, рокли. Панталон и кецки, това е моето.Имам една две летни рокли. Вчера си говорим с приятелката ,с която ще ходим, че така ми се яде пица ,просто си я представям, италиянската Маргарита,с повдигнати крайчета, сочна, .......направо я помирисах. И тя заявява - след любимата ти Италия, те предизвиквам с Португалия. И аз съгласна.
    Ние сме приятелки от 13 години, от онази група майки, за която ви разказвах.Мъжете ни отскоро се сближиха - 2-3 години. НЕ са най-близки, но има за какво да си говорят и да се забавляват заедно. И ние купихме двете билетите за Италия, за 4мата. А мъжовете доволни, и как няма- от тях се иска само присъствие и джоб пара.
    Но за Португалия сме двете, ще опитаме да вербуваме още две.Няма да имаме проблем с тях , сигурна съм.И те са от групичката. Само да го сбъднем, ще бъде епично.
    Злате, стсикам палци.Много го харесвам аз Колежа, по това,което съм чувала и чела де.

# 728
Португалия е супер, Лисабон много ми хареса. От нашата екскурзия там не ми хареса само Фатима, направо зловещо ми се стори. Искам и в Порто, но придвижването до там е по-сложно за мен и отнема повече време, но се надявам някой ден, живот и здраве, да имаме възможността да стигнем до там.
Палчета за кандидат-студентката.
Палчета и за Тролчето.
Бър, как си? Тъп въпрос, знам, но си в мислите ми Hug

Главата ми пуши, усещам как ще изпуша тотално и ще дам на късо.

# 729
  • Пловдив
Марулко, земи ме и мен в Португалия! Blush за там мисля обаче, че си трябва организирано да е... сложно ми се види.

Ям кис.мляко с надробени солети Stuck Out Tongue Winking Eye
Вън е пак ад.

# 730
Бър, кажи две думи, когато можеш!
  Тетка , стига само мята палци,ами и ти "мъцни"
   Мисте , вземам те!
  Ама що организирано ? Ние ще си прайм квот си искаме.Бърди,като изпушиш от работа, ела кажи ти кво прави в Лисабон.Как се организира? ядене, пиене,вкусно ли е ?
   Моята френдка ми е дала бойна задача да направя организацията за Бари, щото тя няма време. Къде да идем, кво да видим. Казах - аперол,аперол, тесни малки улички, малки пазарчета, пица,спагети, джелато, аперол.......

# 731
Малкия още точи сопол, имам съмнение, че антибиотика преди 2 седмици не е изтребил бактерията, въпреки, че две седмици нямаше сопол.
Мен нещо много ме тресе нервата служебно и скоро ще избие на някъде. Трябва да се овладея още някоя седмица, че да не бера срам баш накрая..
И ми се пътуваа.. бяхме решили тази есен да идем някъде, малкия като поотрасна и се очовечи, ама явно ще поотложим с още 2-3 години Simple Smile

# 732
Ако шофирането беше математика, значи би трябвало да се справям отлично, а на мен не ми се получава!

Шофирането и математиката нямат нищо общо. Според мен шофирането и секса са много близко.

# 733
Ако шофирането беше математика, значи би трябвало да се справям отлично, а на мен не ми се получава!

Шофирането и математиката нямат нищо общо. Според мен шофирането и секса са много близко.

Ни в клин , ни в ръкав. И в математиката и в секса отлично се справям! Шофирането е друга бира!

# 734
  • Пловдив

ааа, не...и аз не съм съгласна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт